Uniek bedrijfsfeest in Den Haag! | Travel Around The World

Prijs op aanvraag

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest heeft u altijd rekening te houden met uiteenlopende wensen. Wordt het thema Après ski, een Grieks gladiatorenfeest of toch een Afrikaans tropenfeest? Iedereen lijkt wat anders te willen. Onze Captain Party vindt dat geen enkel probleem, hij vliegt u gewoon over de wereld tijdens uw bedrijfsfeest. Vooraf bepalen we samen uw drie bestemmingen. Zo beleeft u drie thema’s op één avond. Wilt u op één avond een Limbo-wedstrijd met uw afdeling houden, de Lambada dansen met uw secretaresse en met het hele bedrijf de polonaise lopen in een ski-hut? Tijdens dit geweldige bedrijfsfeest in Den Haag kan het allemaal. Ook culinair genieten de gasten van de verschillende culturele specialiteiten en is het concept ideaal om rekening te houden met alle (di)eetwensen. Wilt u als organisatie ook een unieke wereldreis als bedrijfsfeest organiseren? Vraag dan bij ons meer informatie op en de organisatie is een feit!

Hoe verloopt deze wereldreis met uw collega’s?

Op een kenmerkende locatie in Den Haag heeft Fun Air vanavond haar luchthaven ingericht. Captain Party en zijn stewardessen staan klaar om u op te vangen. Zij vliegen u vanavond rond de wereld naar de drie bestemmingen die u vooraf met ons heeft afgestemd. In eerste instantie wordt u ontvangen in onze gerieflijke Airlounge. Onder het genot van een welkomstdrankje heeft u alle gelegenheid de indrukken van wat gaat komen op u in te laten werken en collega’s te begroeten. Zodra uw gezelschap compleet is mogen de oogmaskers op en stijgt captain Party op voor de eerste vlucht.

Zodra u landt en de oogmaskers afgaan, staat u direct in het centrum van het eerste land van uw keuze. De temperatuur, kleur, sfeer drinken, eten en decoratie zijn helemaal in de stijl van het eerste land van uw keuze. Dat wordt heerlijk genieten van alle lokale lekkernijen, een lekker drankje en een keur aan live muziek en acts. Zo’n gezelschap exquise wereldreizigers krijgt men immers niet elke dag op bezoek. Zodra de innerlijke mens verwend is en de voeten prikken van het dansen, is het tijd om weer richting de Airlounge te gaan. Hier vertrekt zo het vliegtuig naar uw volgende bestemming. De oogmaskers mogen weer op…

This is your Captain speaking… PARTY ON!

Weldra geland, staat u wederom in het centrum van een land naar keuze. Onze stylisten hebben zichzelf opnieuw overtroffen. Ook de tweede bestemming is tot in de kleinste details zoals lokale temperatuur en geuren aangepast naar uw wensen. Wederom doet de lokale horeca en entertainmentindustrie er alles aan om deze groep globetrotters zo goed mogelijk kennis te maken met het moois van hun cultuur. U kunt in een volledig andere sfeer dan in het vorige land lekker verder feesten, proeven, drinken en genieten. Er zijn toch niet veel werkgevers die hun personeel belonen met een wereldreis!

Het is zo gezellig dat u bijna wilt blijven hangen, maar uw wereldreis is aan een schema gebonden. Voor de laatste keer gaat u terug naar de Airlounge en captain Party vraagt u nog een keer om de oogmaskers op te zetten. U stijgt op voor de laatste etappe!

Als u opnieuw geland bent, staat u op het laatste feest dat ter ere van uw wereldreis georganiseerd is. De locatie is tot in de kleinste details aangepast aan uw bestemming. Nog één keer heeft u de gelegenheid om te genieten van alle cultuur, smaken en vermaak die inwoners tijdens feestavond aan uw groep kosmopolieten willen aanbieden. Als uiteindelijk ook daar de voeten op beginnen te spelen is uw wereldreis ten einde. Wat een ervaring en wat een mooi drie-in-een bedrijfsfeest!

Alle gasten hebben in ieder geval thuis veel te vertellen en de komende lunchpauzes meer dan genoeg om naar terug te kijken. Uiteraard heeft de professionele fotograaf, die u tijdens uw wereldreis begeleidde, de foto’s dan beschikbaar om uw ervaringen nogmaals te ervaren.

Heeft u ook zo’n zin om de wereldreis van uw bucket list af te strepen? Vraag dan snel meer informatie over dit bedrijfsfeest met drie-in-een thema avond en u vliegt sneller dan gedacht!

Wat is er inbegrepen bij het bedrijfsfeest en thema avond Travel around the World?

Naast drie verschillende feesten in één, ieder met hun eigen eten en entertainment, veel hilariteit, gezelligheid en een unieke ervaring is deze thema avond inclusief:

  • Uitnodiging in de stijl van dit wereldse bedrijfsfeest in Den Haag
  • Gebruik van een veranderende locatie
  • Aankleding van locatie naar 3 verschillende thema-bestemmingen
  • Het entertainmentpakket
  • Licht en Geluid
  • Organisatie
  • Eventmanager
  • onbeperkt gebruik van onze Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • genieten van verrassend eten en hapjes

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Op zoek naar een ander bedrijfsfeest in Den Haag of ‘Travel Around the World’ ervaren in een andere stad?

Wat voor thema wilt u graag aan uw eigen bedrijfsfeest geven? Nog één keer terug naar Sensation White of de IT met onze Wit is IT Summerdream party? Ein typies Haags bedrèfsfeès beleven ? Lekker dansen en dineren in 70s style of in Las Vegas style naar het casino? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u vast een passende stijl! Wilt u iets unieks of elementen van verschillende feesten combineren? Als u het kunt verzinnen kunnen wij het organiseren. Uw bedrijfsfeest moet immers onvergetelijk worden! Als u contact opneemt bespreken we graag uw wensen en onze suggesties om ze in te willigen.

Om ervoor te zorgen dat u niet te ver hoeft te reizen om te vertrekken hebben we ook een Airlounge in Amsterdam, Rotterdam, Leiden en diverse andere steden. Neem contact met de professionals van ub-events. Zij helpen u graag!