Beach Escape! dé strandactiviteit voor sportieve teambuilding | 1,5 meter Uitje

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

De Beach Escape op het strand van Scheveningen, Kijkduin of een ander Haags strand naar keuze, is de speelse proef op de som van uw teambuilding. Met het strand als Escape Room en onze begeleiding als tegenstander moet uw teamgeest wel goed zijn om te winnen! Zonder vertrouwen, samenwerken, communicatie en/of creativiteit zult u vandaag niet ontsnappen aan een nat pak tijdens dit stranduitje. Na vandaag weet u of de kernwaarden voor samenwerking in het DNA van uw bedrijf verankerd zijn. Heeft u misschien toch nog geen optimaal resultaat gezien? Dan was dit spannende groepsuitje de eerste stap om uw teambuilding op sportieve wijze te intensiveren. Heeft u ook zo’n zin in een strijd tegen de elementen en onze spelleiding? Neem dan contact met ons op en vraag meer informatie!

Hoe gaat de Beach Escape in zijn werk? | Corona Proof strandactiviteit!

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes op het strand te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol Den Haag.

Vooraf bepalen we met uw organisatie waar u deze spannende Beach Escape gaat beleven. Het strand van Scheveningen schiet vaak als eerste in gedachten, maar ook Kijkduin kan een mooi startpunt voor uw sportieve competitie vormen. Aan de kust van uw keuze selecteren we een geschikte beachclub waar onze ervaren begeleiders de deelnemers welkom zullen heten.  Tijdens de koffie of thee stellen zij zichzelf voor en leggen ze de Beach Escape uit. Nog voor het spel begonnen is luistert u al geboeid naar hun verhaal! Als de koffie op is en de teams gevormd gaan we het strand op! Inmiddels is elk team voorzien van een Tablet met Beach Escape App, bijbehorende ‘Escape materials’ en cryptische plattegrond. Het welgemeende ‘veel succes’ van onze begeleiding klinkt vandaag iets uitdagender dan normaal, maar wat verwacht u anders van uw tegenstanders?

Het spel…

Aan de hand van de materialen die u gekregen heeft verzamelt elk team de aanwijzingen en de route naar de volgende uitdaging. Door de uitdaging goed te volbrengen verdient u punten en aanwijzingen op om weer verder te komen. De combinatie van deze aanwijzingen leidt, als u de verbanden ziet, tot de route naar de juiste Escape from the Sea. Dit klinkt makkelijker dan het is. Er kan immers maar één team het snelste zijn en alleen het snelste team wint. Bovendien heeft onze spelleiding vandaag het lumineuze idee om tegen de teams te strijden. U heeft dus meer tegenstand dan alleen de andere teams. Hierdoor is een extra beroep op de creativiteit, slimheid en vechtlust in uw team noodzakelijk om te winnen.

Wat het verband tussen de aanwijzingen is, zult u zelf moeten ontdekken. Een hele uitdaging, zeker wanneer andere teams en de spelleiding proberen uw prestaties te ontregelen. Toch is het verband noodzakelijk om weg te komen van de elementen zand, wind en zee. Wanneer de teams de samenhang zien? Soms al na een uur en drie kwartier, meestal na 2 uur of wellicht zelfs nooit. Bij volle maan horen de omwonenden nog wel eens geroep en geschreeuw van twee ‘spookteams’ die voor eeuwig op zoek lijken naar de uitweg….

Om dergelijke onzekerheden voor de toekomst uit te sluiten gaan we pas met de prijsuitreiking van start als alle teams terug zijn. Onze prijsuitreiking is een mooie gelegenheid om het winnende team de prijzen en roem toe te bedelen die ze verdient heeft. Daarnaast is het gelijk een mooie gelegenheid om de strijdbijl weer te verruilen voor de vredespijp en met elkaar terug te kijken en te lachen om alle bijzondere gebeurtenissen tijdens deze unieke Beach Escape.

Heeft u ook zo’n zin om onze spelleiding te verslaan op hun eigen terrein? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

De Beach Escape Den Haag – dé strandactiviteit van nu is inclusief:

Naast een sportieve dag op het strand en een verrijking voor de teambuilding, competitie en veel fun is de Beach Escape inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Ontvangst met drankje bij een sfeervol strandpaviljoen aan de kust van uw keuze
  • Tablet en Beach Escape-App
  • Originele strandopdrachten, clues, enz.
  • Professionele spelmaterialen / o.a. metaaldetectors
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Digitaal foto album met actie foto’s van het uitje
  • Teambuilding en gezonde strijd
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Zijn er mogelijkheden om de Beach Escape te verrijken of elders te spelen?

Zo’n bijzondere escape room ervaring vraagt om een gezellige terugblik. Hoe kan dat beter dan met een hapje en een drankje. De stranden bieden keuze te over en wij kennen de beste alternatieven. Daarom breiden we uw Beach Escape desgewenst graag uit met een lekkere Lunch of gezellige borrel. Het strand is natuurlijk een uitdagende plek voor een barbecue of outdoor cooking, wellicht zelfs in combinatie met een workshop of in spelvorm. We denken we graag mee over één of meer verrassende uitbreidingen binnen uw budget als u contact opneemt.

De Beach Escape is ook een te gekke ervaring op de stranden bij Amsterdam, Rotterdam Haarlem of Leiden.


Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 29,50 p.p. excl. BTW