Digital Pubquiz Dinerspel, hilarisch lekker eten in Den Haag

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Het Pubquiz Dinerspel in Den Haag. In één van de gezellige Haagse pubs spelen we vanavond Triviant voor gevorderden en een aantal ludieke opdrachten. We zijn in de horeca dus lekker eten en drinken zal zeker niet ontbreken. Heeft u uw directeur wel eens ‘oh oh Den Haag’ horen zingen? Spelt uw marketingmanager ‘hottentottententententoonstelling’ in een keer goed? Wie danst de beste Macarena? U begrijpt, dit bedrijfsuitje belooft een hilarische avond! Neem dus nu contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!

Hoe verloopt het Pubquiz Dinerspel in Den Haag?

Den Haag heeft veel horecalocaties en wij hebben de gezelligste vanavond uitgezocht voor deze hilarische Pubquiz. De spelleiding staat klaar voor een warm welkom, spelintroductie en korte uitleg. Ze hoeven dan alleen nog de groep op te splitsen in teams van 4 of 5 personen en het feest kan beginnen. Sport, aardrijkskunde, muziek, films en trivia. Zomaar wat categorieën waar de vragen in de quiz door geïnspireerd zijn. Verwacht geen moeilijke kennisvragen of ingewikkelde berekeningen. Het is vanavond immers Triviant voor gevorderden. We gaan vooral op zoek naar een antwoord op de vraag hoeveel nutteloze weetjes en gênante feitjes er tijdens uw bedrijfsuitje voor handen zijn. We spelen de eerste ronde tot het voorgerecht geserveerd wordt. Op dat moment ruilen we de competitie even voor wat socializing zodat u lekker van het eten kunt genieten en gezellig bij kunt praten.

Zodra het voorgerecht is afgeruimd gaan we snel door met onze hilarische Pubquiz. Lachen, gieren en brullen tijdens weer een aantal rondes absurde vragen en komische opdrachten. Zo gaat u met een grote glimlach op weg naar het hoofdgerecht! Bij het hoofdgerecht (naar uw keuze een heerlijk gerecht of smakelijke barbecue) gaan de quizvragen weer opzij, want van deze heerlijkheden moet u optimaal kunnen genieten! Inmiddels zullen de rond het diner de goede gesprekken wel weer op gang zijn gekomen en de eerste anekdotes over onze absurde Pubquiz de ronde doen. U krijgt ruim de tijd om overal van te genieten.

Pas als alle borden leeg zijn maakt de spelleiding de tussenstand bekend voordat we met de laatste ronde quizplezier gaan beginnen. Voor het dessert moet u de laatste punten zien te scoren en uw favoriete collega erin zien te hijsen bij een creatieve opdracht want zodra het dessert eraan komt stopt de quiz en gaat de jury in beraad om te bepalen wie deze non-kennisquiz gewonnen heeft.

Na het heerlijke dessert besluiten we dit hilarische bedrijfsuitje met een passende prijsuitreiking en prijs voor het winnende team.

Klinkt leuk nietwaar? En wij besloten dit concept nóg een beetje leuker en innovatiever te maken met Augmented Reality! Wanneer de vragen steeds moeilijker worden zult u de teamtablet nodig hebben om via Augmented Reality bepaalde aanwijzingen te ontcijferen, maar pas op! De tijd loopt. In deze digital AR pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

Optioneel: uw vragen en opdrachten tijdens het Digital Pubquiz Dinerspel

Onze software en datasets bevatten meer dan genoeg Triviant weetjes om u een uitdagend en humorvol Pubquiz dinerspel te laten beleven. Uiteraard kunt u ook zelf uw vragen bedenken om de Pubquiz nog humoristischer of relevanter te maken. Misschien wilt u op een speelse manier een bepaald onderwerp onder de aandacht brengen of een leuke thema Pubquiz spelen? Wij kunnen allerlei formaten computerbestanden die u aanlevert verwerken. Of u uw vraag stelt in een filmpje, geluidsfragment of Word-bestand, onze software past het allemaal in de Pubquiz. We denken graag mee om er iets moois van te maken!

Heeft u ook altijd al willen weten hoeveel stenen er op het Binnenhof liggen? Ons Digital Pubquiz Dinerspel geeft wellicht het antwoord dus neem contact op voor meer informatie!

Wat heeft het Digital Pubquiz Dinerspel te bieden?

Naast een ongedwongen teambuilding, hilarische opdrachten, volstrekt nutteloze kennis en veel plezier is het Digital Pubquiz Dinerspel inclusief:

  • Gebruik van een typisch Haagse locatie
  • Presentator
  • Spelmaterialen, waaronder de benodigde teamtablets
  • Elementen van Augmented Reality (AR elementen zijn beschikbaar voor onze pubquiz dinerspellen vanaf 23 november)
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ-buffet (vooraf in overleg af te stemmen)
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Speelt u liever het ‘Digital Pubquiz Lunchspel’?

Wilt u tijdens de lunch al kramp in uw kaken krijgen van het lachen en het kauwen? Dan vormen we het dinerspel gewoon om in een lunchgame. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden.

Kunt u het Digital Pubquiz Dinerspel ook combineren met andere activiteiten?

Met het diner is de avond goed gevuld. Des te uitdagender om in de middag iets leuks te doen. Zo is het Digital Pubquiz Dinerspel prima te combineren met bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het pubquiz dinerspel kunt u ook als bedrijfsuitje boeken in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.

Optioneel Lunchspel:

Dit uitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 59,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 62,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 64,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.