Moorddiner in Den Haag | Bloedige Bruiloftsdag

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Tijdens dit moorddiner in Den Haag speelt u Cluedo voor professionals. U kunt genieten van een heerlijk driegangendiner. Voor één van u zal dit voorlopig het laatste zijn, want de moordenaar krijgt na ontmaskering vast een tijdje water en brood op staatskosten. Inspecteur Sanderick (met Cee Kaa) gaat die verrassing uitdelen. Dat is ook wel uw eigen schuld, want toen u gisteren (in uw rol) te gast was op een 10-jarig bruiloftsfeest is er een gruwelijke moord begaan. Dacht u dat de recherche niet achter de dader aan zou gaan? Waarom heeft u dit niet gemeld? De inspecteur is woest en wil dit drama voor het eind van de avond hebben opgelost. Hij valt niet voor charmes, geveinsde onschuld of zielige blikken. Hij verdenkt u allemaal! Het kan niet anders of u verdenkt elkaar ook snel. Wilt u ook weten welke collega zonder gene een moord pleegt als het werk gedaan is? Neem dan contact op en onderzoek de mogelijkheden!

Hoe werkt het moorddiner in Den Haag?

Er was gisteren nogal een bont gezelschap op de bruiloft. Zo waren daar onder meer een zwoele seksuologe, een verrukkelijk mannelijk fotomodel, een opvallende butler en een beginnend zangeresje. Nadat onze spelleiding u op locatie heeft welkom geheten mag u zich direct omkleden en uw script bestuderen. U moet natuurlijk wel in uw rol blijven als u een beetje geloofwaardig wilt zijn voor de inspecteur. Zodra u bent omgekleed en uw script hebt bestudeerd gaat u naar de plek waar de moord gepleegd is. Hier wacht inspecteur Sanderinck (Met Cee Kaa) getergd op u om zijn onderzoek te beginnen!

Wat een ellende, nadat de inspecteur voortvarend van start gaat lijkt het erop dat u hier niet makkelijk weg komt. Dat is oneerlijk, want inmiddels heeft u genoeg verdenkingen tegen een ander. U kunt het toch niet geweest zijn? Het vervelende is dat de moordenaar natuurlijk ook alles zal doen om zo onschuldig mogelijk te lijken. Het komt dus aan op Haagse bluf, misleiding, speurzin en een beetje manipulatie om de inspecteur op het juiste spoor te zetten. Zo ver mogelijk van u vandaan! Welke collega kan met een stalen gezicht de druk weerstaan? Welke collega is volkomen onschuldig maar op het punt van bekennen door de druk van de inspecteur? Altijd fijn om te weten als u weer op kantoor of onder elkaar bent …

Catch me if you can…

Uiteraard serveren we zo nu en dan een drankje om de hersens te smeren. Onze keukenbrigade heeft inspecteur Sanderinck al kunnen overtuigen van hun onschuld voordat u her was. Hun focus ligt vanavond dus volledig op een heerlijk driegangendiner en dat proeft u! Geniet gerust, want speuren gaat vast beter op een volle maag!

Tot nu toe heeft de inspecteur een scoringspercentage van 100% dus we verwachten dat er ook vanavond een dader uit de bus komt, als u tenminste goed meewerkt. Voor de zekerheid hebben we alvast een prijsuitreiking voorbereid voor de beste speurders in het geval dat ook vanavond een oplossing wordt gevonden. Wees gerust, inspecteur Sanderinck dingt niet mee!

Heeft u ook zo’n zin in een goede maaltijd voordat één van u voor lange tijd achter tralies verdwijnt? Neem dan contact met ons op en schuif aan!

Wat is inbegrepen bij het moorddiner ‘De Bloederige bruiloft’?

Naast een moorddadig leuke avond met crimineel goede karakters en misdadig sterke alibi’s, een shot teambuilding en overdosis spelplezier is het moorddiner inclusief:

  • Professionele entertainer
  • gebruik van kleding/attributen
  • Script
  • Zaalhuur
  • Uitgebreid driegangendiner
  • Prijsuitreiking met prijs voor de winnaars
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (De winnaars kiezen gezamenlijk een goede doel.)

Heeft u liever een misdadig lekkere lunch tijdens het rechercheren?

Tijdens de middagdienst houdt de inspecteur ook wel een verhoor als het zo uitkomt. Als u contact met ons opneemt zullen we even kijken of hij ingeroosterd is op de door uw geplande dag en uw moorddiner omvormen naar een moordlunch.

Kunt u het moorddiner combineren met andere teambuilding in Den Haag?

Met het diner is de avond goed gevuld. Des te uitdagender om in de middag iets leuks te doen. Zo is het moorddiner prima te combineren met bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het moorddiner de Bloederige Bruiloft kunt u ook als groepsuitje spelen in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 56,50 p.p excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.