Wie is de Mol Dinerspel in Den Haag

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Het Wie is de Mol dinerspel klinkt zo gezellig, lekker eten en ondertussen een spannend spel spelen. Toch is het oppassen geblazen. Allereerst is HaagseUitjes.nl als enige licentiehouder om Wie is de Mol spellen te organiseren. Dit betekent dat IDTV alle originele kleuren, effecten, jingles, rekwisieten en spelonderdelen alleen met ons gedeeld heeft om een zo realistisch mogelijk spel te maken. Daarnaast hebben wij met Geert Hoes en andere deelnemers aan de TV-quiz om tafel gezeten om het spel zo goed mogelijk bij de TV-ervaring aan te laten sluiten. Hierdoor speelt u het spel alsof u op TV bent. Sterallures liggen dus op de loer!

Daarnaast heeft onze hoofdmol al dagen van te voren contact opgenomen met de Mollen. Zij weten wat gaat komen en hebben zich dus goed voor kunnen bereiden. Door de levensechte sfeer en de acties van de Mollen hangt er dus vóór het diner al een sfeer van misleiding en achterdocht over uw bedrijfsuitje. U kunt dus wat paranoia worden. Eén hint verklappen we, in het eten zijn geen mollengangen begrepen. U kunt dus onbezorgd genieten van al het lekkers dat op tafel komt. Direct na een gang slaat de twijfel weer toe. Is die anders zo vriendelijke callcentermedewerker nu de Mol of heeft hij gewoon zijn avond niet? Waarom is die afstandelijke HR-manager ineens zo joviaal? … Naast de keukenbrigade kunt u alleen uzelf vertrouwen!

Heeft u ook zo’n zin in een diner dat overgoten is met een sausje van achterdocht en gegarneerd met een toefje misleiding? Schuif dan aan en vraag snel meer informatie!

Wat kunt u verwachten van het Wie is de Mol Dinerspel?

U begint uw avond als u met een gezonde spanning arriveert bij de gezellige locatie waar wij dit spel gaan spelen. Komt u nietsvermoedend aan of heeft u de afgelopen dagen goed opgelet en al een voorgevoel? De Mollen zijn immers al op de hoogte. De spelleiding introduceert zichzelf en legt het spel nog een keer uit. Daarna wordt uw gezelschap in teams verdeeld. Als alle teams aan de tafeltjes hebben plaats genomen en van een drankje zijn voorzien gaat Wie is de Mol van start. Door de manipulatie van onze hoofdmol en het voorbereidend werk van de Mollen onder u stijgt de spanning al snel. De sfeer wordt achterdochtiger en uw gezelschap raakt haast paranoïde. Wie zijn de Mollen?

Als de bediening het voorgerecht serveert kan de achterdocht even plaats maken voor gezelligheid. De hoofdmol is zo vriendelijk om u uitgebreid te laten genieten van de kookkunsten van de keukenbrigade en zonder dubbele bodem bij te praten met uw gezelschap aan tafel. Het spel is dan wel het verboden onderwerp, want wie weet zit de mol bij u aan tafel en geeft u hem of haar onverwacht een mooie kans om uw plannen nog meer te saboteren. Zodra het voorgerecht wordt afgeruimd neemt de spelleiding het weer over en is de gemoedelijkheid voorbij.

Bent u er klaar voor om het hoofd te bieden aan uw eigen hersenspinsels?

Tot aan het hoofdgerecht gaat u weer vol overgave de strijd aan op zoek naar de Mol. Is het niet gek dat u ineens benaderd wordt voor een bondje door die telefoniste die daarnet op alles paste? Waarom zetten ze twee tafeltjes verder juist nu hun joker en is het niet apart dat de financieel directeur al vier keer op zijn telefoon heeft gekeken? Het lijkt wel of iedereen de Mol is…. Gelukkig serveert de bediening nu het hoofdgerecht. U kunt de gespannen sfeer weer even loslaten en onbezorgd genieten van het hoofdgerecht. Dit wie is de mol dinerspel is echt zenuwslopend…..

Tussen hoofdgerecht en diner serveert de spelleiding alleen maar meer suspense en dwaalsporen. Dacht u voor het hoofdgerecht dat uw secretaresse verdacht passief was, speelt ze nu ineens met de passie van een professional… daar gaat weer een kandidaat. Of juist niet? Probeert ze u onzeker te maken door er nu weer tegenaan te gaan… Kijk die onschuldige ogen van de archiefmedewerker nu. Op de zaak kijkt hij net zo, maar ondertussen weet hij overal zijn voordeel uit te halen, is hij het dan? Het wordt tijd om uw keuze te maken want het dessert komt eraan. Tijdens het dessert maken we bekend wie de Mollen zijn. Had u het goed gezien of was u inderdaad totaal ‘gemold’?

We sluiten dit bijzondere bedrijfsuitje af door de winnaar(s) van het spel en de beste Mol(len) in het zonnetje te zetten en met een passende prijs te belonen.

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje waar u een keer ongegeneerd uw collega’s kunt wantrouwen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Wat is inbegrepen bij het Wie is de Mol dinerspel?

Naast een avond waar, behalve een heerlijk diner, niets is wat het lijkt, veel suspense, een hoop achterdocht, veel humor en nog meer plezier is dit uitdagende bedrijfsuitje inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking en bekendmaking van de Mollen
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Voor groepen van 50 personen of meer breiden wij het dinerspel daarbij uit uit met:

  • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen).
  • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen).

Speelt u liever het ‘Wie is de Mol lunchspel’?

Gaat u liever met het voldane gevoel van ontmaskering van een Mol van tafel? Dan vormen we het dinerspel gewoon om in een lunchgame. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden.

Kunt u het Wie is de Mol Dinerspel ook combineren met andere activiteiten?

Met het diner is de avond goed gevuld. Des te uitdagender om in de middag iets leuks te doen. Zo is het Wie is de Mol dinerspel prima te combineren met bijvoorbeeld een activiteit om Den Haag beter te leren kennen of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Wie is de Mol dinerspel kunt u ook als bedrijfsuitje boeken in Amsterdam en Rotterdam.


Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 54,50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.