Personeelsfeest Caribbean Disco Fever: proef tropisch Den Haag!

Prijs op aanvraag

Met het Caribbean Disco Fever personeelsfeest is het altijd zomer tijdens uw bedrijfsfeest. Wat hoort en ziet u als u een feest in de tropen in gedachten neemt? Palmbomen, warmte, misschien een beetje ‘bena vista social club’? Iets lekkers te eten en te drinken, spannende dansers en danseressen of bijvoorbeeld een lekkere beat van Despacito? Tijdens het personeelsfeest van vanavond wordt u niet teleur gesteld! Welke norse collega laat zich vanavond absoluut verleiden door de tropische glimlach van de tropen? Welke secretaresse heeft het lekkerste ritmegevoel in de heupen en welke directeur blijkt ‘un, dos, tres’ op de dansvloer te blijven? Tijdens het Caribbean Disco Fever komt u er direct achter. Vraag meer informatie en vier uw personeelsfeest op het ritmo latino!

Hoe verloopt het Caribbean Disco Fever personeelsfeest in Den Haag?

De temperatuur, de geuren, de smaak en de ambiance, ons styling team van Styling.nl heeft niets aan het toeval overgelaten om mee te nemen naar de Caribische discosfeer. U bent al op vakantie als u ontvangen wordt in onze unieke laidback Retro Lounge! Laat de sfeer rustig op u inwerken en wen aan het temperatuurverschil terwijl u van uw welkomstdrankje geniet!

Zodra uw gezelschap compleet is start DJ Sven de eerste Latino beat en zwaaien de deuren open. Welkom in de Carieb! Terwijl de tropische klanken uit de boxen spatten kijkt u eens om u heen. Wauw! Metershoge Koningspalmen, prachtig verlichte dansvloer, een fonkelende sterrenhemel en overal grote schermen waar de clips van de grootste tropische hits draaien. Wat een feest!

Natuurlijk vergeten we ook de Caribbean hartelijkheid niet als we u als gasten mogen ontvangen. In de Hollandse bar kunt u de hele avond genieten van onbeperkt bier, wijn en fris en onze tropisch geklede bediening serveert de hele avond de lekkerste tropische feesthapjes! Zo ontstaat precies de sfeer van een tropisch straatfeest. Lekker eten, drinken en dansen tot in de kleine uurtjes!

Live entertainment van internationaal kaliber!

Bij tropisch feesten hoort natuurlijk ook Latin entertainment. Om de voeten even rust te geven wordt DJ Sven afgewisseld door onze MC host die voor u een keur aan (inter)nationale live-acts zal presenteren. Zo wordt u getrakteerd op een fenomenale Caribbean dance act van The Escape Dancers. De Latina heat van “The Foxy Virgin Girls” zorgt ervoor dat u haast niet stil kunt blijven staan. De internationale diva of disco ‘The Angel of Harlem”, onder meer bekend als zangeres van The Trammps! Neemt u mee terug naar de tropische stranden met haar zwoele en verleidelijke Latin disco sound. Kortom een personeelsfeest om nooit te vergeten.

Dat hoeft ook niet want de dansers en danseressen van The Escape Dancers gaan graag met u op de foto tijdens een professionele fotoshoot. De foto’s kunt u uiteraard na afloop gratis downloaden om thuis en op het werk met veel plezier terug te kijken naar de Caribbean Disco Fever in tropisch Den Haag!

Heeft u ook zo’n zin om uw personeelsfeest in de tropen te vieren en toch de nacht weer lekker thuis door te brengen? Neem dan contact met ons op en vraag meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het personeelsfeest Caribbean Disco Fever in Den Haag?

Naast een zomers vakantiegevoel vol tropische en latina beat, de mooiste tropische verrassingen, spectaculaire dance-acts en lekker eten en drinken is dit personeelsfeest inclusief:

 • Uitnodiging in de stijl van het themafeest
 • Gebruik van een verrassende Utrechtse locatie
 • Disco aankleding door Styling.nl
 • Licht en Geluid
 • Disco Dolls
 • Live muziek
 • Organisatie
 • Eventmanager
 • Eventplanning
 • Onbeperkt bier / wijn / fris
 • Borrel- / feesthapjes
 • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Op zoek naar een ander personeelsfeest of ‘Caribbean Disco Fever’ in een andere stad?

Wat voor thema wilt u graag aan uw eigen bedrijfsfeest geven? Nog één keer terug naar Sensation White of de IT met onze Wit is IT Summerdream party? Ein typies Haags bedrèfsfeès beleven ? Op wereldreis of in Las Vegas style naar het casino? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u vast een passende stijl! Wilt u iets unieks of elementen van verschillende feesten combineren? Als u het kunt verzinnen kunnen wij het organiseren. Uw bedrijfsfeest moet immers onvergetelijk worden! Als u contact opneemt bespreken we graag uw wensen en onze suggesties om ze in te willigen.

Natuurlijk dompelen wij ook graag Amsterdam, Rotterdam, Leiden en diverse andere steden onder in de tropische sferen van het Caribbean Disco Fever personeelsfeest. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!