City game BE SMART – voor mobiele Teambuilding!

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

De City game BE SMART is interactieve teambuilding in Den Haag en kennis maken met alle verrassingen van onze Hofstad. Bewaak met elkaar wel de teamgeest en samenwerking want het beste team wacht een welverdiende prijs en eeuwige roem van de collega’s! Wie verbetert het wereldrecord texting? Wie probeert er ’s avonds de TV te swipen en welke wizzkid loopt vast op de creatieve opdrachten? Na deze interactieve city game weet u het! Heeft u zin om met opgeladen batterij Den Haag te verkennen? Neem dan nu contact op voor informatie. Dat kan zeker ook via uw Smartphone.

Hoe werkt de BE SMART City game in Den Haag?

Nadat de spelleiding u op de verzamellocatie welkom heeft geheten en het spel heeft uitgelegd splitsen we uw gezelschap in teams van 5 of 6 personen. Elk team ontvangt de hulpmiddelen om het spel te spelen en we wensen u veel succes want u bent aan zet! Één van de hulpmiddelen is onze unieke Smartphone met speciale BE SMART app. Tijdens het spel is dit uw routekaart, instructeur en spion. Door de aanwijzingen over de route te vergelijken met de plattegrond die ieder team ook heeft gehad gaat u uw eigen route vinden.

U zult vele bezienswaardigheden en bijzonderheden van Den Haag passeren. De App breekt op de meest onverwachte momenten in met bijzondere opdrachten of creatieve vragen. U leert zo niet alleen de stad kennen, maar ook de broodnodige punten te verzamelen voor de City Game. Hoe moet u anders winnen? Daarnaast is de App ook uw spion. De standen van alle teams zijn daar live te volgen.

Be SMART en bekijk de app…

Als er een ander team opduikt om de strijd met uw team aan te gaan weet u dus direct of dat de koploper is die denkt wat makkelijk te verdienen punten te scoren. Het kan ook een achtervolger zijn die probeert te vechten voor de laatste kans op de overwinning. In beide gevallen komt het weer aan op teambuilding. Hoe verdedigt u deze snode aanval en hoe stelt u uw eigen punten veilig? Welke creatieve wegen zijn er om uw uitdagers te ontlopen? We zijn benieuwd hoe inventief teambuilding in uw geval kan zijn!

Als u toch lekker aan het teamworken bent kunt u nadat u zichzelf succesvol verdedigd heeft wellicht zelf direct toeslaan. Kijk op de app wie er in de buurt is en wie u wel denkt te kunnen verslaan. Be Smart en daag dat team uit. Als geboren leider kan uw teamcaptain natuurlijk ook adviseren om tegenstanders te vermijden en op safe te spelen. Zo houdt u uw voorsprong wel vast. Wie is eigenlijk uw teamcaptain? Moest u er één kiezen of had u een, misschien wel onverwachte, natuurlijk leid(st)er in uw midden?

Het team dat als eerste bij de eindbestemming aankomt en met de App kan bewijzen dat alle opdrachten vervuld zijn feliciteren wij hartelijk als winnaars van deze BE SMART City game en beste interactieve teamworkers. Terwijl zij nagenieten en wachten tot alle teams binnen zijn bereiden wij de prijsuitreiking voor.

Een lekker drankje om even bij te komen en de welgemeende waardering voor de winnaars zorgen ervoor dat u deze interactieve city game met een goed gevoel afsluit.

Optioneel: onze BE Smart Citygame in Den Haag op maat!

Mocht u in deze spannende City Game graag een aantal eigen vragen verwerken, een paar belangrijke thema’s aansnijden of een bepaalde route opnemen? Dat kan! Als u videoboodschappen, geluidsfragmenten, foto’s of tekst aanlevert verwerken we die graag in onze moderne software waar we de City Game mee spelen. Over de manier waarop de vragen gesteld kunnen worden en eventueel de vormgeving denken we graag met u mee! Als u de inhoudelijke kant liever bij ons laat hebben we uiteraard meer dan voldoende middelen om u een spannende interactieve teambuilding te bezorgen. Be Smart geldt immers niet alleen voor U!

Heeft u ook al zin om u op het podium van de prijsuitreiking te appen? Neem dan contact met ons op!

Wat is inbegrepen bij de BE SMART – Smartphone city game in Den Haag?

Naast onbeperkt en ongestraft Smartphone kijken, sportieve strijd, kennismaking met Den Haag, interactieve teambuilding en veel gezelligheid is de BE SMART -Smartphone City game inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Smartphones per team met speciale BE SMART App (door ons aangeleverd)
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Is het ook mogelijk de city game uit te breiden?

Op verzoek kunnen we de city game uitbreiden met tal van verrassingen. Zo is bijvoorbeeld een stop voor een lekkere borrel of smakelijke lunch in te passen. Ook een typisch Haags typetje dat uw teams een opdracht laat uitvoeren is altijd een bijzondere ontmoeting.

Als u contact met ons opneemt denken we graag mee over een of meer uitbreidingen die binnen uw budget passen.

Kunt u de BE SMART city game combineren met andere activiteiten?

We weten zeker dat deze interactieve teambuilding meer dan genoeg gespreksstof oplevert voor bij een borreltje of een lekker diner. BE Smart geldt ook voor de Haagse horeca, dus wij hebben de beste adressen allang geselecteerd. We informeren u graag hoe we de City Game BE SMART uit kunnen breiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

De BE SMART city game is ook ideaal om Amsterdam, Rotterdam of Leiden te verkennen.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.