Ranking the Battle Dinerspel in Den Haag

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Dit dinerspel is Ranking the stars van kanoot en dat in de vorm van een heuse teambattle. Spannend! Vanavond komen alle feitjes en geheimpjes die u en uw collega’s nog niet hadden gedeeld boven water. Vooraf hebben we natuurlijk overleg welke onderwerpen niet geschikt zijn voor een gezellige avond. Ook hebben we even nagevraagd of u nog speciale vragen of onderwerpen wilt terug zien in de Battle. Voor de keukenbrigade hebben we direct de (di)eetwensen even afgestemd. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op het spel en heeft u de zekerheid dat alles geregeld is tijdens dit bedrijfsuitje op maat. We spelen vanavond teambuilding voor gevorderden met een altijd verrassend resultaat als uitkomst. Bent u ook zo benieuwd welke collega’s er vroeger van droomden om profvoetballer of fotomodel te worden? Ziet u enige mogelijkheid? Informeer nu naar de mogelijkheden en u komt het vast te weten!

Hoe werkt het Ranking the Battle Dinerspel in Den Haag?

Bij één van de gezelligste locaties van Den Haag hangt er al wat spanning in de lucht. Dat voelt u zodra de gastheer van vanavond u welkom heet. Als hij vervolgens het spel nog een keer heeft uitgelegd en uw gezelschap in teams heeft opgedeeld borrelt de voorpret op. Als alle teams een plekje bij elkaar hebben gezocht aan één van de gezellig gedekte tafeltjes gaat de quizmaster van vandaag direct met de eerste ronde van start.

Totdat het voorgerecht op tafel staat zijn nu concentratie, teamgeest, scherpte en sterke lachspieren nodig om gezellig mee te blijven ranken en kans te houden op de winst. Zodra het voorgerecht op tafel staat kan de strijdbijl opzij terwijl de quizmaster de tussenstand bekend maakt. Praat u met uw teamgenoten onder het eten gezellig over koetjes en kalfjes of moet er zwaar gediscussieerd worden om in de tweede ronde meer punten te kunnen halen? We merken het vanzelf! De tweede ronde gaat beginnen zodra de tafel wordt afgeruimd!

Smult u van uw tactiek of gaat een smaakvol diner en relaxt bijpraten boven het resultaat?…

Na het voorgerecht is iedereen al weer snel aan het ranken. Het leuke is dat de ‘slachtoffers’ zien hoe u hen rankt en ook reageren als u ernaast zit. Misschien krijgt u voor het hoofdgerecht nog wel een paar flinke oneliners geserveerd als uw team ernaast zit? Teamwork is in ieder geval noodzakelijk, want er kan maar één team winnen. Teambuilding is dus gevraagd! Zodra het hoofdgerecht geserveerd wordt kan de strijdbijl weer verruild worden voor de vredespijp. Even lekker met elkaar bijkletsen en in gesprek gaan over de verrassende antwoorden die u tot nu toe gezien heeft. Waarom laat die boekhouder de hond van de buurman altijd uit? Hebben ze uw secretaresse nog niet verteld dat ze in de karaokebar niet toegejuicht wordt om haar zangkwaliteiten? Ook zet de quizmaster de zaak nog even op scherp met een nieuwe tussenstand. Het is uw laatste kans om nog een tactische wijziging door te voeren want de afsluitende derde ronde begint zodra de borden leeg zijn!

In een heuse eindsprint kunt u voor de laatste keer uw humor, strijdvaardigheid en valse trucjes inzetten om het beste Ranking the Battle team te worden. Onze prijzenpot met een arsenaal aan omkoopmiddelen is het zeker waard. Dan zwijgen we nog over de eeuwige roem die u ten deel valt tijdens de afsluitende prijsuitreiking. Met een hernieuwde teambuilding en voor altijd verschillende kijk op uw collega’s verlaat u een bijzonder bedrijfsuitje!

Welk team durft eerlijk te ranken op de populariteit van de collega’s in het andere team? Wie oh wie wilde eigenlijk bij de concurrent werken? U komt er vast achter als u nu meer informatie vraagt over dit hilarische bedrijfsuitje!

Wat is er bij het Ranking the Battle Dinerspel inbegrepen?

Naast veel humor, spanning, heerlijk eten en een boost voor uw teambuilding is het Ranking the Battle Dinerspel inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • (desgewenst op maat gemaakte) Quizvragen
  • Driegangendiner
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Ranking the Battle liever onder het genot van de sterren van de lunch?

Als lunchspel is Ranking the Battle net zo onthullend en hilarisch. We leggen u de mogelijkheden graag uit als u contact met ons opneemt.

Kunt u het Ranking the Battle dinerspel in Den Haag ook combineren met andere teambuilding of elders spelen?

Met het diner is de avond goed gevuld. Des te uitdagender om in de middag iets leuks te doen. Zo is het dinerspel prima te combineren met bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Ranking the Battle Dinerspel is net zo’n gezellig en hilarisch bedrijfsuitje in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.


Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 54,50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.