De dinerspel met smaak: Escape Dinner Room

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Onze dinner game ‘Escape Dinner Room’ biedt u een combinatie van een heerlijk driegangenmenu en een spannende variant op Escape Room. U speelt met uw tafelgenoten als team tegen de andere tafels/teams. Aangezien teambuilding draait om samen de juiste dingen doen staat u als team continu voor de keuze. Focust u zich op de winst van het spel en neemt u tijdens het diner nog wat tactiek door of kiest u voor gezelligheid en genieten, met de kans dat de winst buiten bereik komt? Ook de verschillende taken in een team komen aan de orde. Is de tafelgenoot aan uw rechterzijde onverwacht een strateeg die altijd twee stappen vooruit doet? Heeft de dame links van u door dat ze haar vrouwelijke charmes vol in de strijd gooit om te winnen? En u? Welke rol in het team vervult u van nature of krijgt u een rol toebedeeld? Zo ontstaat spelenderwijs een goed inzicht in de teambuilding en de rollen binnen een team. Dit zijn maar een paar inzichten die u tijdens deze Haagse avond te wachten staan.

Hoewel u van zoveel gezelligheid niet wilt ontsnappen is dat toch het doel van vanavond en wel zo snel mogelijk! Wilt u ervaren hoe uw gezelschap met die tweestrijd omgaat? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en schuif aan!

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!

Wat kunt u tijdens de de dinner game ‘Escape Dinner Room’ verwachten?

De spelleiding heeft een gezellig Haags restaurant uitgekozen waar uw bedrijfsuitje plaats vindt. Zodra het gezelschap compleet is begint u de avond natuurlijk met een drankje. De spelleiding stelt zich voor en legt het spel uit. Uw tafelgenoten zijn tevens uw teamgenoten. Per tafel speelt u tegen de andere tafels een spannende Escape Game. De weg naar de uitgang vindt u door het winnen van zo veel mogelijk opdrachten en nog voor het voorgerecht op tafel staat zijn we begonnen. Het zal niet lang duren voor u voor de keuze wordt gesteld. Of genieten van het heerlijke voorgerecht dat inmiddels geserveerd wordt of u blijven concentreren op de winst en tijdens het voorgerecht aan tafel de winnende tactiek bespreken. Teambuilding is samen kiezen, dus we zijn benieuwd waar de voorkeur van uw tafel naar uitgaat.

Hoe dan ook, zodra het voorgerecht wordt afgeruimd moet iedereen zich wel concentreren op de dinner game want de spelleiding heeft het spel weer gestart. Al snel bent u weer in de sfeer van competitie en zweept u elkaar op naar betere resultaten. Kijk niet gek op als de quizmaster probeert aan de resultaten bij te dragen door u af en toe flink te helpen. Eerlijk als we zijn zeggen we er direct bij dat wij de quizmaster ook opdracht hebben gegeven de boel zo nu en dan even op het verkeerde been te zetten. Let dus op dat de quizmaster u niet naar de rand van de afgrond helpt!

aan het hoofdgerecht ontsnapt niemand….

Een dinner game zonder diner is onmogelijk. We snappen dat u uitkijkt naar het hoofdgerecht dat nu geserveerd wordt. Vooraf hebben we met uw organisatie de (di)eetwensen van uw gezelschap genoteerd, dus u weet zeker dat iedereen echt een heerlijk hoofdgerecht krijgt. Goed eten is nodig om goed te kunnen presteren dus laat het u smaken en neem de tijd! Tijdens het diner mag zelfs de escape game ontsnappen. Het is nu tijd om even lekker bij te kletsen of nader kennis maken.

Direct na het hoofdgerecht is de focus weer bij de Escape. Als u nog een tactische zet wilt doen is nu de tijd want we spelen door tot het dessert, dus de finale is in zicht. Mocht u onverwacht al vóór het dessert de escape game opgelost hebben dan sluiten we u vanzelfsprekend niet buiten. Zet dus uw beste beentje voor en win deze gezellige dinner game met bijbehorende prijzen!

De prijsuitreiking geeft aan dat u allemaal ontsnapt bent. Precies op tijd om het winnende team te overladen met roem en een passende prijs. Daarmee is er weer een eind gekomen aan een leuk bedrijfsuitje. Uiteraard zetten we de winnaars nog even in het zonnetje tijdens de afsluitende prijsuitreiking. Wij houden het daarna voor gezien, dus u heeft alle gelegenheid om het nachtleven van Den haag op eigen gelegenheid nog verder te gaan verkennen. Veel plezier!

Heeft u zin in een diner dat zo lekker is dat er geen ontsnappen meer aan is? Informeer dan naar dit bedrijfsuitje in Den Haag en schuif aan!

Wat heeft de dinner game ‘Escape Dinner Room’ in Den Haag u te bieden?

Naast een spannend escape spel, lekker ontspannen, een beetje competitie en ongedwongen teambuilding is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Zaalhuur
  • Heerlijk driegangendiner
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Bestaat er ook een lunch escape ‘Escape lunch Room’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om de de dinner game ‘Escape Dinner Room’ om te vormen tot een spannende lunch game. Als u contact met ons opneemt, bespreken we graag hoe u deze Escape als lunch spel kunt reserveren.

Kunt u deze dinner game Escape Dinner combineren met andere activiteiten?

Met het diner is de avond goed gevuld. Des te uitdagender om in de middag iets leuks te doen. Zo is de dinner game Escape Dinner Room prima te combineren met bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bent u al te vaak uit Den Haag ontsnapt? Dan is het maar goed dat u deze spannende en gezellige dinner game ook kunt spelen in Amsterdam, Rotterdam of Leiden.


Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 54,50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.