Bedrijfsfeest Dinner & Dance – Back 2 the 70s – 90s!

Prijs vanaf € 89,50 p.p. excl. BTW

Bedrijfsfeest Dinner and Dance in Den Haag is een uitdagende combinatie van, uiteraard, lekker eten en dansen, maar ook van genoeg te drinken, heerlijke muziek en live-acts en vermaak. Bent u ook zo benieuwd welke Motown-klassiekers iedereen nog kent? Zo die knappe receptioniste in zijn voor een beetje ‘Dirty Dancing’ of zijn de resultaten zo goed dat ‘The winner takes it all’ regelmatig zal klinken tijdens onze Abba-contest? U komt er snel genoeg achter!

Vertrouwt u meer op uw kledingkeuze dan op uw dans en zang? Dan komt u vast in aanmerking voor de prijs voor beste 70s / 80s / 90s outfit. U kunt natuurlijk ook inspiratie opdoen bij de wervelende danseressen die onze live-act zangeres “Angel of Harlem” begeleiden. Angel is gewend aan een feestje, want als zangeres bij de wereldberoemde Motown-groep The Trammps (Disco inferno) krijgt ze iedere zaal aan het swingen. Gaat u met uw bedrijfsfeestje graag terug naar de beste muziek, klassieke films en evergreen dansmoves? Vraag meer informatie over het oergezellige bedrijfsfeest Dinner & Dance en neem contact met ons op.

Hoe ziet het bedrijfsfeest ‘Dinner and Dance’ eruit?

Tijdens dit bedrijfsfeest in Den Haag wacht u een retro-feest zonder weerga. Kenmerkende kleding en accessoire, het typische retro-licht en diverse originele andere elementen zorgen voor de juiste sfeer. Zodra u door onze danseressen welkom bent geheten en de retro-lounge in gaat, lijkt het of u zo de beroemde club Studio 54 bent binnen gelopen. Hopelijk voelt u zich ook weer als in uw beste disco-jaren, want vanavond kunt u alle facetten van dit heerlijke decennium nog een keer beleven.

Zodra uw gezelschap in de Retro lounge compleet is, kijkt u uw ogen al uit, want naast de fantastische aankleding is iedereen natuurlijk op zijn of haar 70s tot 90s best uitgedost om kans te maken op the Award voor de beste outfit. De deuren van de lounge zwaaien open. Opnieuw verbazing en spanning alom. Wat een zaal, wat een sfeer… Dat belooft wat! Inmiddels is de bar geopend. Hier kunt u heel de avond genieten van onbeperkt bier, wijn en fris. Na een gezamenlijke toast op een fantastisch bedrijfsfeest start de DJ de muziek en komen de eerste lichamen en kelen los. Dat wordt een feest…

Als u lekker in de stemming bent onthullen wij ons buffet. Ook in de 70s werd eer goed gegeten! Geniet u lekker onbeperkt, maar hou wel in de gaten dat u een beetje kunt bewegen, want na het eten gaat het feest pas echt los!

Live entertainment en diverse acts

In de grote zaal hangen Blue Screen Video Walls. Die zorgen ervoor dat u tijdens onze John Travolta dancecontest het gevoel heeft live mee te dansen in ‘Saturday Night Fever’ of een van die ontelbaar vele klassieke discohits uit de 70s. Deze avond is zo flexibel dat muziek uit alle jaren vorbij mag komen. Geef uw wensen vooraf aan onze organisatie door! Natuurlijk kunnen uw collega’s uw verrichtingen ook volgen, dus als u vanavond opvalt bent u nog lang populair! Zingt u liever dan u danst? Verzamel dan drie collega’s en doe mee aan de heuse Abba-contest. Vanavond is het immers ‘knowing me – knowing you’!

Wat een avond! Om de herinneringen ook met het thuisfront te kunnen delen en u zich de star of the 70s-90s te laten voelen die u bent zullen onze Papparrazzi Girls in VIP-style vastleggen. Uiteraard maakt u nog meer indruk als u thuiskomt met één van onze awards. Tijdens de spetterende prijsuitreiking waarmee we deze avond besluiten delen we de awards uit voor beste Seventies outfit, de beste dansers, beste danseressen en de puurste imitaties. Met recht prijzen om mee thuis te komen!

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waar u zich ‘Wonderful tonight’ kunt voelen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie en ‘Lay down Sally’.

Wat is er bij het bedrijfsfeest ‘Dinner en Dance in Den Haag’ inbegrepen:

Naast prachtige herinneringen, een tijdreis naar de seventies, uitdagende en hilarische dans- en imitatiecompetities en vooral eindeloos veel sfeer is dit swingende bedrijfsfeest inclusief:

  • Spetterende uitnodiging op maat voor uw Dinner&Dance feest
  • een unieke locatie in Den Haag
  • Basis aankleding van uw locatie door ub-events
  • Basis licht en geluid
  • Een overheerlijk dinerbuffet
  • Onbeperkt gebruik van onze Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Een sprankelend optreden van ‘Angel of Harlem’ en haar supersexy danseressen
  • Eventmanager
  • DJ / Host
  • Diverse awards voor de gewenste competities

Op zoek naar een ander bedrijfsfeest of ‘Dinner & Dance’ in een andere stad?

Wat voor thema wilt u graag aan uw eigen bedrijfsfeest geven? Nog één keer terug naar Sensation White of de IT met onze Wit is IT Summerdream party? Ein typies Haags bedrèfsfeès beleven ? Op wereldreis of in Las Vegas style naar het casion? Bij onze bedrijfsfeesten vindt u vast een passende stijl! Wilt u iets unieks of elementen van verschillende feesten combineren? Als u het kunt verzinnen kunnen wij het organiseren. Uw bedrijfsfeest moet immers onvergetelijk worden! Als u contact opneemt bespreken we graag uw wensen en onze suggesties om ze in te willigen.

The Miami Sound Machine dendert voor dinner and dance ook door Amsterdam, Rotterdam, Leiden en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!


Pers.Prijs
> 80€ 89.50 p.p. excl. BTW
60 - 79€ 97.50 p.p. excl. BTW