Ranking the Stars van uw bedrijf – Ranking the Colleagues Quiz!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Kent u ‘Ranking the stars?’ Stelt u zich dan eens voor dat uw collega’s op de plaatsen van de BN-ers zitten. Wat zou u hen dan zeker willen vragen? Hoe rankt u die directeur links boven op de vraag wie er vroeger wel eens spiekte? Hoe rankt u die IT-er in het midden op zijn Karaoke-vaardigheden? En die dame van het archief, hoeveel nummers uit de Top-40 zou ze kennen? Vandaag leert u (bijna) alle geheimen van uw collega’s wel kennen. Ook hun reactievermogen is u meteen duidelijk als u een foute ranking geeft. Wie heeft de scherpste oneliners? Tijdens dit gezellige bedrijfsuitje kunt u alleen het onverwachte verwachten. We stellen de quiz samen met u op maat samen. Een ideale gelegenheid om een lijstje taboes op te geven of juist die bepaalde storende of positieve gewoonte(n) in het spel te betrekken. Wie ontvangt de eerste punten en welke collega krijgt de eerste oneliner te incasseren? Als u nu contact met ons opneemt en de mogelijkheden bespreekt weet u het binnenkort!

Hoe werkt de Ranking the colleagues Quiz in Den Haag?

De voorpret begint al als wij iedereen ruim van tevoren een digitale vragenlijst toesturen. Aan de hand van de vragen kunnen de goede lezers wellicht al inschatten welke kant de quiz opgaat. Anderen beginnen wellicht al strategische antwoorden te bedenken. Zo wordt het wel erg makkelijk en voorspelbaar. U kunt er dus vanuit gaan dat wij wat antwoorden ongebruikt laten en wat verrassingen toevoegen die niet op het formulier staan. Toch blijkt onze digitale vragenlijst vaak grond voor veel discussie bij de koffie-automaat en dat al voordat het uitje begonnen is.

Op de grote dag wacht de presentator op u om zichzelf en het spel te introduceren. De typisch Haagse locatie is al helemaal voorbereid en wij zijn  klaar om u een gezellige avond te bezorgen. Zodra de teams bekend zijn gaat het spel van start. Ondanks alle gezelligheid en hilariteit is het zaak uw eigen belang en het teambelang steeds tegen elkaar af te wegen. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking is er namelijk zowel een ludieke prijs voor het beste team als de beste individuele speler of speelster. Wie beschikt er over de beste onderhandelingstactieken?

Optioneel: onze Ranking the colleagues Quiz in Den Haag op maat!

Als we vooraf de inhoud van de quiz afstemmen heeft u direct de gelegenheid om de vragen op maat te maken. Heeft u een thema in gedachten of moeten er voor het bedrijf belangrijke punten genoemd worden? Met uw eigen vragen legt u de nadruk daar waar u dat wilt. Onze software kan alle vormen van bestanden aan. Videoboodschappen, geluidsfragmenten, foto’s of tekst kunnen we allemaal verwerken. Over de manier waarop de vragen gesteld kunnen worden en eventueel de vormgeving denken we graag met u mee! Als u de vraagstellingen liever bij ons laat hebben we uiteraard meer dan voldoende middelen om u een hilarische ranking quiz te bezorgen.

Bent u ook benieuwd hoeveel collega’s er wel eens een verhouding op het werk hebben gehad? Vraag dan meer informatie op en neem contact op.

Wat is bij de Haagse Ranking the Colleagues Quiz inbegrepen?

Naast de meest hilarische antwoorden op de meest grappige vragen, tranen van het lachen en vooral gezellige teambuilding is deze quiz inclusief:

  • Gebruik van een gezellige horecalocatie in Den Haag
  • Presentator
  • Digitale vragenlijsten
  • Op maat gemaakte presentatie met bedrijfslogo en lay-out
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • Eén consumptie per persoon
  • Naar uw keuze op maat gemaakte quizvragen.

Is de Ranking the Colleagues Quiz te combineren met andere activiteiten?

We weten zeker dat deze quiz meer dan genoeg gespreksstof oplevert voor bij een borreltje of een lekker diner. De ranking van de Haagse horeca hebben wij al lang geleden gedaan, dus we informeren u graag. Zo kunnen we de Ranking the colleagues quiz uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Deze hilarische quiz kunt u ook spelen in onder meer Amsterdam, Rotterdam of Leiden. Daarmee is de Ranking the Colleagues quiz ook erg geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl. BTW