Monopoly Streets Dinerspel

Prijs vanaf € 62,50 p.p. excl. BTW

Monopoly Streets Dinerspel is het klassieke Monopoly in het echt. Hoe voelt het om als belegger een gang van uw heerlijke driegangendiner te eten in een van de restaurantjes aan uw gezellige Plein? Als eigenaar van paleis Noordeinde even het paleis in te lopen of  te flaneren over uw eigen Lange Voorhout? Het kan tijdens dit groepsuitje allemaal! Ons driegangendiner zal heerlijk smaken wanneer u als drukke vastgoedbelegger even proeft van alle weelde die u heeft opgebouwd. We bezoeken vanavond 3 verschillende locaties. Dit geeft u mooi de gelegenheid om uw bezit te inspecteren en de concurrentie nog even in te wrijven hoe goed u bent. Pas wel op want de ‘KANS’ en ‘ALGEMEEN FONDS’ kaarten brengen hoogmoed voor de val. Net als in het klassieke Monopoly eindigt die hoogmoed in de stadsgevangenis. Het spel is spannend tot het laatste moment dus geniet van uw diner zolang u nog vrij rondloopt! Vervalt uw lijfrente of heeft u de keuze tussen een boete en een kans kaart? Als u nu contact met ons opneemt is de kans op een geslaagd bedrijfsuitje in ieder geval een stuk groter!

Hoe werkt het Monopoly Streets Dinerspel in Den Haag?

De vastgoedwereld is bekend om haar weelderige en vloeibare diners. Wij blijven niet achter en ontvangen u voor de start van het spel in een passende Haagse locatie. Daar legt onze spelleiding het spel nog een keer uit en worden de teams ingedeeld. Zodra elk team aan tafel zit serveert de bediening alvast het voorgerecht om uw tactische bespreking in vastgoedsfeer te krijgen. Als de magen vol zijn en de spelstrategie besproken is wordt het tijd om de hand te leggen op een paar mooie, karakteristieke panden die een zeer goed rendement voorspellen, zoals een makelaar dat zo mooi zou kunnen zeggen.

Als de jassen aan zijn gaat u met uw team en de door ons verstrekte camera op weg. De koopprijs van de straten die u vanavond in bezit wilt krijgen bestaat namelijk niet uit klinkende munt maar uit het vervullen van ludieke, spannende of hersenkrakende opdrachten. Dat u de koopprijs betaald heeft kunt u mooi vastleggen op uw camera. De kennisvragen die we als bonus hebben toegevoegd gaan over de prachtige Hofstad. Met de goede antwoorden bezorgt u uw team een voorsprong in het eindspel. Zo brengt het spel u, naast de eerste straten in bezit ook naar het tweede restaurant.

Als het hoofdgerecht is geserveerd zit u, als de zaken goed gaan, wellicht in uw eigen straat te eten. Dat is nog eens een mooi verhaal om uw concurrentie mee te prikkelen. Hoe ver u ook achter staat, u eet onoverwinnelijk want de keukenbrigade heeft voor iedereen even rijkelijk gekookt! Bon appetit! Tijdens het diner heeft u alle tijd om lekker bij te praten en de eerste anekdotes over de avond te delen of nog even strategisch te overleggen. Daar is nu het moment voor, want als het diner afgeruimd wordt gaat u weer naar buiten.

Het monopoly dinerspel gaat weer verder…

De sfeer is wat losser. Dat merk u zo als de collega’s die overdag zo stil zijn ineens schreeuwerig op zoek gaan naar een dealtje. Die ietwat naïeve medewerkster van het archief blijkt ineens een sluwe onderhandelaar als u verder op jacht wilt op de rest van de straten. Zo leert u uw collega’s tijdens dit bedrijfsuitje nog eens kennen!

De KANS- en Algemeen Fonds-kaarten zijn onaangetast dus het Monopoly streets dinerspel blijft spannend tot het laatste moment. Welk team kan met het geld van de erfenis de winnende straat kopen en welke overmoedige huisjesmelker krijgt een vernietigende aanslag voor straatgeld? Welk team heeft nog een doktersrekening wegens inhaligheid open staan? De kansen van uw team kunnen zomaar keren!

Tijdens een heerlijke zoete verrassing in het derde restaurant maakt onze spelleiding de balans op. Schulden worden verrekend en bonussen opgeteld bij de punten. Als de rekening is opgemaakt blijkt welk team en welke bankier zich mogen verheugen op de prijsuitreiking. Welke arme drommels kunnen de prijsuitreiking volgen vanachter de tralies van de stadsgevangenis? Het wordt allemaal onthuld tijdens uw heerlijk dessert.

Uiteraard zetten we de winnaars tijdens de prijsuitreiking nog een keer in het zonnetje. Met de prijsuitreiking besluiten we een bijzonder bedrijfsuitje.

Heeft u ook zo’n zin in nog één keer “Vrij parkeren” in het Haagse centrum? We bespreken de mogelijkheden graag als u contact met ons opneemt!

Wat biedt het Monopoly Streets Dinerspel U?

Naast een avond teambuilding, een spannend spel levend Monopoly, heerlijk diner en opdrachten vol humor en plezier is het dinerspel inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van fotocamera
  • Driegangendiner op drie verschillende locaties
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Prijs voor de beste bankier
  • gebruik van spelmaterialen
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Speelt u liever het ‘Monopoly Streets lunchspel’?

De vastgoedhandel draait altijd door, dus als u liever levend Monopoly speelt in combinatie met een heerlijke lunch organiseren wij dat graag voor u. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de aantrekkelijke manier om dit mogelijk te maken.

Kunt u het Monopoly Streets Dinerspel ook combineren met andere arrangementen in Den Haag?

Uw avond is goed gevuld met het Monopoly Streets dinerspel. Om in de stemming te komen is het wellicht leuk om ’s middags al wat teambuilding in te bouwen. Wat dacht u van een spannende Smartphone teamgame of typisch Haagse ervaring? Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het levend Monopoly dinerspel is uiteraard ook te spelen in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.

Optioneel Lunchspel:

Dit uitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 62,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 64,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 67,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.