Groepsarrangement in Den Haag? Kies Escape City, borrel en diner!

Prijs op aanvraag

Ons groepsarrangement biedt voor iedereen iets gezelligs. Vaak komt bij de organisatie van een bedrijfsuitje veel kijken. Zeker omdat iedereen wel andere wensen heeft. De boekhouding wil graag iets actiefs doen, uw secretaresses het liefst gezellig borrelen en de salesafdeling is het gelukkigst tijdens een lekker diner. In dit groepsarrangement combineren we alle wensen in één gezellig bedrijfsuitje. Daarnaast maken we het voor u als organisatie ook gemakkelijk, want met één opdracht is uw complete bedrijfsuitje georganiseerd. Na een actieve verkenning van Den Haag met onze bekroonde variant op Escape Room, een gezellige borrel en heerlijk diner dagen we u uit om een collega te vinden die geen leuk bedrijfsuitje heeft meegemaakt.  Bovendien is dit groepsarrangement zeker geschikt voor grote groepen. Onze City Escape heeft zelfs de prijs voor ‘beste Escape Game voor grote groepen’ gewonnen!

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje dat voor iedereen een perfecte herinnering oplevert? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Hoe ziet het groepsarrangement in Den Haag eruit?

Dit groepsarrangement ziet eruit zoals u mag verwachten. Een gezellige dag, vol met teambuilding, actie gezelligheid, borrelen en heerlijk dineren!

We beginnen met een spel…

Op het vooraf afgesproken verzamelpunt begint onze ‘Escape Room’ voor gevorderden. In plaats van een donkere kamer is de buitenruimte van de binnenstad van Den Haag uw Escape Room. In teams gaat u, gewapend met Smartphone met Escape City app, de stad verkennen. De App geeft u de aanwijzingen en opdrachten om uw weg te zoeken en punten en aanwijzingen te verzamelen die u nodig heeft om uit onze denkbeeldige cirkel om Den Haag te ontsnappen. Er is maar één goede uitgang, dus gebruik de breinbrekende vragen en lachwekkende opdrachten om die te vinden. Neemt u per ongeluk de verkeerde uitgang of komt u in de no-go area buiten de cirkel terecht? Onze App is onverbiddelijk en verrekent de kostbare strafpunten direct met uw verdiende punten. Het team dat als eerste door de goede uitgang uit de cirkel geraakt bestaat uit de terechte winnaars van de Escape City game.

Tijdens de gezellige prijsuitreiking schenken we een drankje om het competitiegevoel weg te spoelen en zetten we de winnaars nog een keer in het zonnetje. Tijd om u op te maken voor de rest van wat een onvergetelijk groepsarrangement aan het worden is.

…om daarna lekker te gaan borrelen…

Het eerste drankje smaakt vaak naar meer. Tijdens de gezellige borrel kunt u uw ‘dorst’ verder lessen. Een mooie gelegenheid om nog even na te praten over het spel. Wellicht hoort u als bonus nog een pikante roddel of spannende anekdote. De consumpties zorgen ongetwijfeld voor genoeg spraakwater dus de gesprekken zullen zelden stil vallen.

… en af te sluiten met een heerlijk driegangendiner in het centrum van Den Haag

Een drankje (of wat) maakt hongerig. Het is dus hoog tijd voor een verfrissende wandeling naar het restaurant of café waar u gaat dineren. We bepalen de locatie in overleg, dus u kunt zelf bepalen hoe lang u onderweg bent. Gaat u naar een andere locatie in de binnenstad, verplaatst het groepsarrangement zich naar het altijd gezellige Scheveningen of blijft u liever waar u bent? U mag het zeggen!

Een ding is zeker, het heerlijke diner zal bij iedereen in de smaak vallen. Na de borrel heeft u dus nog iets leuks en lekkers om naar uit te kijken. Uiteraard krijgt u alle gelegenheid om uitgebreid te tafelen. Pas als iedereen van het dessert genoten heeft is dit gezellige en complete groepsarrangement ten einde. Hoe sportief en/of bourgondisch u ook bent ingesteld, dit groepsarrangement was er een om nog vaak met veel plezier aan terug te denken!

Is het volgens u ook onmogelijk om met dit groepsarrangement geen gezellige dag te beleven en wilt u een perfecte organisatie? Vraag dan om meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het groepsarrangement Escape City Stadsspel – Borrel – Diner?

Naast een afwisselende dag vol competitie, genieten, gezelligheid en informele teambuilding is het volgende bij dit groepsarrangement inbegrepen:

  • Gebruik van kenmerkende locatie(s) in Den Haag
  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz. tijdens Escape City
  • Prijsuitreiking
  • Originele prijs voor winnende Escape-team.
  • 5 consumpties per persoon (bier, wijn, fris, koffie, thee)
  • Heerlijk driegangendiner. Op verzoek houden we uiteraard rekening met uw (di)eetwensen.

Zijn er mogelijkheden om ons groepsarrangement naar wens in te delen?

Wij passen uw suggesties altijd graag zo veel mogelijk in. Wellicht wilt u in de Escape City een tussenstop voor een eerste drankje? Houdt u van levende muziek tijdens de borrel? Kiest u liever voor een strandbarbecue in plaats van een driegangendiner? Heeft u zin om ook van het diner een workshop of spel te maken? Wij stemmen ons groepsarrangement hier graag op af!

Zijn de activiteiten uit dit groepsarrangement ook los te boeken of in een andere stad te beleven?

Vanzelfsprekend kunt u de activiteiten ook los van elkaar boeken. Daarnaast kunt u op basis van één of meer activiteiten uit dit arrangement uw eigen groepsarrangement samenstellen. Hier vindt u meer informatie als u graag uit Den Haag ontsnapt. De leukste suggesties voor borrel en diner of andere alternatieven stemmen we graag persoonlijk met u af.Doordat wij altijd maatwerk leveren is dit arrangement geschikt voor hele grote groepen maar ook juist voor kleine(re) gezelschappen. Als u contact met ons opneemt helpen wij u graag met het invullen van uw wensen!

Tot slot is het ook mogelijk dit groepsarrangement te boeken in Amsterdam, Rotterdam of Leiden.