Borrelboot door de grachten van Den Haag

Prijs vanaf € 36,00 p.p. excl. BTW

De borrelboot neemt u mee door de grachten van Den Haag. Aan boord kunt u heerlijk relaxen. De Hollandse bar is de hele vaartocht open. Zo kunt u op elk gewenst moment van een drankje genieten. Daarbij kunt u op gepaste tijden een keuze maken uit ons heerlijke bittergarnituur en staat er tussendoor een heerlijke nootjesmix klaar om wat te knabbelen. Zo heeft u alle tijd om lekker te relaxen, met elkaar te praten en te genieten van het geroezemoes van het waterleven. Misschien doet u zelfs wel een kleurtje op. De borrelboot is de flexibelste boot van Nederland, dus u kunt uw vaartocht helemaal naar wens inrichten. Deel van die flexibiliteit is de plek van afvaart, dus desgewenst haalt de Borreboot u gewoon op na een uitdagende teambuilding in Den Haag. Kortom, er is geen reden waarom de Borrelboot bij uw bedrijfsuitje zou moeten ontbreken. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie.

Wat kunt u bij de borrelboot in Den Haag verwachten?

Op het tijdstip van uw keuze en op de plaats van uw keuze ligt de gezelligste boot van Nederland voor u klaar. De gezelligste kapitein van Nederland staat u voor zijn schip al op te wachten om u welkom te heten. De Hollandse bar (met bier, wijn en fris) is dan al geopend, dus voor u het weet bent u voorzien van een eerste drankje. Een mooi moment om een toast uit te brengen op een behouden vaart en een geweldige dag teambuilding. In de keuken gaat men direct aan de slag om een heerlijk garnituur te maken zodat u ook zo snel mogelijk kunt genieten van onze hapjes die op gezette tijden voorbij komen. Voor de lekkere trek tussen de garnituren door staat er een heerlijke nootjesmix klaar. Wat een ontvangst!

En dan zijn we nog niet eens vertrokken. Als we eenmaal onderweg zijn is er op en rond het water genoeg te ontdekken. Aan boord zijn er uiteraard meer dan genoeg gesprekspartners, dus hoe relaxt wilt u relaxen? De keuze is aan u.

Na anderhalf uur (en dat is altijd sneller dan gedacht) legt de kapitein weer aan bij uw gewenste locatie. Gaat u met elkaar nog iets gezelligs doen of hebben we zo een mooie dag besloten? De keuze is alweer aan u!

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waar het in- en uitstappen de grootste sportieve uitdaging is? Wij geven u graag meer informatie als u contact met ons opneemt.

Wat is inbegrepen bij de borrelboot door de grachten van Den Haag?

Naast Relaxen met een grote R, lekker babbelen, ontspannen en lachen met misschien wat Haagse historie is deze vaartocht inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • 1,5 uur varen met onze Borrelboot met schipper
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (bier, wijn, fris)
  • Bittergarnituur
  • Overkapping bij slecht weer

Zijn er nog meer mogelijkheden om ons bedrijfsuitje met de borrelboot naar wens in te delen?

Zeker, de borrelboot is in alle opzichten flexibel en dus ideaal om in te zetten tijdens uw bedrijfsuitje. Vindt u 1,5 uur wat te kort? Dan bespreken we dat vooraf en verlengen we gewoon de vaartijd.

Als u een liefhebber bent van de geschiedenis van Den Haag of een onderwerp wat daarmee verband houdt dan nodigen we graag een deskundige gids uit om mee te varen. Gezellige levende muziek is ook vaak aan boord gevraagd. Qua hapjes zijn we net zo flexibel. Wilt u geen bittergarnituur maar bijvoorbeeld lekkere sushi, vegetarische hapjes of een gezonde snack? Wij verzorgen het graag.

Doordat de mogelijkheden zo divers zijn is de Borrelboot ook een goed alternatief voor commerciële doeleinden, zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij of productpresentatie aan uw (potentiële) klanten. is de borrelboot een origineel alternatief.

Wat uw wensen ook zijn en hoe uw budget er ook uit ziet, we doen u graag een passend voorstel, we nodigen u uit contact met ons op te nemen!

Is de borrelboot te combineren met andere activiteiten?

De flexibiliteit van de borrelboot maakt haast elke combinatie mogelijk. Bijvoorbeeld als afsluiter na het originele ‘Wie is de Mol‘ spel of in combinatie met een verrassend walking dinner. Uiteraard kunt u de borrelboot ook boeken voor een bedrijfsuitje door de grachten van Amsterdam, of Leiden. De Borrelboot over de Maas in Rotterdam is een ander leuk alternatief.Kortom, als u het kunt bedenken kunnen wij het organiseren. We maken op basis van uw wensen en verwachtingen graag een voorstel als u contact opneemt.


Pers.Prijs
> 50€ 36,00 p.p excl. BTW
30 - 50€ 38,50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 42,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.