Misdaadspel Haagse Penoze – Een crimineel spannend bedrijfsuitje!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Dit misdaadspel voert u direct naar de onderwereld. Onder de romantische naam Haagse Penoze vindt in Den Haag veel criminaliteit plaats. De handel in verdovende middelen wekt altijd veel interesse bij rivaliserende bendes en justitie. Samen met uw team bent u ongewild het middelpunt van een zenuwslopende cocaïnedeal. Met een voorraad van liefst 1.000 kilo wordt u namelijk ineens een gewilde prooi voor politie, onderwereld en de andere teams. Dat is het interactieve misdaadspel Haagse penoze!  Hoe bent u hierin terecht gekomen en nog belangrijker, hoe komt u hier weer uit? De uitweg is met uw team zo snel mogelijk uw voorraad lozen bij de concurrerende teams.

Het spel brengt u door de binnenstad van Den Haag. Met haar grachten, oude panden en donkere steegjes genoeg plekken om wat te verstoppen. Pas op, uw concurrenten willen ook zo snel mogelijk hun voorraad bij u droppen! IJzersterke teamvaardigheden zijn dus nodig om hieruit te komen. Crimineel goede teambuilding dus! Maakt u zich geen zorgen, alles blijft legaal en na het bedrijfsuitje komt u weer veilig weg. Wilt u de Haagse penoze voor één keer ongestraft van binnenuit verkennen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt het misdaadspel Haagse Penoze?

Hoe het is gekomen weten we niet. U leek zo netjes toen u dit bedrijfsuitje reserveerde, maar nu we eenmaal op de verzamellocatie staan blijkt u met uw team in bezit van maar liefst 1.000 kilo cocaïne. Wat nog erger is, de andere teams op bedrijfsuitje hebben ook ieder 1.000 kilo cocaïne bij zich. Dacht u echt dat dit geen aandacht zou trekken van de politie en andere misdaadbendes? We hebben al snel door dat de halve stad jacht op u maakt. Daar willen wij niet mee geassocieerd worden. We geven u dus snel per team van 8 personen een smartphone met Penoze app, de speluitleg en tips en maken ons dan snel uit de voeten. Succes!

Er is maar één manier om ervoor te zorgen dat u niet in de problemen raakt. U moet uw voorraad zo snel mogelijk onderbrengen bij de andere teams. Aangezien de andere teams ook liever geen schietgrage concurrenten of ijverige agenten achter zich aan hebben zullen zij hun ‘waar’ ook graag bij u stallen. Dat moet u zien te voorkomen, want het probleem is al groot genoeg. Met de app gaat u op weg door de stad. Onderweg moet u allerlei opdrachten oplossen en zo snel mogelijk uw ‘handel’ bij de andere teams zien te dumpen zonder dat u hen de kans geeft hetzelfde bij uw team te doen.

Haagse penoze…

Teamwork is gevraagd. Snelheid, inlevingsvermogen, creativiteit, aanpassingsvermogen en coördinatie zijn nu geboden om zo snel mogelijk van de handel af te komen. Uw App geeft daarbij nog wat extra druk. Op de app ziet u namelijk precies hoeveel de andere teams hebben en waar zij zijn. Komen zij naar u toe of vormen zij juist een uitgelezen kans om ongemerkt wat voorraad over te nemen? Het is aan u. Kiest u voor een flinke dosis rendement, verzint uw team gezamenlijk een list of gaat u in de Haagse binnenstad een rechtstreekse confrontatie aan? Zolang het gezellig blijft is in dit misdaadspel, net als bij de echte penoze, alles geoorloofd!

Is uw team als eerste van haar voorraad verlost zonder dat de politie of andere misdadigers schade hebben gemaakt? Dan zijn zij de terechte winnaars van dit misdaadspel. Zodra wij zeker weten dat alle teams hun voorraad kwijt zijn ziet u ons opvallend snel weer terug. Terwijl u geniet van een drankje op de goede afloop huldigen wij de terechte winnaars van vandaag. U hebt dit bedrijfsuitje straffeloos kunnen beëindigen.

Bent u ook zo benieuwd welke beslissingen de Haagse penoze zoal neemt? U krijgt nu de unieke kans om mee te beslissen als u contact opneemt!

Wat biedt het misdaadspel Haagse Penoze u:

Naast uw, hopelijk eerste, ervaring als drugssmokkelaar, spannende competitie, teambuilding en een misdadig gezellig bedrijfsuitje biedt het misdaadspel Penoze u:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van de smartphone en penoze-App
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
  • Één consumptie per persoon

Kunt u het misdaadspel Haagse Penoze combineren met andere activiteiten?

Als het misdaadspel gespeeld is kunnen wij ons voorstellen dat u wel toe bent aan een gezellige borrel op de goede afloop. Misschien is een etentje om te vieren dat u het spel in vrijheid verlaten heeft wel gepaster. Zo’n aanvulling is bovendien de ideale gelegenheid om lekker na te praten over alle belevenissen en de anekdotes van vandaag te delen. De Haagse binnenstad is ons thuis, dus we bespreken graag de mogelijkheden om dit spannende misdaadspel te combineren met een gezellige borrel en heerlijk diner. Als u contact met ons opneemt geven wij u graag meer informatie.

De Haagse Penoze is berucht maar ook in Amsterdam, Rotterdam of Leiden is genoeg penoze om dit misdaadspel te spelen.


Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.