Levend Monopoly Streets Stadsspel Den Haag – Alles of niets!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Levend Monopoly Streets Stadsspel is Alles of Niets op het scherpst van de snede. Het klassieke Monopoly is door ons onder handen genomen. Het resultaat? Levend monopoly! Een stadsspel dat u in staat snel langs de Lange Poten te rennen, Het Plein te kopen en huur te vragen aan de Tweede Kamer of uw kennis over het Spui nu echt te spuien. Daarnaast kunt u allerlei andere Haagse iconen bezitten. Toch een prestatie als u even bij de Koninklijke familie aanbelt om de huur voor Paleis Noordeinde te innen. Daarvoor is durf, inzicht en stalen zenuwen vereist. Precies de vaardigheden die u bij elke teambuilding traint. Ook leert u uw medespelers op een andere manier kennen. Is de inkoper ook een goede Monopoly-bankier? Geeft de controller geld uit als water en slaat de commercieel directeur toe als hij de kans op een straatje ziet? We hopen het, want het verliezende team eindigt, precies als in het bordspel, in de gevangenis. Dit bedrijfsuitje is alles of niets! Heeft u altijd al het Haagse drinkwaterleidingbedrijf in bezit willen hebben? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe speelt u levend Monopoly?

De speluitleg krijgt u van onze spelleiding. Uiteraard niet voordat zij u welkom hebben geheten en zichzelf hebben geïntroduceerd. Als uw gezelschap in teams verdeeld is gaat u de straat weer op. Door het uitvoeren van opdrachten in de stad verdient uw team de locaties en het geld. Natuurlijk willen alle teams zo veel mogelijk scoren, dus strategisch inzicht, daadkracht en wellicht wat geraffineerde onderhandelingstrucs zijn noodzakelijk om uw gewenste bezit te krijgen. De andere teams zullen dit niet zonder slag of stoot toestaan. U zult dus op uw tegenstander moeten letten en uw team indekken tegen acties.

De KANS- en Algemeen Fonds-kaarten zijn natuurlijk ook meegenomen in de bewerking van het bordspel. Zij kunnen het spel ineens een hele andere wending geven. Heeft u uw team zo goed op orde dat u direct kan anticiperen? Het Levend Monopoly is net zo onvoorspelbaar als het bordspel! We hebben extra bonusvragen over Den Haag aan het bordspel toegevoegd. Als uw kennis van ‘Het Haagse’ op orde is kunt u hiermee bonuspunten scoren die u in het eindspel goed van pas zullen komen. Wij adviseren dus voorpret door een avondje kennis van Den Haag op te doen. Het laatste team eindigt immers in de stadsgevangenis en daar wilt u toch niet zijn?

Ga direct langs “AF” …

Strategie, vooruit denken, onderhandelingsvaardigheden en intuïtie. Of u nu Monopoly met het bordspel speel of ons Levend Monopoly, zonder deze vaardigheden gaan u en uw collega’s het niet redden. Een goede gelegenheid om uzelf en uw collega’s op dit punt te testen. Wie springt eruit met onontdekte capaciteiten die u bij een volgend team aan boord wilt halen? Wie roept veel en doet minder? Streets Stadsspel levend Monopoly is uw kans om het ongemerkt uit te vinden. Deze kennis komt u wellicht in het eindspel al van pas. Of u nu de druk van een in te halen achterstand heeft of de last van de voorsprong die op uw schouders rust, u zult moeten presteren om de overwinning veilig te stellen. Dat lukt alleen dor goede samenwerking, teamspirit en overwicht op uw competitie. Zodra het spel gespeeld serveren we een gezellige borrels om tegenstanders weer vrienden te laten worden. Zo weten we zeker dat u eensgezind waardering zal laten blijken voor de terechte winnaars en beste bankiers die we met een welverdiende prijsuitreiking in het zonnetje zetten.

Het is alles of niets vandaag! Zet dus snel uw eerste stappen naar Plein, Spui en Lange Poten en neem contact met ons op!

Wat is inbegrepen bij het levend Monopoly Streets Stadsspel – Alles of niets?

Naast 3,5 uur kans op unieke bezittingen, zoals Paleis Noordeinde en winkelcentrum Babylon, een sterke teambuilding en veel gezelligheid is het levend Monopoly inclusief:

  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Één consumptie per persoon
  • De prijsuitreiking
  • De prijs voor de beste bankier
  • Teambuilding
  • Kennis over de stad

Is het levend Monopoly Streets Stadsspel ook te combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Dit bijzondere, teamspirit versterkende bedrijfsuitje vraagt om veel napraten en het ophalen van talloze anekdotes. Wat is een mooiere locatie dan een gezellig café voor een borrel of intiem restaurant voor een heerlijk diner? Den Haag heeft café’s en restaurants in overvloed en wij kennen ze allemaal. Daarom maken wij graag de beste combinatie met Levend Monopoly. We denken dus graag met u mee als u contact met ons opneemt.

Het Levend Monopoly kunt u ook in andere steden spelen. Wordt u de volgende eigenaar van de iconen van Amsterdam, Rotterdam of Leiden?.

 


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.