Dinerspel Hou van Holland, bedrijfsuitje in rood, wit en blauw

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Het Hou van Holland dinerspel. Een lekker feestelijk bedrijfsuitje waar uw vaderlandsliefde met een knipoog getest wordt. U kunt uw Hou van Holland dinerspel uiteraard op elke gewenste dag boeken. Zodra u binnen stapt is het echter direct zaterdagavond. De kolderieke sfeer van TV hebben wij in een typisch Haagse locatie gelokt. Tussen de spelronde door kunt u de lachspieren even laten ontspannen en genieten van een heerlijk diner. Het is vanavond een wel heel feestelijk bedrijfsuitje… Gooit u uw taalvaardigheid in de strijd bij de spellingwedstrijd of bent u benieuwd welke secretaresse beter zingt dan mijnheer Chung? Vanavond krijgt u op al deze vragen een antwoord! Lekker bijkletsen, lachen en de eerste anekdotes van het spel delen hoort natuurlijk ook bij een geslaagd bedrijfsuitje. Hiervoor maken we alle tijd tijdens de drie heerlijke gangen van het diner. Bent u ook zo benieuwd hoeveel uw groep van Holland houdt? Neem dan nu contact met ons op.

Hoe werkt het Hou van Holland Dinerspel in Den Haag?

De Haagse ooievaar zit vanavond in een rood-wit-blauw nest. Dat merkt u direct als u de locatie binnen komt. Het decor is al aangepast en de de quizmaster toepasselijk uitgedost. Hou van Holland gaat niet ongemerkt voorbij. Als u heeft plaats genomen aan de gezellig opgemaakte tafeltjes zijn de teams gelijk verdeeld. Langzaam stijgt de voorpret. De quizmaster gooit tijdens de speluitleg en introductie nog wat olie op het vuur. Voor u het weet zit u in feeststemming en toch een beetje competitief midden in de eerste ronde. Het dinerspel Hou van Holland is van start gegaan! Eerst maar eens testen hoe het gesteld is met het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid. In een gepast tempo gaan we richting het voorgerecht. Ondertussen klinken er de nodige lachsalvo’s en hilarisch geroezemoes. De sfeer zit er al lekker in. Tijd om het dinerspel compleet te maken en na het spel te starten met het diner. Het voorgerecht is wordt geserveerd. Eet smakelijk!

Tijdens het voorgerecht krijgt u natuurlijk alle tijd om lekker te genieten van het eten en het gezelschap. Zodra de bediening afruimt wordt het weer tijd voor de competitie. Het spellen van Hollandse tongbrekers is even humoristisch als uitdagend. Heeft u toevallig een look-a-like van Harry Jekkers, Sjaak Bral of Marc Rutte aan tafel zitten? Dan heeft u geluk, want na het spellen spelen we het uitbeelden. Zonder geluid een bekende Nederlander of Hagenees uitbeelden is toch makkelijker als de gelijkenis er al is. Terwijl de geuren van een heerlijk hoofdgerecht u tegemoet komen is er nog ruimte voor een laatste ronde. Raadt het fragment. Welke directeur heeft nu profijt van zijn of haar youtube-verslaving en neemt het team hier op sleeptouw? Het dienrspel zit vol met verrassingen!

Hollands dineren…

Nadat de fragmenten geraden zijn serveren we de tussenstand terwijl de bediening het hoofdgerecht presenteert. Hollandse eetgewoonten, zoals prakken of lekker een kuiltje maken voor de jus moedigen we uiteraard aan! Tijdens het diner kunt u de competitie weer even laten varen en gewoon lekker eten en gezellig bijkletsen en lachen om de avond. Tegen het einde van het diner is het misschien wel goed om alvast de keel even te smeren.

Zodra u uitgegeten bent gaan we namelijk direct van start met de Grote Muziekquiz. U hoort zo wie de mijnheer Chung van uw gezelschap is en wie er zo naar een karaoke-avond kan. We zijn benieuwd of u fanatiek voor de winst gaat of de competitie laat varen en ineens voorop loopt in de polonaise. We gaan het zien! Met het dessert kom de ontknoping van dit feestelijke bedrijfsuitje in zicht. We sluiten deze oergezellige avond af met de prijsuitreiking met een ‘Hollandse’ prijs voor het winnende team!

Heeft u het gevoel dat uw collega’s zo veel van Holland houden dat ze er wel een avondje om kunnen lachen? Dan testen we dat graag als u contact met ons opneemt.

Wat is er inbegrepen bij het Hou van Holland dinerspel in Den Haag?

Naast veel gezelligheid en plezier, een boost van uw kennis over de (te) gekke kenmerken van Holland, samenwerking en een beetje competitie het Hou van Holland dinerspel inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Huur van de locatie
  • Driegangendiner
  • Prijs voor het beste team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
  • Teambuilding

Voor groepen van meer dan 50 personen is het Hou van Holland dinerspel bovendien inclusief:

  • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers.
  • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje.

Houdt u ook tussen de middag van Holland?

Wilt u in plaats van het Hou van Holland dinerspel al tijdens de lunch een lachkick opdoen? Dan vormen wij het dinerspel in Den Haag gewoon om tot een lunchgame met uitgebreide lunch. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

Kunt u het dinerspel combineren met andere activiteiten?

Uw avond is gevuld met het Hou van Holland dinerspel. Om in de stemming te komen is het wellicht leuk om ’s middags al wat teambuilding in te bouwen.  Wat dacht u van een spannende Tablet teamgame of typisch Haagse ervaring? Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Hou van Holland dinerspel is ook een hilarische beleving in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.