Beach Event “Universal” | Strandactiviteiten voor iedereen!

Prijs vanaf € 41,50 p.p. excl. BTW

We organiseren verschillende teambuilding programma’s op het strand van Scheveningen en Kijkduin. Naast een meer sportief strandarrangement kiezen we in dit strandarrangement voor een mix van sportieve en creatieve strandactiviteiten. Wederom geschikt voor iedereen, jong en oud en meer of minder sportief. Een keuzepakket van 4 activiteiten. Competitie, plezier, creativiteit en natuurlijk teambuilding zijn de ingrediënten voor een ochtend of middag werken aan de juiste teamspirit aan zee. Vraag een offerte aan voor meer informatie en beschikbaarheid op de voor u gewenste datum.

Wat houdt het Beach Event “Universal” pakket precies in?

Beach Event “Universal” is een pakket van 4 strandactiviteiten. Allen onder begeleiding van onze professionele instructeurs. Alle deelnemers kunnen (vooraf) zelf kiezen welke 2 activiteiten de voorkeur hebben. De totale tijdsduur is ruim 3 uur en iedere strandactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur. Zo kan iedere collega zelf aangeven welke activiteiten het beste bij hem of haar passen. In teams worden de keuze-activiteiten uiteindelijk gespeeld. De activiteiten zijn sportief getint en er wordt op een andere, ook creativiteit manier gewerkt aan teambuilding en samenwerking.

Keuze-activiteit 1: Powerkiten

Ga de kracht van de wind te lijf met een Powerkite, het is uitdagender dan je denkt. In alle soorten en maten hebben wij voor iedereen een uitdaging om de wind te trotseren. Meeslepend, krachtig en toch toegankelijk. De kust van Scheveningen en Kijkduin zijn dan ook plekken waar dit goed kan. Vliegeren met grote, krachtige vliegers op het strand met collega’s! Powerkites hebben een oppervlakte van 1,5 m² groot en zijn dan ook te vergelijken met de vliegers die gebruikt worden door kitesurfers. Door de grote vierkante meter waar deze vliegers over beschikken, vangen zij veel wind en staat er veel druk achter. Tijdens een workshop powerkiten wordt u door één van onze ervaren powerkiters geholpen om de controle over de kite te krijgen. Wanneer u de kite steeds beter aanvoelt, kunt u de volgende stap proberen, STUNTS! Welke stunts denkt u te kunnen?

Keuze-activiteit 2: Zandsculpturen workshop

Zin in een gezellig en creatieve strandactiviteit met collega’s? Dan is de workshop zandsculpturen iets voor u! Het is geschikt voor alle leeftijden en kan de teamspirit een gezonde boost geven. Denk u niet enkel een kasteel te kunnen bouwen van zand, maar misschien wel een heel fort of het bedrijfslogo? Met enkel een schep, water en zand kunt u iets heel moois creëren. Natuurlijk verschaffen wij tijdens deze workshop alle benodigde materialen die nodig zijn. Gelukkig heeft het strand nog veel meer moois te bieden. Zoek op het strand naar materialen die uw kunstwerk nog mooier zullen maken, zoals schelpen, zeewier en hout. Met meerdere mensen kan dit ook in competitievorm gedaan worden, met de voorbijgangers en onze begeleiders als jury!

Keuze-activiteit 3: Zeskamp of Expeditie Robinson

Ooit gefantaseerd over hoe jouw survival skills van pas zouden komen bij Expeditie Robinson? Dit hoeft niet enkel een fantasie te blijven! Jij kan samen met jouw collega’s, vrienden of familie meedoen aan het echte overlevingsspel Expeditie Robinson op het prachtige strand van Scheveningen of Kijkduin! Lees meer.
De zeskamp staat garant voor een dag vol gezelligheid, teambuilding en gezonde competitie. Daarnaast biedt een zeskamp de mooie mogelijkheid om samen als team te werken en is goede onderlinge communicatie een pré. Lees meer.

Keuze-activiteit 4: Cocktail Workshop op het strand

De cocktails ‘Seks on the beach’ en een ‘Mojito’ zijn toch wel favorieten als het gaat om zomerdranken. Geen idee wat u eigenlijk drinkt wanneer u deze besteld? Je hebt nu de kans om samen met uw collega’s alle stappen te leren tijdens onze workshop cocktail shaken. Wij bieden de likeuren aan om hier van te proeven, te ruiken en uiteindelijk te mixen met verse ingrediënten zoals munt of citroen. De cocktail workshop bestaat uit het leren van diverse cocktails en natuurlijk mag u ze zelf allemaal opdrinken (succes)! Het is leuk voor iedere groepsgrootte en het is een leerzame en vooral gezellige activiteit. We werken met verschillende strandpaviljoens in Scheveningen, Kijkduin samen, waardoor het aanbod aan aantrekkelijke arrangementen heel groot is.

Kunt u Beach Event “Universal” ook combineren met andere activiteiten?

Het is absoluut mogelijk om in overleg strandactiviteiten toe te voegen of aan te passen. Eigenlijk is alles mogelijk in overleg, ook als uw favoriete activiteit hier niet bij staat. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Na de sportieve krachtmeting zullen de deelnemers vast wel zin hebben in iets te eten en te drinken. Een lekkere lunch, gezellige borrel of heuse barbecue op het strand wordt dan zeer gewaardeerd.

Tot slot is het ook mogelijk om uw Beach Event ‘Universal’ elders in het land te organiseren. Wat dacht u van bijvoorbeeld de stranden in de buurt van Haarlem, Rotterdam of Leiden?


Pers.Prijs
> 75€ 39.50 p.p. excl. BTW
35 - 74€ 41.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit stranduitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.