Beach Event “Adventure” | Strandactiviteiten keuzeprogramma | 1,5 meter strand uitjes

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

Organiseer een gezellige teambuilding dag op het strand van Scheveningen en Kijkduin. Een sportief programma, waarbij we rekening houden met jong en oud en meer of minder sportief. Een keuzepakket van 4 meer sportieve activiteiten. Competitie, plezier, hilariteit en natuurlijk teambuilding zijn de ingrediënten voor een ochtend of middag knallen op het strand. Vraag een offerte aan voor meer informatie en beschikbaarheid op de voor u gewenste datum. Al onze Corona Proof maatregelen leest u in ons 1,5 meter protocol Den Haag.

Wat houdt het Beach Event “Adventure” 1,5 meter pakket precies in?

Beach Event “Adventure” is een pakket van 4 sportieve strandactiviteiten. Allen onder begeleiding van onze professionele instructeurs. Alle deelnemers kunnen (vooraf) zelf kiezen welke 2 activiteiten de voorkeur hebben. De totale tijdsduur is ruim 3 uur en iedere strandactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur. Zo kan iedere collega zelf aangeven welke activiteiten het beste bij hem of haar passen. In teams worden de keuze-activiteiten uiteindelijk gespeeld.

Keuze-activiteit 1: Powerkiten

Ga de kracht van de wind te lijf met een Powerkite, het is uitdagender dan je denkt. In alle soorten en maten hebben wij voor iedereen een uitdaging om de wind te trotseren. Meeslepend, krachtig en toch toegankelijk. De kust van Scheveningen en Kijkduin  zijn dan ook plekken waar dit goed kan. Vliegeren met grote, krachtige vliegers op het strand met collega’s! Powerkites hebben een oppervlakte van 1,5 m² groot en zijn dan ook te vergelijken met de vliegers die gebruikt worden door kitesurfers. Door de grote vierkante meter waar deze vliegers over beschikken, vangen zij veel wind en staat er veel druk achter. Tijdens een workshop powerkiten wordt u door één van onze ervaren powerkiters geholpen om de controle over de kite te krijgen. Wanneer u de kite steeds beter aanvoelt, kunt u de volgende stap proberen, STUNTS! Welke stunts denkt u te kunnen?

Keuze-activiteit 2: Archery Tag

Zin in een behendig potje Archery Tag op het strand van Scheveningen of Kijkduin? Maak je borst maar nat! Dit is namelijk een mix van de drie bekende spellen trefbal, boogschieten en paintball. En natuurlijk een heerlijk dagje strand. Aan het begin van het spel begint elke speler met een kleine hoeveelheid pijlen. Gedurende het spel zal de speler zich moeten verplaatsen over het speelveld om in het bezit te komen van meer pijlen. Het team dat als eerste alle tegenstanders of targets uitschakelt, heeft gewonnen! De pijlen bestaan uit speciale foam-tops, waardoor men geen last zal hebben van blauwe plekken. Ter bescherming bieden wij maskers aan, dit zorgt dat het gezicht beschermd blijft.

Keuze-activiteit 3: Zeskamp of Expeditie Robinson

Ooit gefantaseerd over hoe jouw survival skills van pas zouden komen bij Expeditie Robinson? Dit hoeft niet enkel een fantasie te blijven! Jij kan samen met jouw collega’s, vrienden of familie meedoen aan het echte overlevingsspel Expeditie Robinson op het prachtige strand van Scheveningen of Kijkduin! Lees meer.
De zeskamp staat garant voor een dag vol gezelligheid, teambuilding en gezonde competitie. Daarnaast biedt een zeskamp de mooie mogelijkheid om samen als team te werken en is goede onderlinge communicatie een pré. Lees meer.

Keuze-activiteit 4: Beachvolleybal Toernooi

Wat is er nou lekkerder dan een potje beach volleybal? Het zand van Scheveningen of Kijkduin tussen je tenen, zonnetje op je bol en ook nog is lekker wat vet verbranden. Kies jij voor de echte competitie of gewoon voor de gezelligheid. Omdat volleybal in teams wordt gespeeld is dit de ideale manier om samen te werken aan één doel: WINNEN! Als u op een goede manier communiceert en samenspeelt, vallen er de meeste doelpunten. Dus is zandhappen geen probleem voor u en houdt u van een heerlijk dagje sportief doen?

Kunt u Beach Event “Adventure” ook combineren met andere activiteiten?

Het is absoluut mogelijk om in overleg strandactiviteiten toe te voegen of aan te passen. Tegen een meerprijs van € 3,50,- per persoon kunt u 1 activiteit vervangen door bijvoorbeeld een cocktail workshop op het strand. Eigenlijk is alles mogelijk in overleg. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Na de sportieve krachtmeting zullen de deelnemers vast wel zin hebben in iets te eten en te drinken. Een lekkere lunch, gezellige borrel of heuse barbecue wordt dan zeer gewaardeerd. Meer geïnteresseerd in een stranddag met een mix van creativiteit en sportiviteit? Klik dan hier! U bent gegarandeerd van een veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Tot slot is het ook mogelijk om uw Beach Event elders in het land te organiseren. Wat dacht u van bijvoorbeeld de stranden in de buurt van Haarlem, Rotterdam of Leiden?


Pers.Prijs
> 75€ 39.50 p.p. excl. BTW
35 - 74€ 42.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.