Ontdekkingstocht; Haagse Geheimen | een onthullend stadsspel! | Corona Proof!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Ons groepsspel ‘geheimen van Den Haag’ zorgt ervoor dat u Den Haag leert kennen op een manier die zelfs voor de geboren Hagenaars en Hagenezen niet is weggelegd. Weet u bijvoorbeeld waarom er een ooievaar in het stadswapen staat? Bent u een beetje bekend met de ondergrondse geschiedenis van Den Haag? Weet u waarom het Escher-museum in Den Haag staat? Allemaal bijzonderheden die vandaag aan de orde komen. In teams gaat u zelf op zoek naar onbekend Den Haag door de antwoorden op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen op te zoeken. Ook de bijzonder Haagse teamopdrachten dragen bij tot het ontdekken van allerlei verborgen aspecten van Den haag. Heeft u ook al zin om uit te vinden waarom de stadskleuren geel en groen zijn? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

Wat kunt u verwachten van de ontdekkingstocht Haagse geheimen? | Corona Proof!

Het groepsspel Haagse geheimen neemt u mee… door de geheimen van Den Haag. Als we veel meer zouden verklappen zijn het immers geen geheimen meer. Wat we u wel kunnen vertellen is de wijze waarop u de geheimen kunt gaan ontdekken. Nadat u door onze quizmaster op de centrale verzamellocatie bent ontvangen heet hij of zij u welkom en wordt het spel uitgelegd.

Vervolgens wordt het gezelschap in teams verdeeld en krijgt u per team de nodige spullen mee om de Haagse geheimen te gaan ontdekken. Aan de hand van spannende aanwijzingen en de routekaart moet u uw weg zien te vinden naar alle Haagse geheimen. Het team dat als eerste op de afgesproken plek arriveert is de terechte winnaar.

Onderweg komt het aan op scherpzinnigheid, samenwerking en coördinatie, dus teambuilding is verzekerd tijdens dit groepsspel! Zodra alle teams na zo´n 3 uur weer gearriveerd zijn is het moment aangebroken om met een lekker drankje terug te kijken op alle geheimen die Den Haag heeft prijsgegeven. Onze prijsuitreiking bezorgt de winnaars de eeuwige roem en mooie beloning die zij verdiend hebben. Met veel kennis over de Hofstad en mooie herinneringen aan een even educatief als spannend groepsspel besluit u dit interessante bedrijfsuitje.

Heeft u ook zo´n zin om de geheimen van Den Haag te onthullen terwijl u uw collega´s in de andere teams te snel af bent? Neem dan snel contact op voor meer informatie!

Wat is er inbegrepen bij het groepsspel Haagse Geheimen?

Naast veel onverwachte kennis over Den Haag, een spannende stadsverkenning, competitie en vooral veel gezelligheid is dit uitdagende groepsspel inclusief:

  • Gebruik van een typisch Haagse locatie
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Één consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Kunt u het groepsspel ‘Haagse Geheimen’ combineren met andere activiteiten?

De zoektocht naar geheimen verloopt vast minder prettig op een lege maag. Ook is het wellicht leuk om alvast wat vooronderzoek te doen en Den Haag vanaf het water te verkennen. Daarom kunt u voordat u aan dit groepsspel begint genieten van een voorafgaande rondvaart en heerlijke lunch. Voor EUR 42,50 per persoon (vanaf 15 personen) nemen wij u alle organisatie uit handen. U weet daarbij zeker dat uw groep goed voorbereid is op alle actie en onthullingen die komen gaan. Hier vindt u alle informatie.

Aan de andere kant is het natuurlijk ook leuk om alle kennis die u met dit groepsspel heeft opgedaan mee te nemen om het nachtleven van Den Haag te verkennen. Een gezellige borrel of een lekker diner zijn daarvoor uitgelezen mogelijkheden. Bovendien weten we zeker dat uw gezelschap aan de bar of aan de stamtafel hoge ogen gooit met hun kennis. Wij hebben al eerder de horecageheimen van Den Haag onthuld, dus we informeren u graag. Graag maken we de ontdekkingstocht ‘Geheimen van Den Haag’ af met een gezellige borrel en lekker diner.

Er zijn nog veel meer combinaties mogelijk, dus wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Naast de geheimen die we aan ons mooie Den Haag hebben ontfutseld, hebben we ook de hand weten te leggen op de geheimen van Amsterdam, Rotterdam en Leiden.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
20 - 49€ 26.50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 29.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.