Jongens tegen de Meisjes Dinerspel

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Het jongens tegen de meisjes dinerspel is funest voor vooroordelen en keihard voor misverstanden. Vanavond volgt een humoristische afrekening van alles wat mannen onterecht beweren over vrouwen en waar vrouwen de mannen onterecht voor verantwoordelijk houden. Al zullen er ook genoeg aannames over de andere sekse waar blijken te zijn. Een gezellig drankje en lekker diner zal door beide seksen gewaardeerd worden, dus daar zorgen we voor! Wilt u ook wel eens weten of het waar is dat uw mannelijke collega’s nooit hun bureau opruimen en de dames op kantoor niet kunnen inparkeren? Neem dan snel contact met ons op en ontdek het tijdens uw bedrijfsuitje!

Wat houdt het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in?

Een gezellige Haagse locatie is vanavond uw strijdtoneel en proeflaboratorium. Hier gaat het gebeuren! De spelleiding legt het spel uit. Daarna gaan de jongens naar de ene kant van de zaal en de meisjes naar de andere kant om direct een goede yell te verzinnen. Na wat oefenen klinken de strijdkreten en het gejoel van het andere kamp al snel door elkaar. Er heerst nu al een gezellige en competitieve sfeer. In die gezellige chaos schieten de eerste uitdagingen voorbij. Het jongens tegen de meisjes dinerspel is begonnen!

Daarna danst de olifant voortdurend door de porseleinkast. De foute aannames sneuvelen één voor één. Natuurlijk blijken er ook genoeg gênante eigenschappen waar en leveren de besmuikte antwoorden op de ‘foute’ vragen genoeg lachsalvo’s op. ‘De jongens tegen meisjes’ is al hilarisch voordat u aan het voorgerecht begint. Wordt het zo’n avond? Ja, het wordt zo’n avond!

Natuurlijk komen de jongens en de meisjes weer bij elkaar tijdens de heerlijke gangen van het diner. Jongen of meisje, onze keukenbrigade imponeert iedereen. U krijgt ruim de tijd om te genieten. lekker bij te kletsen en door te discussiëren over de stellingen die even daarvoor gevraagd zijn.

“Hoeveel procent van de heren is wel eens vreemd gegaan?” Na elke gang een pittige vraag of uitdagende stelling en u bent weer terug in competitie! Tot aan het dessert testen we alle vooroordelen en foute gedachten – uiteraard alles fair en niet onder de gordel – om voor eens en voor altijd af te rekenen met de vooroordelen van de jongens tegen de meisjes en andersom.

Terwijl de zoetigheid de jongens en de meisjes weer verbroedert maakt onze spelleiding de puntentelling af. Het winnende team krijgt het meest begeerde diploma van Nederland: Het team dat pas echt ballen heeft! Met de bijbehorende prijsuitreiking sluiten we deze hilarische en gedenkwaardige avond af.

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waar u geen punten verdient met politieke correctheid? Neem contact op en we bespreken het!

Wat is inbegrepen bij het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in Den Haag?

Naast een avond vol kennis over onware vooroordelen, prikkelende vragen, foute humor, hilarische antwoorden en veel gezelligheid is dit dinerspel inclusief:

  • Locatie in het centrum van Den Haag
  • Begeleiding
  • Quizmaster
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Speelt u de Jongens tegen de Meisjes liever aan de lunchtafel?

Als lunchspel is De Jongens tegen de Meisjes net zo onthullend en hilarisch. We leggen u de mogelijkheden graag uit als u contact met ons opneemt.

Kunt u het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in Den Haag ook combineren met andere activiteiten of elders spelen?

Uw avond is gevuld met het Jongens tegen de Meisjes dinerspel. Om in de stemming te komen is het wellicht leuk om ’s middags al wat teambuilding in te bouwen.  Wat dacht u van een spannende Smartphone teamgame of typisch Haagse ervaring? Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel is net zo’n onthullend bedrijfsuitje in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.

Optioneel Lunchspel:

Dit uitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.