Bedrijfsfeest 1001 Arabische nachten in Machtig Marrakech

Prijs op aanvraag

1001 Arabische nachten, dat klinkt als een sprookje. Wellicht net zo mooi als het sprookje van een bedrijfsfeest in Oosterse sferen. Vanavond gaat u beide sprookjes beleven tijdens ons bedrijfsfeest Machtig Marrakech! Sultan Abd-el-Moumen en zijn gevolg nemen u mee naar het wereldberoemde Djemaa el Fna plein. Daar is speciaal ter ere van uw gezelschap een bedrijfsfeest als in een sprookje uit 1001 nacht georganiseerd. Naast het lekkerste eten, de meest verleidelijke Oosterse klanten en het beste live entertainment is er ook genoeg te beleven om zelf te doen. Welke directeur gooit vanavond de schroom van zich af door na een buikdansles moeiteloos mee te dansen met onze professionele buikdansact? Voor welke koffiejuffrouw kunt u alvast op zoek naar een vervangster omdat ze van de waarzegsters vernomen heeft dat ze binnenkort de loterij wint en welke normaal zo gestreste accountant leert u heerlijk relaxt aan de waterpijp nu echt kennen? Vraag nu snel informatie aan over dit betoverende bedrijfsfeest 1001 Arabische nachten in Machtig Marrakech en u weet het sneller dan u denkt!

Hoe verloopt het bedrijfsfeest 1001 Arabische nachten in Machtig Marrakech?

De verzamellocatie van vandaag is een locatie in Den Haag. Daar staan Sultan Abd-el-Moumen en zijn harem u op te wachten voor een reis naar machtig Marrakech. Zodra het gezelschap compleet is leiden zij u door de smalle steegjes naar het wereldvermaarde Djemaa el Fna plein. Aangezien we altijd ons best doen om uw verwachtingen te overtreffen hebben we dit enorm drukke plein exclusief afgezet voor uw bedrijfsfeest, over een droom uit 1001 Arabische nachten gesproken…

Zodra uw gezelschap haar entree maakt om dit plein klinkt er een geroezemoes van verschillende geluiden, nog maar net overstemd door de klanken van de eerste lekker dansbare beats die de DJ voor u in petto heeft. Ook hoort u dat de Hollandse bar geopend is. Hier geniet u de hele avond van onbeperkt bier, wijn en/of fris. Met een drankje in de hand kunt u zien hoe het plein langzaam aan tot leven komt en hoe gedetailleerd onze stylisten van Styling.nl te werk zijn gegaan. Zodra u de sfeer en alle bijzonderheden die u nog te wachten staan heeft opgesnoven ruikt u al snel iets anders, de geuren van een heerlijk Oosters dinerbuffet komen u tegemoet. Geniet ervan!

Nadat het heerlijke buffet voor iedereen genoeg blijkt gaat de rem eraf. De DJ maakt een gezellige mix van de modernste dance en traditionele Marokkaanse klanken.

Live entertainment…

Natuurlijk is iedere DJ wel eens aan pauze toe. Het kan vanzelfsprekend ook zo zijn dat u even aan rust toe bent om u op te laden voor een volgende ronde op de dansvloer. Op die momenten kunt u zich verbazen over al het live entertainment dat aanwezig is. Wat dacht u van een spectaculaire fakir-act? Of een verleidelijke buikdansact door buikdanseres Yoliyna met haar levensgevaarlijke reuzenpythons? Als u zelf iets actiefs wilt doen zijn alle heren van harte uitgenodigd voor een spannende buikdansles. De echte durfals mogen ook poseren met de levensgevaarlijke, maar oh zo vriendelijke reuzenpythons als huiveringwekkend mode-accessoire om de nek. Als u wilt weten of de avond zo gezellig blijft kunt u ook een gesprek aangaan met de waarzegsters die u vanachter het voile gordijn een blik geven naar de tijd die komen gaat. Spannend!

Als u even toe bent aan echt relaxen kunt u uiteraard even genieten van de authentieke aroma’s op ons waterpijpenplein. Wilt u nog verder relaxen? Neem dan plaats op ons imposante oosterse hemelbed met de vele kleurrijke doeken, indrukwekkende zilveren kandelaars en grote kleurige zitkussens. Hier kunt u met uw ogen dicht even prima wegdromen van 1001 Arabische nachten om dan, als u weer uitgerust bent, lekker tot in de kleine uurtjes verder te feesten! Met recht een bedrijfsfeest om met veel goede herinneringen op terug te kijken. Zeker nu u de professionele foto’s kunt downloaden.

Lijken sprookjes uit 1001 Arabische nachten u toch te mooi om waar te zijn? Gun ons de kans om uw ongelijk te bewijzen en vraag snel meer informatie over dit bedrijfsfeest in Machtig Marrakech!

Wat is er inbegrepen bij het bedrijfsfeest ‘Sprookjes uit 1001 Arabische nachten’ in machtig Marrakech?

Naast een fabuleus bedrijfsfeest in Oosterse sferen, heerlijk eten, lekker drinken, veel Oosters live-entertainment, de beste muziek en een unieke ervaring is dit bedrijfsfeest inclusief:

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsfeest Machtig Marrakech?

Naast ontelbare indrukken uit 1001-nacht, spectaculaire acts, waterpijpen, opzwepende dansmuziek en veel gezelligheid is dit bedrijfsfeest inclusief:

 • Spetterende uitnodiging in stijl van uw feest
 • Gebruik van een unieke Amsterdamse locatie
 • Aankleding door Styling.nl
 • Het entertainmentpakket
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt bier / wijn / fris
 • Overheerlijk buffet
 • Vele oosterse live-acts
 • Organisatie
 • Event manager
 • Gratis downloaden van genomen foto’s van Fotosite op Maat

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Op zoek naar een ander bedrijfsfeest of  het bedrijfsfeest ‘Sprookjes uit 1001 Arabische nachten’ in een andere stad ervaren?

Wat voor thema wilt u graag aan uw eigen bedrijfsfeest geven? Nog één keer terug naar Sensation White of de IT met onze Wit is IT Summerdream party? Ein typies Haags bedrèfsfeès beleven ? Lekker dansen en dineren in 70s style of in Las Vegas style naar het casion? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u vast een passende stijl! Wilt u iets unieks of elementen van verschillende feesten combineren? Als u het kunt verzinnen kunnen wij het organiseren. Uw bedrijfsfeest moet immers onvergetelijk worden! Als u contact opneemt bespreken we graag uw wensen en onze suggesties om ze in te willigen.

Om ervoor te zorgen dat u niet te ver hoeft te reizen halen Sultan Abd-el-Moumen en zijn harem u ook graag op in Amsterdam, Rotterdam, Leiden en diverse andere steden voor een trip naar Machtig Marrakech tijdens een bedrijfsuitje als een sprookje uit 1001 Arabische nachten.  Neem contact met ons op en wij helpen u graag!