Ontdek de Mol Stadsspel in Den Haag?!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Ontdek de Mol, het stadsspel dat ‘Wie is de Mol’ integreert met een razende race door de binnenstad van Den Haag. Flitst de Mol voorbij op het Spui? Trekt u de joker op het binnenhof of wordt u ontmaskerd op het Lange Voorhout? Verdenken en verkneukelen, lachen en listige spelletjes  het zijn cobinaties die alleen vandaag kunnen in dit unieke stadsspel. Het wordt vast een hele opgave om de Mollen te ontmaskeren, want onze hoofdmol heeft hen vooraf al ingelicht over het spel en de beste manieren om dat te saboteren. Weken voorpret en vele terugblikken bij de koffieautomaat liggen in het verschiet. Heeft u zin om een mol te ‘mollen’? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Wat houdt het ontdek de mol stadsspel in?

Dat laten we u graag even zien:

Spannend!

We verzamelen op een centraal punt en nadat de spelleiding u welkom heeft geheten, het spel heeft uitgelegd en u in teams heeft verdeeld gaat u uw eigen weg. Ieder team is voorzien van de noodzakelijke materialen om de weg naar opdrachten, opgaven en eindlocatie te vinden en eensgezind gaat u met elkaar aan het werk om zo snel mogelijk te finishen. Ondertussen leert u ook op een aparte manier de binnenstad van Den Haag kennen. Klinkt gezellig, competitief en uitdagend toch?

Helaas heeft de hoofdmol al dagen van tevoren één of meer mollen de instructie gegeven om uw teamdoelen zo strategisch mogelijk tegen te werken. De hoofdmol heeft de opdrachten aan de mollen uitgelegd en de beste sabotagetips gedeeld. Onze spelleiding zit ook in het complot. Bij het indelen van de teams heeft zij ervoor gezorgd dat er in ieder team één mol verscholen zit. Dit geeft uw groepsdynamiek een hele andere kleur. Wie is er te vertrouwen en wat moet u doen om niet verdacht over te komen? Vanmiddag kunt u alleen het onverwachte verwachten.

Alleen ons bureau heeft met IDTV een licentie-afspraak voor de originele geluiden, spellen, jingles, tunes, geluidseffecten etc. van het TV-spel. Bovendien hebben we deze game geïnspireerd op ervaringen van deelnemers die aan Wie is de Mol hebben meegedaan (zoals bijvoorbeeld Geert Hoes). Alleen bij ons boekt u dus het originele bedrijfsuitje als origineel stadsspel! Waarom zou u genoegen nemen met namaak?

Heeft u ook zo’n zin in een bedrijfsuitje dat officieel en legaal geregeld is en waar alleen de Mol soms een beetje sjoemelt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat is inbegrepen bij het Ontdek de Mol Stadsspel?

Naast teambuilding, een beetje list, wat bedrog, een paar misleidingen, gezelligheid en veel hilariteit is het Ontdek de Mol stadsspel inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met oorkonde voor de beste Mol en het beste Team
  • Versnapering voor onderweg
  • Één consumptie per persoon
  • benadering en briefing van de Mollen vooraf

Daarnaast is het stadsspel Ontdek de Mol voor groepen vanaf 50 personen eveneens inclusief:

Is Ontdek de Mol te combineren met andere teambuilding of ergens anders te spelen?

Uw Wie is de Mol in de Haagse binnenstad draagt bij aan de teamspirit en is altijd bron voor tal van anekdotes die boven water komen als u lekker napraat. Hou dit gevoel vast tijdens een gezellige borrel of lekkere lunch/diner/buffet in het altijd gezellige Den Haag. Wij hebben alle Mollen in de Haagse horeca al ontdekt. Wij kennen dus de mogelijkheden om Ontdek de Mol te combineren met een gezellige borrel en/of een lekker diner als geen ander. Als u contact opneemt vertellen we u graag meer.

Het Ontdek de Mol stadsspel is ook een perfect bedrijfsuitje in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.

 


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.