Cursus plat Haags, een leuk bedrijfsuitje in Den Haag

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

De cursus Plat Haags, een bedrijfsuitje dat u meeneemt, weg van het ABN en het jargon dat u in uw bedrijf de hele dag moet aanhouden. Of het jargon begrijpelijker is dan plat Haags is nog maar de vraag en die vraag beantwoordt u vandaag. Dacht u dat de accenten in ‘Oh Oh Cherso’ nep waren of dat Sjaak Bral overdrijft? U merkt dat ze toch echt allemaal origineel Haags praten. Onder het genot van un bakkie pleur en un kanoh of iets anders lekkers gaat u vandaag op zoek naar de puur Haagse uitdrukkingen, woorden en gezegdes. Vandaag maakt u kennis met de Haagse huig. Die is nodig om alle klanken en uitspraken goed te kunnen maken. Ook leert u natuurlijk de leukste en schuinste Haagse uitdrukkingen, gezegdes en woorden. Misschien “begaffelt” u na vandaag wel waarom er altijd genoeg “blaûwe smurraffen moetuh zèn als AchtelijkuhDronkuuOpahh in het Pannûhkoekûhhuis foebelt“. Wilt u ook leren wat hier staat en hoe u dat goed uitspreekt? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

Wat kunt u tijdens de cursus plat Haags verwachten?

Onze typisch Haagse cursusleider heet u op de afgesproken locatie op Haagse wijze welkom. Dat zal voor velen even wennen zijn. Vanmiddag gaat u alles leren over de Haagse uitspraak en klanken. Het blijkt nodig een Haagse huig te kweken. Hoe dat werkt en wat dat is?… Onze cursusleider deelt het op een Haagse wijze!

Kortom, terwijl de cursus regelmatig even gestopt moet worden vanwege de nodige lachbuien leert u ongemerkt toch veel over het Haagse dialect. Het wordt nog veel leuker en leerzamer als de cursusleiding ook aan de Haagse uitdrukkingen, woorden en gezegden begint. U weet letterlijk niet wat u hoort. In een anderhalf uur durende conference leert u alle geheimen van dit bijzondere dialect. Of u nu met zachte ‘g’ of Gooische ‘R’ binnenkomt, u komt als een Hagenees weer naar buiten. Schrik niet, zo’n authentiek Haags accent kan voordelen bieden. Haagse Harry, Henk Bres, Wim de Bie en Kees, Anouk en Harry Jekkers zijn voorbeelden van experts in Plat Haags die het ver geschopt hebben!

Als u gezellig geoefend heeft en de cursusleiding tevreden is mogen de kostuums aan en kunt u zelf uw eigen scene in de conference spelen. Natuurlijk kunt u tussendoor uw vorderingen op elkaar oefenen. Lachen mag, want probeer uw gezicht maar eens in de plooi te houden als iemand doodserieus een ‘besguitstuiter met sallûf’ probeert te bestellen of zegt dat ie even weg gaat om ‘ût zèn buis te huilûh’. Kortom een hilarische en leerzame middag is zekeâh tijdens de cursus plat Haags

HaagseUitjes.nl zal weiâh met duh bekenduh grotuh bek Duh Haag veâhrdediguh! Hou ons in duh gaten….of neim contact op voâh meiâh infoâhmatie!

Wat is bij de Cursus plat Haags inbegrepen:

Naast een portie kennis over de Haagse taal, spreekgewoonten en cultuur, veel gezelligheid en hilarische versprekingen is deze gezellige cursus inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Kostuums
  • gebruik van de lcoatie
  • Één consumptie per persoon

Is de cursus Plat Haags ook te combineren met andere activiteiten?

Dit hilarische bedrijfsuitje vraagt om veel napraten en het blijven oefenen van de mooiste/schuinste toevoegingen aan uw vocabulaire. Wat is een mooiere locatie dan een gezellig café voor een borrel of intiem restaurant voor een heerlijk diner? Den Haag heeft café’s en restaurants in overvloed en wij kennen ze allemaal. Wij combineren de cursus plat Haags dan ook graag met een gezellige borrel en/of lekker diner. Heeft u suggesties? We denken dus graag met u mee als u contact met ons opneemt.

Kunt u de cursus plat Haags ook op locatie verzorgen of andere dialecten in de workshop geven?

De cursus plat Haags is op elke gewenste Haagse locatie, dus eventueel ook uw werkvloer, te spelen. Ook de dialecten van Amsterdam en Rotterdam zijn in een hilarische workshop te leren!

 

 


Pers.Prijs
> 30€ 29.50 p.p. excl BTW
15 - 30€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.