Management event Ranking your Buzz-ness

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Dit management event heeft als doel om de eerlijke meningen over uw onderwerp boven tafel te krijgen. Door gebruik te maken van ‘Ranking’, zoals bij ‘Ranking the Stars’ meten we wat er echt leeft onder de deelnemers. Daarmee is dit management event een goede investering zodra u iets zakelijk wilt meten. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de ervaringen van uw doelgroep met een nieuw product of een nieuwe dienst? Wilt u weten wat de reputatie van uw bedrijf is en hoe deze verbeterd kan worden? Heeft u een evaluatieronde op het programma staan en bent u bang dat dit  een conflictsituatie gaat worden? Vindt u dat bepaalde doelstellingen van het bedrijf niet goed worden gedragen?

Allemaal ervaringen die u met dit management event om kunt draaien. Eerlijke feedback is daarbij belangrijk. Door de opzet van een spel met Ranking-elementen blijft de opzet luchtig. Tegelijkertijd worden mensen gestimuleerd hun eerlijke mening te geven. Heeft u ook zin om aan de slag te gaan met echte feedback in plaats van de feedback waarvan men verwacht dat u die graag hoort? Neem dan contact met ons op over dit management event en vraag meer informatie.

Hoe werkt het Management Event Ranking your Buzz-ness?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we het doel van dit management evenement, de te behandelen thema’s en de aard en omstandigheden van uw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk welke punten en boodschappen u zeker wilt bespreken. Ook zijn we benieuwd naar wat u door dit management event te weten hoopt te komen van uw bedrijf en uw mensen. Bovendien is het belangrijk dat we weten welke punten absoluut niet besproken moeten worden.

Tot slot staan we stil bij de specifieke aspecten van uw bedrijf en de ontwikkeling van uw bedrijf die van belang zijn om deze game verder voor te bereiden. Aan de hand van uw input weten we precies hoe we dit management event zo open en leuk mogelijk kunnen laten verlopen. Deze input gebruiken we verder om de vragenlijsten voor te bereiden en de spelleiding te instrueren. De vragenlijsten zenden we naar uw potentiële deelnemers met het verzoek die ingevuld te retourneren. Onze software verwerkt de uitkomsten in de rankings die we in het spel gaan gebruiken.

Hoe gaat het management event zelf?

Als de dag van uw management event daar is gaat het gezelschap aan de slag in teams van  6 tot 8 personen. Elk team ontvangt een tablet en spelmaterialen. Met deze hulpmiddelen gaan zij de door ons voorbereide opdrachten zo nauwkeurig mogelijk ranken.

Het spel heeft een zakelijk karakter dus het resultaat is voor ons leidend. Daarnaast blijven de teams alert doordat de scores van de andere teams continue te volgen zijn via de App. Zo weet elk team precies hoeveel punten zij moet halen om een achterstand in te lopen of de voorsprong te verdedigen. Op die manier ontstaat naast inzicht ook sterke teambuilding. Aan het eind van het spel belonen we de best rankende Star van het spel tijdens een afsluitende prijsuitreiking met eeuwige roem en een welverdiende prijs. Met het afsluiten van dit management event bent u een hoop inzichten en ideeën rijker die u kunt verwerken in de strategische planningen om uw bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Welk soort vragen is geschikt voor deze management game?

Welke communicatie u binnen uw bedrijf ook voert, als het thema belangrijk genoeg is vormt dit management event een onschatbare toegevoegde waarde. Door de informatie uit het voorgesprek weten we dat de uitkomsten van Ranking your Buzz-nezz altijd inzicht bieden in wat voor u belangrijk is en helpen bij het invullen van uw behoefte. Bovendien kunt u uw eigen rankings aanbieden in de vorm van een videoboodschap, filmpje, audiofragment of tekst. Wij denken graag met u mee over een aantrekkelijke vorm van presenteren. Om u een indruk te geven van de inzichten die kunnen ontstaan delen we alvast wat vragen uit eerdere management events:

 • Wat zou uw eerste investering zijn als u morgen een budget van EUR 25.000,- kreeg?
 • Welke producten of diensten die u aanbiedt zijn ondergewaardeerd?
 • Hoeveel procent van de bedrijfskosten wordt gespendeerd aan overhead?
 • Als u één vacature in het bedrijf zou mogen schrijven, welke positie zou u dan als eerste invullen?

Maar ook de wat luchtiger thema’s kunnen aan bod komen, bijvoorbeeld om het gebruik en verbruik van middelen te bespreken of prestaties te belonen.

 • Welk merk en type bedrijfsauto is het meest gekozen?
 • Hoeveel bedraagt het totaalbedrag dat vorig jaar aan representatiekosten is uitgeven?
 • Wat is het eerste woord dat bij u opkomt als u ons bedrijf in één woord moet omschrijven?
 • Hoeveel tijd kosten de gezamenlijke rookpauzes die in één maand worden genomen?

Hoe persoonlijk is de management game te maken?

Onze software kan zowel foto’s, filmpjes als tekeningen verwerken. Zo maakt u dit management event de meest persoonlijke zakelijke teambuilding die u kunt wensen. Ranking your Buzz ness is dan ook een ideaal middel om een onderwerp in te leiden, een serie meetings op nuttige wijze te onderbreken of wat lucht te creëren tijdens een serieus seminar. Ranking your Buzz-ness is het management event dat ook tijdens de teambuilding aandacht voor uw thema opeist!

Wilt u weten welke medewerker door de collega’s als meest waardevolle medewerker voor het bedrijf wordt gerankt? Neem snel contact met ons op!

Wat is bij dit management event inbegrepen?

Naast bewustwording, inzicht in de voor u(w bedrijf) belangrijke thema’s sociale interactie, teamwork en bewustwording is dit management event inclusief:

 • Intake gesprek voor het kaderen van uw wensen en het vormen van de vragenlijst
 • gebruik van The Buzziness Game software
 • Originele presentatie op uw event door professionele entertainer
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • gebruik van een tablet per team
 • professionele spelmaterialen
 • Prijsuitreiking met prijs voor de beste bedrijfskenner
 • Een (zakelijke en/of fun) beleving die blijft hangen

Daarbij bieden wij u tegen een aanvullende vergoeding de mogelijkheid om:

Een geschikte locatie te zoeken en in te richten voor een optimale organisatie van uw management event.

U kunt het management event op elke gewenste locatie spelen. Zo gebruiken wij dit management event regelmatig op de locatie van een event, seminar of andere bijeenkomst van onze relaties. Daarmee is het management event direct een uitstekende gelegenheid om ervoor te zorgen dat uw boodschap van het evenement dat u organiseert bij de deelnemers blijft hangen. Daarnaast ontstaat door het spelelement direct een sterke vorm van teambuilding.

Kunt u Ranking your Buzz-ness combineren met andere activiteiten?

U speelt dit spel om saamhorigheid en teamgevoel te creëren en dat zal met dit management event ook zeker lukken. Een lunch, borreltje en/of hapje is de ideale gelegenheid om dit gevoel verder uit te bouwen. dit maakt uw teambuilding en aandacht voor uw boodschap nog sterker! Graag combineren wij op de locatie van uw management event het spel met een lekkere borrel, gezellige lunch of heerlijk diner. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden.

We kunnen het Ranking your Buzz-ness event op elke gewenste locatie aanbieden. Dit kan dus de locatie zijn waar uw congres, seminar of event plaats vindt. Ook in Amsterdam, Rotterdam en Leiden kennen wij veel geschikte locaties. Daarmee is dit event ook erg geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen.


Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl. BTW
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.