Ranking the Stars van uw bedrijf? Ranking the Battle Quiz!

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Ranking the stars kent iedereen. Vandaag hebben wij de BN’ers verruild voor de BC’ers (bekende collega’s). In de Ranking the Battle Quiz komt u achter al hun verborgen liefhebberijen en gecamoufleerde gewoonten. Wilt u weten welke collega vroeger aan topsport deed? Bent u benieuwd waarom de zussen uit de kantine totaal niet op elkaar lijken? Klopt uw gedachte dat de directeur in het weekend een gepassioneerde Ado-supporter is? Vanavond komt u erachter. Uiteraard hebben we in een voorgesprek de thema’s bepaald en de porseleinkasten aangewezen waar de olifant, vorm gegeven door onze presentator, uit zal blijven. Het wordt gezellig voor iedereen. Pas wel op voor te veel vrijpostigheid want u krijgt zelf ook een aantal onverwachte vragen. Heeft u altijd al willen weten welke boekhouder een carriëre als fotomodel heeft gehad? De Ranking the Battle quiz is uw kans om erachter te komen als u snel meer informatie aanvraagt!

Hoe wordt de Ranking the Battle quiz gespeeld?

Ranking the stars is natuurlijk erg onthullend en meeslepend. Precies die sfeer gaan we vanavond proberen te krijgen. Nadat alle deelnemers welkom geheten zijn en de presentator zichzelf en het spel heeft geïntroduceerd deelt hij uw gezelschap op in teams. De quiz kan beginnen! Het duurt niet lang of de eerste bijzondere vragen leiden tot schuchter gelach van uw collega’s. Terwijl zij druk bezig zijn hun antwoord op te schrijven gaat uw team aan de slag om zo exact mogelijk te ranken en goede commentaren te verzinnen. Als het moment daar is vraagt de presentator uw team om uw ranking te presenteren. Als alle teams dit gedaan hebben en de ranking compleet is onthult het team dat mag antwoorden de juiste uitkomsten. Uiteraard zal een gevatte oneliner of grappige correctie niet uitblijven als u toevallig verkeerd heeft gerankt.

Ranking the stars van kantoor brengt alle verborgen weetjes op tafel

Het duurt niet lang of alle teams hebben hun verborgen kanten bloot gelegd. Wat bijzonder dat uw binnendienstcollega al zo lang vrijwilliger is voor de Hartstichting en wat apart dat uw naaste collega een fervent saunabezoeker is. U kijkt nog een keer goed en kunt zich haast niet voorstellen….

Andersom wordt het ook spannend. Is dit de avond waarop u onthult dat u als kind veel liever zanger(es) was geworden? Vertelt u vanavond eindelijk dat u hoopt directeur te worden of dat u liever in Groningen had gewoond? Uw collega’s zijn vast benieuwd want u was ook niet terughoudend. Wie kaatst…

De jury noteert al driftig mee en let uiteraard ook op het beste commentaar. Welk team heeft de origineelste toelichting en waar zit het team dat zich door goedgeplaatste oneliners de kaas niet van het brood laat eten? Allemaal factoren die van belang zijn voor een goede waardering. Voor u het weet liggen alle ‘weetjes’ van en over de collega’s. Wat werkt u eigenlijk met bijzondere mensen.

Terwijl u met een lekker drankje napraat over alle nieuwe ontdekkingen begint voor de jury het werk nu pas echt. Welk team heeft als beste gespeeld? Met de gezellige prijsuitreiking waarbij het winnende team in het zonnetje gezet wordt en een originele prijs in ontvangst mag nemen sluiten we deze Ranking the Stars van kantoor weer af. Nou ja, voor nu. We weten namelijk zeker dat de ontdekkingen van vanavond voor veel gespreksstof bij de koffie-automaat en misschien wel nieuwe vriendschappen zal zorgen. Kortom, een gezellig bedrijfsuitje dat u zich nog lang zult heugen!

Heeft u ook zo’n zin om te weten waarom uw assistente elke woensdag boodschappen doet voor een goed diner of in welke kroeg u die knappe directeur op vrijdagavond kunt vinden? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is er bij Ranking the stars van kantoor inbegrepen?

Naast veel humor, (te) veel kennis over uw collega’s, gezelligheid, een funquiz en vooral veel plezier is de Ranking the Battle quiz inclusief:

  • Op maat gemaakte quizvragen (vooraf stemmen we af welke onderwerpen zeker wel en zeker niet aan de orde komen. Het blijft gezellig voor iedereen!)
  • Gebruik van een typisch Haagse locatie
  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • prijs voor het winnende team
  • Eén consumptie per persoon

Kun je de Ranking the Battle Quiz combineren met andere activiteiten?

We weten zeker dat deze quiz meer dan genoeg gespreksstof oplevert voor bij een borreltje of een lekker diner. Wij hebben de Haagse horeca allang van een ranking voorzien. We informeren u dus graag over de beste locaties om uw Ranking the stars van kantoor quiz uit te breiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Aangezien u Ranking the stars van kantoor ook kunt spelen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Leiden is de Ranking the Battle quiz ook erg geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen.


Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 31.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.