Een Escape Room voor grote groepen? Escape City | 1,5 meter uitje in Den Haag!

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Het bekende Escape Room als stadsspel in Den Haag. Uitdagend! De teambuilding oefening voor situaties waarin het team onder druk staat. Welk team ontsnapt als eerste uit de binnenstad van Den Haag? Welk teamlid is een geboren leider of moet u een leider kiezen? Escape City laat het direct zien. Wilt u ook zo snel mogelijk ontsnappen uit de binnenstad van Den Haag?  Onze Escape City is dan ook niet zonder reden uitgeroepen tot beste Escape voor grote groepen van 2019! Als u contact met ons opneemt geven we u graag meer informatie!

Natuurlijk houden we ons tijdens de teamgame aan alle extra noodzakelijke regels met betrekking tot het voorkomen van verspreiding van het corona virus (COVID-19). Check ons 1,5 meter protocol Den Haag (COVID-19)

Hoe werkt Escape Room Den Haag? | Corona Proof teamuitje

Met de organisatie stemmen wij af welk uit welk gebied van Den Haag u gaat ontsnappen. Onze spelleiding heet u welkom op de verzamellocatie. Zodra uw gezelschap compleet is legt de spelleiding het spel duidelijk uit. Nadat uw gezelschap is opgedeeld in teams heeft u twee uur om zo veel mogelijk aanwijzingen en punten te verdienen. Na 2,5 uur krijgt elk team de laatste aanwijzingen om het eindspel te spelen. Zo snel mogelijk op zoek naar de uitgang! In competitie met de andere teams gaat u op zoek naar die ene straat, poort of weg die de juiste ontsnapping biedt.  om te kunnen ontsnappen en alle teams zijn natuurlijk op zoek. Welk team heeft de beste teambuilding vaardigheden en blinkt uit in samenwerking, discipline, analyseren en snelheid? Dat team is de verdiende winnaar van deze spannende Escape Room.

De Tablet met Escape App Den Haag is uw gids en bewaker tijdens deze Escape Room

Ieder team krijgt bij vertrek een Tablet met Escape City App. Gaandeweg het spel wordt deze App een trouwe bondgenoot en strenge maar rechtvaardige bewaker in één. De App helpt u namelijk om zo snel mogelijk de opdrachten en clues in het spel te ontdekken. Ook registreert de App direct het aantal punten en de aanwijzingen die u heeft verzameld. Als u gedurende het spel buiten de no-go-area komt of bij het eindspel de verkeerde uitgang kiest verwerkt de App de puntenaftrek direct. Opletten dus! We sluiten de Escape Room af met de prijsuitreiking waarbij het winnende team hun welverdiende lof en prijs krijgt toebedeeld.

Waarom is escape city bekroond als beste escape room voor grote groepen 2020?

Naast een spannend en uitdagend spel is Escape City is tegelijk te testen hoe sterk het samenwerkend vermogen binnen de teams is en hoe sterk de vaardigheden van iedere speler als teamspeler zijn. Om goed te kunnen presteren heeft ieder team behoefte aan leiderschap, vermogen tot samenwerking, snelheid, coaching en stressbestendigheid. Precies deze eigenschappen zijn ook nodig om Escape City te winnen. Daarnaast werkt ieder teamlid met de Escape Room aan vaardigheden zoals het innemen van een eigen plek als onderdeel van het groepsproces, luistervaardigheden en het vermogen tot het geven en ontvangen van feedback. Welk team ook wint, na deze Escape Room als bedrijfsuitje is iedere deelnemer een sterker teamlid. Hierdoor zullen uw teams beter presteren. Het feit dat ons Escape game is verkozen tot de beste Escape Game van 2020 voor grote groepen onderstreept deze toegevoegde waarde. Bovenal is deze Escape Room de ideale gelegenheid om Den Haag (beter) te leren kennen op een spannende en competitieve manier.

Wilt u ook ontsnappen van het Binnenhof of zo snel mogelijk van het Malieveld? Speel dit populaire ontsnappingsspel en vraag nu meer informatie aan.

Wat bieden wij u tijdens een middag Escape Room Den Haag?

Naast 3,5 uur ontspanning, diverse teambuilding oefeningen, competitie en de mogelijkheid om nog beter kennis te maken met uw teamgenoten bieden we u het volgende:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape-App Den Haag
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Kunt u Escape City Den Haag combineren met andere activiteiten?

Na het Escape spel zorgt een gezellige borrel of een ontspannen hapje eten voor nog meer teamgevoel en de mogelijkheid om nog even lekker na te praten over de spannende Escape Room. De Haagse binnenstad is ons thuis, dus we bespreken graag de mogelijkheden. Als u alle organisatie ineens wilt afronden nodigen wij u uit om voor EUR 68,50 pp. (vanaf 15 personen) de Escape City Den Haag te combineren met een gezellige borrel en heerlijk diner. Op onze speciale pagina vindt u hierover meer informatie.

Heeft u vragen, wilt u meteen boeken of ontvangt u liever meer informatie? Wij helpen u graag als u contact met ons opneemt.

Escape City is ook een uitdagend groepsuitje in Amsterdam, Rotterdam of Leiden.


Pers.Prijs
> 50€ 22.50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 24.50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 27.50 p.p excl. BTW
15 - 19€ 31.50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.