Expeditie Robinson! Sportieve teambuilding op het strand

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Expeditie Robinson speelt zich af op het strand. Met Scheveningen en Kijkduin in de achtertuin past deze expeditie prima bij bedrijven uit Den Haag en omgeving. Hoe creatief zijn uw teams? Dat merkt u vanzelf als zij aan de slag gaan met de materialen die opduiken in de branding. In deze actiegame is snel beslissen en leiding nemen cruciaal als uw team voor de winst gaat. Daarnaast moet er in elk team een koele kikker zijn om de leiding te nemen en een strateeg die vooruit denkt. Kortom, in deze Expeditie Robinson zijn alle elementen voor een flinke portie teambuilding opgenomen. De ultieme Crusoe is de titel die het winnende team als bewijs van hun teambuilding mee naar huis of naar kantoor mag nemen.

Heeft een strategische planning voor Vrijdag op het oog? Wees gerust, u kunt het spel op alle dagen van de week spelen. Neem contact met ons op en vraag meer informatie!

Hoe gaat Expeditie Robinson als sportieve teambuilding in Scheveningen en Kijkduin?

Vooraf mag u het zeggen. Wordt het het strand van Scheveningen? Of toch Kijkduin? U bepaalt welk strand uw favoriete decor voor Expeditie Robinson biedt. De eerste teambuilding activiteit is het op tijd verzamelen bij de afgesproken strandtent op het afgesproken strand. Daar staan de instructeurs klaar om u welkom te heten. Zij leggen het spel uit en delen uw gezelschap op in kleine teams. De echte teambuilding kan beginnen!

De ultieme overlevingsstrijd bast los! Het is voor de teams een uitgelezen kans om te laten zien hoe zij samenwerken op gebied van slimheid, samenwerking, creativiteit en strategie. Leven de begrippen improviseren, overleggen, respectvolle feedback geven of teamgedachten echt in uw organisatie of is het vooral een papieren tijger? Na 3 uur spannende strijd weet u door Expeditie Robinson exact hoe diep het teamgevoel in het DNA van uw organisatie is opgenomen. De bijzondere opdrachten verschijnen in de branding. Het zijn de echte overlevers die deze opdrachten geheel in Crusoe-stijl gaan halen. Wie is er als eerste? Het doel van vandaag? Zo snel en goed mogelijk overleven tijdens de veelzijdige spellen (mentaal en fysieke uithoudingsvermogen).

Eindelijk is het tijd om uw collega’s sportief uit te dagen terwijl u uw teamgenoten in hele andere omstandigheden leert kennen. Dit leidt weer tot meer zelfkennis die u nog tijdens het spel kunt inzetten voor de winst. De ultieme teambuilding! Finisht uw team als eerste? Dan wint u met uw teamgenoten de titel van Ultieme Robinson. De gezellige prijsuitreiking is de ultieme gelegenheid om alvast te wennen aan de eeuwige roem die u voor uzelf kunt claimen en de originele prijs die daarbij hoort. Dit uiteraard onder het genot van een drankje voor iedereen.

Boek hier direct vrijblijvend een optie voor het Expeditie Robinson spel

Wat bieden wij u tijdens het Expeditie Robinson Spel?

Naast 3 uur teambuilding, competitie, sportiviteit, genieten van zand en zee, uitdaging, plezier, en hilariteit bieden wij u:

 • Professionele instructeurs
 • Voorbeelden expeditie proeven:
  – Hindernisbaan met vuur maken
  – katapult schieten
  – touwtrekken
  – bamboe toren bouwen
  – mind games
  – jenga
  – mega 4 op een rij.
  – Optioneel: Eetproef
 • Versterking van de teamspirit binnen de groep
 • Originele prijs voor het winnende team
 • Indien gewenst Engelstalige spelleiding

Is het Expeditie Robinson Spel te combineren met een diner, andere locatie of internationale gasten?

Na zo’n barre overlevingstocht zal een drankje en/of hapje de schipbreukelingen wel smaken! Een mooie gelegenheid om deze Expeditie Robinson uit te breiden met een gezellige borrel Wij hebben de verkenningen van de strandhoreca al lang overleefd, dus combineren wij Expeditie Robinson graag met een gezellige borrel en/of lekker etentje. Om het gevoel van overleven vast te houden organiseren we ook graag een beach barbecue of outdoor cooking, wellicht zelfs in de vorm van een workshop. Welke optie heeft uw voorkeur? Heeft u misschien een eigen idee? Neem contact met ons op. Onder het motto: ‘als u het kunt bedenken, kunnen wij het organiseren’ denken wij graag met u mee!

Het spel is op elke willekeurige locatie te spelen, dus we brengen het Expeditie Robinson Spel graag naar u toe. Wat dacht u van een survival teambuilding op de Amsterdamse stranden? Nesselande of Hoek van Holland of kiest u toch liever voor Katwijk, Noordwijk of een andere locatie? Het kan allemaal. Uiteraard regelen we dan ook, naast de barbecue, graag uw ontbijt, lunch, drank, aankleding en/of of eventuele borrel op de door u gekozen locatie. Desgewenst spelen we het Expeditie Robinson spel ook in het Engels. Vraag onze medewerkers om meer informatie.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
35 - 49€ 28.50 p.p. excl BTW
20 - 34€ 31.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.