Bedrijfsfeest Hou van Holland! | Hollandse avond in optima forma?

Prijs op aanvraag

Een Hollandse avond is eigenlijk nog te summier om aan te geven hoe Hollands deze avond gaat worden. Met de ferme knipoog die u ook van TV kent, betonen we vanavond onze eer aan alle Hollandse gewoonten en eigenaardigheden. Van linkje mosterd en rood-wit-blauw vlaggetje bij de bitterbal tot het welkomstdrankje (uiteraard een oranjebittertje) is het een en al Holland wat de klok slaat. Uiteraard mag u zich ook lekker uitleven. Is het niet op de muziek van de DJ dan wel tijdens het gezellige Hou van Holland quizspel of de typisch Hollandse karaoke! Heeft u uw telefoonteam wel eens willen zien dansen en playbacken als LUV of uw directeur willen horen zingen over ‘Twee motten in zijn oude jas’? Het kan vanavond zomaar gebeuren, dus vraag snel meer informatie aan!

Wat kunt u verwachten tijdens deze gezellige Hollandse feestavond!

Het stylingteam van ub-events heeft voor de aankleding van uw bedrijfsfeest Koningsdag en het WK Voetbal samengevoegd. Het is overal Rood, Wit Blauw en Oranje waar u kijkt. Het zou haast een Hollands thema kunnen zijn! Onze eigen Hollands Glorie in levende lijve, host Boudewijn Berend, is al volledig Hollands gezind als u aankomt bij uw feestlocatie. Hij heet u van harte welkom.

Tijd om van een oranjebittertje met bitterbal te genieten, terwijl u alle indrukken op u in laat werken. Zodra iedereen er is klinken de eerste klanken van onze DJ, de deuren zwaaien open en het Hollandse avondje is van start. Eerst tijd om er even in te komen, het live-entertainment te verkennen en even te stoppen bij de Hollandse bar. Deze bar is de hele avond ter beschikking om u van onbeperkt bier, fris en wij te voorzien. Als u uw draai gevonden heeft gaat het buffet open. Uiteraard mag ook hier de Hollandse sfeer niet ontbreken, dus in de voorbereiding vragen we hoe Hollands u uw buffet wilt hebben. Gaat u voor een traditioneel stampottenbuffet, een Indonesische tafel of modern Hollands multicultureel buffet? Het is aan u!

Als de sfeer er echt in zit en iedereen een goede bodem heeft kunnen leggen, is het de beurt aan onze Feest-DJ. De heerlijkste Hollandse hits en laatste nieuwe releases nemen u op sleeptouw naar het dak, want dat moet er vanavond af! Dans de Holland Night away!

Live entertainment

Als u uw voeten even rust wilt geven of gezellig met uw collega’s samen wilt zijn is er genoeg live entertainment om van te genieten. Hoost Boudewijn Berend speelt het Hou van Holland quizspel. Op een groot projectiescherm komen de mooiste en lachwekkendste fragmenten van muziek, film en bloopers voorbij.

Voor de collega’s die zelfs een Hollands keeltje hebben is er de Hollandse karaoke. Leef u lekker uit met de Hollandse karaoke en kruip in de huid van André Hazes, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Maan of andere Hollandse artiesten. Voor de rest van de avond verwent de DJ u met alle Hollandse hits die u kunt aanvragen en kunnen de voetjes van de vloer.

Aan al het goede komt een eind, maar voor we de Hollandse avond besluiten, wacht nog de prijsuitreiking voor het winnende Hou van Holland team en de beste zanger en/of zangeres.

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsfeest waar zelfs kleurenblindheid niet helpt om aan de rood-wit-blauwe sfeer te ontsnappen? Vraag dan snel meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het gezelligste bedrijfsfeest Hou van Holland?

Naast Hollandse sfeer, Hollandse gezelligheid, Hollands eten, Hollands drinken, Hollands entertainment en Hollandse muziek  is dit Hollandse themafeest inclusief:

 • Professionele host en begeleiding
 • Het entertainmentpakket
 • Uitnodiging op maat
 • Rood, wit, blauw en oranje aankleding
 • Organisatie van uw event
 • Eventmanager
 • 5 uur onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
 • Hollands dinerbuffet naar keuze
 • Diverse Hollandse hapjes
 • Prijsuitreiking
 • Prijzen voor beste ‘Hou van Holland’ team en karaoke-zanger(es).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit bedrijfsfeest? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Op zoek naar een ander themafeest of ‘Hou van Holland’ in een andere stad?

Wat voor thema wilt u graag aan uw eigen bedrijfsfeest geven? Nog één keer terug naar Sensation White of de IT met onze Wit is IT Summerdream party? Ein typies Haags bedrèfsfeès beleven ? Op wereldreis of in Las Vegas style naar het casion? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u vast een passende stijl! Wilt u iets unieks of elementen van verschillende feesten combineren? Als u het kunt verzinnen kunnen wij het organiseren. Uw bedrijfsfeest moet immers onvergetelijk worden! Als u contact opneemt bespreken we graag uw wensen en onze suggesties om ze in te willigen.

De overvloed aan liefde voor Holland leeft ook in Amsterdam, Rotterdam, Leiden en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!