Happen en trappen: Cycling Dinner in Den Haag

Prijs vanaf € 72,50 p.p. excl. BTW

Happen en trappen is precies wat u te wachten staat tijdens ons Cycling dinner. Vanavond verkent u Den Haag en omgeving. Zo gaat u per fiets langs diverse mooie stadsgezichten om in drie verschillende restaurants te genieten van een heerlijk driegangendiner. Vandaag geen vol gevoel van het eten, want tussendoor blijft u lekker in beweging. Welke collega heeft de stevigste ballonkuiten en wie lijkt er continu op zoek naar de bezemwagen? U bent er zo achter als u contact met ons opneemt voor meer informatie over dit sportieve en gezellige bedrijfsuitje.

Hoe gaat het bedrijfsuitje ‘happen en trappen’ tijdens het cycling dinner in zijn werk?

De verzamellocatie van vandaag is een centrale locatie in Den Haag. Hier staan de fietsen al voor u klaar. Zodra uw gezelschap compleet is stappen we op de fiets en kan uw sportieve verkenning van Den Haag en omgeving beginnen. Vandaag fietst een deskundige stadsgids met ons mee. Terwijl we in een aangenaam tempo op weg gaan naar het restaurant waar uw voorgerecht wordt geserveerd deelt de gids de eerste onverwachte blikken op Den Haag. Bij het restaurant aangekomen is er uiteraard alle gelegenheid om te genieten van een drankje en het voorgerecht.

Als u zich het goed heeft laten smaken en lekker bent bijgepraat zoeken we de fietsen weer op. De gids is weer present. Met diverse ontdekkingen en een heerlijk hoofdgerecht in het vooruitzicht stapt u weer op. Blijft u in Den Haag of fiets u naar het altijd gezellige Scheveningen om aan de kust te dineren? Het blijft nog even een verrassing ….

Terwijl merkt dat u wel weer toe bent aan lekker eten en goed gezelschap leiden de heerlijke geuren u langs de laatste meters naar het volgende restaurant. De fietsen kunnen weer even in het rek, want u bent aangekomen bij de locatie voor uw hoofdgerecht. Uiteraard krijgt u ook hier weer uitgebreid de tijd om te genieten van het eten en lekker te socializen. Misschien zijn er al wat anekdotes van onderweg of een paar tips van de gids die u even doorneemt? Eet smakelijk en geniet ervan!

Om een ‘after dinner dip’ te voorkomen gaan we er weer vandoor als de tafels worden afgeruimd. De gids leidt u nu naar het laatste restaurant waar een zoete afsluiting van de avond voor u wordt bereid. Geen zorgen over de calorieën of de koolhydraten, want die kunt u best gebruiken na weer een gezellige fietstocht. Uiteraard eindigen we weer op een centrale locatie, dus als wij afscheid nemen zijn er genoeg alternatieven voor een feestelijke voortzetting op loopafstand!

Heeft u ook zo’n zin in een sportief bedrijfsuitje met de wind in de rug? Kom dan snel happen en trappen en vraag meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsuitje ‘Happen en trappen’ tijdens het cycling dinner?

Naast een aantal gezellige fietstochten, kennismaking met Den Haag en omgeving ‘by night’, verkenning van de Haagse horeca in drie zaken en veel gezelligheid is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gids die al zijn kennis over Den Haag en omgeving met u deelt
  • Fietshuur
  • heerlijk driegangendiner
  • Ontvangst in drie verschillende restaurants
  • één consumptie per persoon
  • Fietsroute (eventueel in overleg op maat samen te stellen)

Zijn er mogelijkheden om het happen en trappen verder te verrijken?

Om uw bedrijfsuitje nog verder aan te kleden bieden wij diverse mogelijkheden. Den Haag is tot laat gezellig, dus een prima gelegenheid om na het dessert nog een ‘late night cycling’ mee te maken. Het is ook altijd spannend om uw gezelschap in teamverband aan de hand van een Smartphone en routekaart zelf de weg van restaurant naar restaurant te laten vinden. Uiteraard zorgen we er in dat geval voor dat de laatkomers ook lekker kunnen genieten! Vindt u het fietsen toch wat te veel van het goede? Dan gaan we toch van gang naar gang per tandem, segway, tuktuk of solex? Levende muziek tijdens het diner is natuurlijk altijd gezellig. Dat geldt zeker ook voor een feestje na afloop! Wij denken graag mee om het happen en trappen op maat te maken. Neem daarom contact met u op om met ons te brainstormen.

Kunt u het happen en trappen combineren met andere activiteiten of uw cycling dinner op een andere locatie organiseren?

Met het diner en de gezellige fietstochten is de avond goed gevuld. Des te uitdagender om in de middag iets leuks te doen. Zo is Happen en trappen tijdens ons Cycling dinner prima te combineren met bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het cycling dinner groepsarrangement kunt u ook genieten in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.

Gaat u liever happen en trappen rond de lunch?

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om dit arrangement om te vormen naar een cycling lunch. We bespreken de mogelijkheden graag. Bekijk de prijzen voor een lunch versie:


Pers.Prijs
> 50€ 72,50 p.p. excl. BTW
20 - 50€ 75,50 p.p. excl. BTW