Maffia XXL – Maffiaspel om de top van de Haagse maffia

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Het maffiaspel MaffiaXXL brengt u in de sfeer van de bekende Italiaanse Casa Nostra. Uw gezelschap vormt twee teams. Ieder team vertegenwoordigt een maffiafamilie. Deze families strijden met elkaar om de toppositie in de Haagse maffia. Er kan maar één familie de leider zijn. Hoe u de leider wordt is aan u. In liefde en misdaad is immers alles geoorloofd. Kiest u voor een sluwe en geraffineerde aanpak of gaat uw familie met grof geweld op jacht naar de titel van Capo di tutti Capi? Vandaag is uw enige kans om ongestraft aan de top van de Haagse Maffia te komen. Om die kans te grijpen is de eerste stap dat u contact met ons opneemt om de mogelijkheden te bespreken. An offer you can’t refuse!

Hoe werkt het maffiaspel Maffia XXL in Den Haag?

Onze bekendste misdaadverslaggevers weten ook niet alles, want zonder dat het in het nieuws is geweest rommelt het al een tijd in de Haagse onderwereld. Sterker nog, er is een niets ontziende strijd gaande. De inzet? De heerschappij over de Haagse Maffia. Na het nodige bloedvergieten zijn er nog twee families over. Uw team is de ene familie en de andere familie wordt gevormd door een groep mensen die tot voor kort nog zo onschuldig leek, uw collega’s. Het is echt waar, zij hebben de andere kant gekozen en zijn bereid alles te doen om te heersen over de Haagse Maffia. Nadat de teams bekend zijn kan heel Den Haag dekking zoeken. De strijd wordt vandaag beslist!

U voert de strijd door het uitvoeren van misdadig goede opdrachten en crimineel moeilijke hersenkrakers over de Casa Nostra Maffia. Tijdens uw weg naar de top komt u op plaatsen in Den Haag die eerzame burgers niet kennen en andere criminelen mijden omdat ze anders met geweld verwijderd worden. Als leider van de Maffia moet u immers weten waar de beste witte bolletjes te koop zijn en zonder schroom uw bestellingen kunnen halen. Ook moet de buurt verkend worden op aanwezige maffialeden. Met welke Haagse Don Vito (lookalike) gaat u op de foto?

Money never goes to prison…

Het leven in de misdaad is nooit eenvoudig en altijd spannend. Daarom zal het andere teams er alles aan doen om u te dwarsbomen om zelf voor de leidende positie te gaan. U moet hen dus op afstand houden! Hoe u dat doet? Dat is aan u! In de misdaad is immers alles geoorloofd. Haalt u de top door sluwe misleiding en geraffineerde oplichting of gelden voor u echt alleen de wetten van de straat en gaat u voor een keiharde persoonlijke confrontatie? Het resultaat telt, dus teamspirit is nodig. Overleg samen, luister naar elkaar en plan tactisch. Alleen zou heerst u aan het eind van de middag over de Haagse Maffia.

Vandaag leert u hoe goed u echt samenwerkt onder druk. Staat er een natuurlijke leider van de groep op of moet er een leider gekozen worden? Wie neemt het initiatief en doet er van alles? Welke manager blijft liever wat meer op de achtergrond en welke secretaresse ontpopt zich als strategisch denker? Na vandaag weet u alles met het maffiaspel MaffiaXXL.

Uiteraard verdient de winnaar een flinke portie beschermgeld. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking zullen we dat, in de vorm van een crimineel goede hoofdprijs, betalen.

Wordt u de Donnie Brasco van het Binnenhof of de Lefty van het Laakkwartier? Aarzel dan niet en leg onopvallend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat heeft het maffiaspel Maffia XXL – u te bieden?

Naast misdadig sterke teambuilding, moordadig creatieve opdrachten, een crimineel gezellige middag en de noodzaak tot samenwerken is het maffiaspel XXL inclusief:
• Kwalitatief hoogwaardige spelmaterialen
• Professionele begeleiding
• Prijs voor het winnende team
• Prijsuitreiking
• Eén consumptie per persoon
• Versnapering voor onderweg

Kunt u het maffiaspel Maffia XXL combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Het familiegevoel is alles bij de Maffia. In de echte Italiaanse traditie zou zo’n overwinning en het behalen van de top van de heerschappij alle reden zijn voor een ouderwets familiefeest met veel eten en drinken. Daarom is een gezellige borrel of heerlijk diner na afloop in dit geval misschien gepast. Wellicht zijn de winnaars zo vergevingsgezind dat het andere team ook aan mag schuiven? U kunt ervan op aan dat de locatie die wij kiezen alle eer zal betuigen aan de nieuwe Maffiaclan en zijn gevolg. We breiden het maffiaspel dan ook met plezier uit met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer!

Naast de strijd over de Haagse maffia rommelt het ook in de toonaangevende maffiafamilies van onder meer Amsterdam, Rotterdam en Leiden.


Pers.Prijs
> 50€ 29.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.