Request the Best! – Crazy Piano’s

Prijs op aanvraag

Crazy piano’s doen hun naam eer aan tijdens dit bedrijfsfeest. Stelt u zich voor, een locatie omgebouwd tot een prachtige pianobar. Twee piano’s waarop toppianisten met elkaar de strijd aan gaan met de begeleiding van een funky liveband als houvast. Hun setlist zijn uw verzoekjes en u geniet van hun spel terwijl u heerlijk eet en onbeperkt gebruik maakt van onze Hollandse bar (met bier, wijn en fris). Terwijl u heerlijk geniet en lekker uit uw dak gaat op uw eigen gekozen muziek vliegen de vonken van de toetsen. Welke IT-er vraagt alleen maar Soulclassics aan en wist u eigenlijk dat uw secretaresse alle hits van Queen wil horen als ze uitgaat, haar verzoekjes bewijzen het! Tijdens dit muzikale bedrijfsfeest krijgt u oor voor de smaak van uw collega’s. Haal de crazy piano’s naar uw bedrijfsfeest. Vraag nu meer informatie en zet de toon!

Wat is er inbegrepen bij uw bedrijfsfeest met Crazy Piano’s?

Onze feestlocatie in Den Haag is speciaal voor uw bedrijfsfeest omgebouwd. Onze partners van styling.nl hebben een schitterende pianobar voor u ingericht. Op het podium een keur van instrumenten en erom heen een gezellige sfeervolle setting. Iedereen heeft goede plaatsen dus u hoeft niets te missen. De blikvangers van vanavond zijn prominent opgesteld en ieder gevangen in een heldere spotlight. Twee crazy piano’s staan te wachten op de pianist de hen vanavond tot het uiterste zal beproeven om u te entertainen.

Als uw gezelschap binnenkomt en voorzien is van een welkomstdrankje betreden de pianisten en de band het podium. De eerste sfeermaker wordt ingezet en u merkt dat de pianisten elkaar uitdagen en stimuleren net iets meer te doen… Wordt het zo’n avond? Jawel, zo’n muzikale avond wordt het en de heren pianisten gaan los! Drop verzoekjes, dans gezellig mee en moedig uw favoriete pianist aan om nog meer show te maken. De avond vliegt! Welke nummers er gespeeld worden? U bepaalt het, want uw verzoeknummers zijn hun setlist.

Gezelligheid kent geen tijd dus voor u er erg in heeft is uw bedrijfsfeest alweer halverwege. U voelt aan het tintelen van uw handen en voeten dat u lekker mee danst en klapt met de muziek. Ook de pianisten zijn toe aan hun welverdiende pitstop. Tijd om de piano’s af te koelen en aan de slag te gaan met uw inwendige mens. Dansen maakt hongerig! De pauze is dus een mooi moment om te genieten van ons heerlijke dinerbuffet. De avond staat in het teken van crazy piano’s, maar wat de keukenbrigade presteert is ook verre van normaal. Laat het u smaken! U kunt nemen zoveel u lust maar houd er rekening mee dat u na het dinerbuffet weer met de voeten van de vloer kunt!

“Sing us a song, you’re the piano man…”

Niks ‘after dinner dip’ of een uurtje ‘uitbuiken’ want na het diner komen de pianisten weer terug. Lekker uitgerust en klaar voor een tweede helft vol muzikale competitie zetten zij weer in….

Uw crazy piano’s klinken weer door de zaal en de verzoekjes kunnen weer ingediend worden. Bon Jovi, Hardwell, Afrojack of toch liever The Beatles, The Stones? Lekker meebrullen met Hazes, Doe Maar of Borsato? in polonaise door de zaal met het Feestteam of de Deurzakkers? Toch lekker zwijmelen met een evergreen of lekker los op funky R&B? Het is aan u! Onze pianisten zeggen dat ze ‘alles’ spelen, dus daag hen uit! Als het feest is afgelopen kunt u de foto’s van het feest downloaden om nog vaak terug te blikken. Dat lukt sowieso want we weten zeker dat, zodra u de nummers hoort die vanavond gespeeld zijn, uw herinneringen weer bij dit fantastische bedrijfsfeest zijn.

Heeft u ook zo’n zin in een compleet verzorgd muzikaal bedrijfsfeest met crazy piano’s waarbij contact met ons de enige inspanning is die van de organisatie gevraagd wordt? We lezen het graag!

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsfeest met crazy piano’s in Den Haag?

Naast virtuoze solo’s van onze pianisten, al uw favoriete muziek, een avond lang live entertainment, sfeer, humor en gezelligheid is dit meer dan muzikale bedrijfsfeest inclusief:

  • Spetterende uitnodiging op maat
  • Gebruik van een verrassende locatie in Den Haag
  • Het entertainmentpakket
  • Aankleding door Styling.nl
  • Organisatie
  • Eventmanager
  • 5 uur gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Diverse hapjes en heerlijk dinerbuffet
  • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Op zoek naar een ander bedrijfsfeest of  de ‘crazy piano’s’ in een andere stad ervaren?

Wat voor thema wilt u graag aan uw eigen bedrijfsfeest geven? Nog één keer terug naar Sensation White of de IT met onze Wit is IT Summerdream party? Ein typies Haags bedrèfsfeès beleven ? Lekker dansen en dineren in 70s style of in Las Vegas style naar het casino? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u vast een passende stijl! Wilt u iets unieks of elementen van verschillende feesten combineren? Als u het kunt verzinnen kunnen wij het organiseren. Uw bedrijfsfeest moet immers onvergetelijk worden! Als u contact opneemt bespreken we graag uw wensen en onze suggesties om ze in te willigen.

De crazy piano’s staan op wieltjes. Daarom kunnen we dit muzikale bedrijfsfeest desgewenst ook aanbieden in Amsterdam, Rotterdam, Leiden en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!