Personeelsfeest Den Haag organiseren? | Summer Event: Wit Is iT!

Prijs op aanvraag

Personeelsfeest Den Haag – Wit is IT. Een fantastisch sensation white zomerfeest in een fraaie locatie in het centrum of juist in een van de hippe beachlocaties op het strand van Scheveningen. Hypermodern gestyled en de allernieuwste muziek om uw club jonge en enthousiaste mensen optimaal te entertainen. De collega’s die stiekem liever een tweede jeugd beleven zullen vast genoeg elementen herkennen van discotheek IT en Sensation White. Ook voor de organisatie is dit bedrijfsfeest ‘a midsummer nights dream’. Wij nemen u de hele organisatie uit handen. Lekker eten, onbeperkt drank uit onze Hollandse bar, live entertainment, een top-dj, adembenemend live entertainment en een heerlijke relexlounge. U heeft nergens meer omkijken naar! Zelfs de uitnodigingen en foto’s na afloop verzorgen wij graag.

Het enige dat u zelf nog hoeft te bepalen is een eventuele dresscode. Als suggestie zouden wij ‘wit’ aanbevelen…. Als u met uw bedrijfsfeest terug wilt naar een heerlijke zomerse nacht op Sensation White of de broeierige IT, aarzel dan niet en vraag snel meer informatie aan!

Hoe verloopt het bedrijfsfeest Wit is IT! Summer Dream Party?

Onze topstylisten hebben alle witte materialen in Den Haag bij elkaar gesprokkeld en uw feestlocatie omgetoverd tot één grote witte zomerse sprookjeswereld. Als u aankomt begeleiden de The White Angels u naar de White lounge. Hier kunt u onder het genot van een drankje uw eerste indrukken verwerken tot het letterlijk wit voor de ogen ziet. Een fantastische entourage straalt u tegemoet: strak, modern en loungy. U voelt zich meteen in zomerse sferen.

Zodra alle genodigden aanwezig zijn, nemen The White Angels u mee om letterlijk en figuurlijk het fundament te leggen voor een fantastische avond in ‘Heaven on Earth’! Er wacht u een heerlijk dinerbuffet. Tijd om lekker te genieten van het eten, met elkaar bij te kletsen en alvast met spanning uit te blikken op wat de rest van de avond gaat bieden. U bent nu al helemaal in feeststemming en dit is nog maar het begin. Uiteraard is de Hollandse bar (waar u het hele feest kunt genieten van onbeperkt bier, wijn en fris) geopend om bij het heerlijke eten ook een lekker drankje te nemen. Gaat u voor een zomerse rosé, een lekker koud pilsje of begint u rustig met een frisdrankje?

Als we zeker weten dat iedereen genoeg gegeten heeft start onze top-DJ zijn apparatuur en klinken de eerste dance-tracks. Wat een feest! Als u richting dansvloer gaat merkt u dat u zich in een white sprookjesbos bevindt. Alsof u op een intieme bosparty bent kunt u de rest van de avond de lichtgevende wortels onder de bomen vandaan dansen. Voetjes van de vloer!

Wat wit is moet wit blijven…

Om u de gelegenheid te geven even op te laden voor de volgende dance-moves, een drankje te halen of wat inspiratie op te doen wordt onze top-dj regelmatig onderbroken. Komt er een fabuleuze dance-act waar u even wat indrukwekkende moves van kunt lenen of treedt er een fabelachtig goede zangeres op? Wij verrassen u de hele avond door.

Wilt u wat langer tot rust komen of wat uitgebreider bijkletsen? In onze White Lounge kunt altijd terecht om lekker te relaxen. Als we na ruim vijf uur dansen en swingen langzaam aan terug gaan naar de Haagse realiteit zult u verbaasd zijn hoe snel de tijd voorbij gaat en hoeveel energie u heeft gekregen van zo’n avond Wit is IT!

Wat een avond, wat heeft u genoten, wat een geweldig bedrijfsfeest! Dit is iets om over na te praten! Om de herinneringen helemaal levend te houden en het thuisfront mee te laten genieten stellen we u uiteraard de digitale foto’s ter beschikking!

Heeft u ook zo’n zin om in moderne sfeer ouderwets te genieten van het beste van het beste dat een bedrijfsfeest u kan bieden? Neem dan nu contact met ons op en vraag meer informatie!

Wat is er inbegrepen bij het personeelsfeest Wit is IT in Den Haag?

Naast een een witte wereld, zomerse sferen, de lekkerste muziek, de beste live-acts en een onvergetelijk gezellige avond is het de Summer Dream Party inclusief:

  • Spetterende uitnodiging op maat voor uw Wit Is It feest;
  • Strakke aankleding van de locatie
  • Entertainmentpakket
  • Licht en Geluid
  • Live Muziek / DJ
  • Organisatiekosten
  • Onbeperkt bier / wijn / fris
  • heerlijk dinerbuffet
  • Luxe hapjes
  • Eventmanager

Op zoek naar een ander bedrijfsfeest of ‘Wit is IT’ in een andere stad?

Wat voor thema wilt u graag aan uw eigen bedrijfsfeest geven? Nog één keer ‘Staying Alive’ met ons Back to the ’70 discofeest? Een typies Haags bedrèfsfeès beleven ? Op wereldreis of in Las Vegas style naar het casion? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u vast een passende stijl! Wilt u iets unieks of elementen van verschillende feesten combineren? Als u het kunt verzinnen kunnen wij het organiseren. Uw bedrijfsfeest moet immers onvergetelijk worden! Als u contact opneemt bespreken we graag uw wensen en onze suggesties om ze in te willigen.

Wit is IT of een ander sprankelend bedrijfsfeest organiseren we ook in Amsterdam, Rotterdam, Leiden en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!