Back to the 90s Nostalgia Dinerspel Den Haag

Prijs op aanvraag

Vanavond gaat u back to the 90s met dit gezellige dinerspel in Den Haag! Het lijkt alsof het gisteren was, maar we zijn al ruim 20, zelfs bijna 30 jaar verder. Was u toen eigenlijk al geboren? Had u net uw eerste Tamagotchi of hing er een poster van Baywatch boven uw bed? Misschien was u wel net begonnen bij uw eerste baan? Deze herinneringen komen allemaal boven, want vanavond gaat u back to the 90s. Aan de hand van onze gezellige quiz ontdekt uw team wat u nog weet van de nineties en hoe uw collega’s dit magische decennium beleefden. Mooie herinneringen komen terug en de vele ‘oh jaa’s’ en sprankelende ogen zullen dat bevestigen. Onze keukenbrigade is niet van gisteren, laat staan van de nineties, dus zij verwennen u tussendoor met een heerlijk eigentijds en vers gemaakt driegangendiner. Bent u ook zo benieuwd wie er zo mee kan zingen met ‘Sex on the beach’? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat houdt het back to the 90s Nostalgia Dinerspel in?

In de gezellige Haagse binnenstad verzamelt u bij een locatie die al helemaal is ingericht voor uw trip back to the 90s. De spelleider heet u welkom en legt het spel kort uit. Daarna verdeelt hij u op leeftijd in teams. Hij gaat hierbij uit van zijn kennersoog, dus een goede dresscode doet wonderen! Zodra elk team aan een gezellig opgemaakt tafeltje zit gaan we met een drankje en heerlijk voorgerecht van start. Als het gezellig bijkletsen en lekkere eten de sfeer hebben versterkt grijpt de quizmaster zijn kans. Wat weet u nog van nineties nieuws-, muziek- én televisie? De quizmaster verkent het in een uitdagende ronde met hilarische opdrachten en vragen over alles wat u vergeten bent uit de 90s. Met de bekendmaking van de winnaar van deze ronde zijn we weer in het hier en nu.

Dat komt goed uit want de bediening serveert inmiddels een heerlijk hoofdgerecht voor u. Laat het u smaken! U heeft alle tijd om te genieten van het heerlijke eten en de herinneringen aan de 90s. Zo leert u uw collega’s nog eens kennen! Als het eten op is en de herinneringen de overhand nemen is de quizmaster er als de kippen bij. Hij neemt u weer back to the 90s door de gezellige quiz voort te zetten. U bent direct weer in de kenmerkende 90’s vibe die we vanavond oproepen.

Wie kan de Macarena nog dansen?

Het is zaak in de tweede ronde uw beste beentje voor te zetten, want na deze ronde worden de winnaars bekend gemaakt. Hoe lang deze ronde duurt weet niemand. We spelen door tot het dessert geserveerd wordt. We adviseren u dus zo snel mogelijk de punten voor uw team te verdienen. Met het dessert blijven we in het hier en nu. Geniet van het lekkers terwijl de jury druk aan het beraden is. Zij hebben de zware taak om te bepalen welk team deze funquiz gewonnen heeft.

Na het dessert maakt de quizmaster de uitslag bekend. Het winnende team bedeelt hij de glorieuze titel “De Ultieme 90s Kenners” toe. Bij deze titel hoort natuurlijk veel eeuwige roem en een passende prijs. Met veel herinneringen aan de 90s en tal van nieuwe herinneringen aan dit leuke dinerspel nemen we afscheid. Is het tijd om naar huis te gaan of wacht u een bruisend avondprogramma?

Heeft u ook heimwee naar uw eerste Nintendo of droomt u nog een keer weg bij die kanjer uit BeverlyHills 902010? Neem contact op en boek uw bedrijfsuitje back to the 90s

Wat is inbegrepen bij het back to the 90s Nostalgia Dinerspel?

Naast een avond leuke opdrachten en onverwachte vragen in de funquiz, verrassende herinneringen, leuke anekdotes, en vooral veel gezelligheid is het back to the 90s dinerspel inclusief:

  • Op maat gemaakte uitnodigingen
  • Enthousiaste professionele entertainer
  • Heerlijk driegangendiner
  • Spelmaterialen en nineties attributen
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Bestaat er ook een ‘back to the 90s Nostalgia’ lunchspel?

Wij bieden ook de mogelijkheid om het dinerspel ‘back to the 90s Nostalgia’ om te vormen tot een spannend lunchspel. Als u contact met ons opneemt, bespreken we graag hoe u uw plek aan de lunchtafel van de jaren negentig kunt reserveren.

Kunt u het back to the 90s Nostalgia Dinerspel combineren met andere activiteiten?

Uw avond is gevuld met back to the 90s dinerspel. Om in de stemming te komen is het wellicht leuk om ’s middags al wat teambuilding in te bouwen. Wat dacht u van een spannende Smartphone teamgame of typisch Haagse ervaring? Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het dinerspel back tot the 90s kunt u ook als groepsuitje spelen in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.