Groepsarrangement Rondvaart, Lunch en Haagse Geheimen

Prijs op aanvraag

Dit groepsarrangement laat u kennis maken met de kanten van Den Haag die u op eigen gelegenheid niet zou ontdekken. Zelfs de echte Hagenaars of Hagenezen die meedoen leren nog bij over hun stad. Zo is een rondvaart door de Haagse grachten al een belevenis op zich. U zult veel dingen zien die normaal gesloten aan u voorbij gaan. Als u dan toch aan het ontdekken bent laten we u gelijk een gezellig Haags restaurant ontdekken waar u heerlijk uitgebreid kunt lunchen en bijpraten. Na de lunch zetten we de ontdekkingstocht voort met een spannend stadsspel. Bent u benieuwd welke collega de Sherlock Holmes van het Spui of Baantjer van het Binnenhof genoemd kan worden? Ontdek het tijdens dit groepsarrangement en vraag meer informatie aan!

Hoe ziet het groepsarrangement rondvaart, lunch en Haagse geheimen eruit?

Deze heerlijke combinatie van varen, eten en verkennen belooft een hele gezellige dag en is opgebouwd uit 3 elementen.

de rondvaart (1 uur)

We beginnen dit arrangement bij de aanlegsteiger van uw rondvaartboot op een (vooraf af te spreken) centrale plek in Den Haag. Nadat de kapitein uw gezelschap welkom heeft geheten gaan de trossen los voor een kennismaking van een uur met de mooie Haagse grachten. Voor veel mensen zijn de Haagse grachten een onontdekt geheim, dus dat wordt een mooie verkenning. Ook de mensen die vaker in de Hofstad zijn geweest merken dat Den Haag er van onderen bezien toch heel anders uitziet. Spannende doorkijkjes en onverwachte vergezichten zijn troef. Na een uur meren we af in de buurt van het restaurant waar u heerlijk gaat lunchen.

de lunch

Door het varen heeft u vast trek gekregen. Bovendien staat er vanmiddag een spannend stadsspel Haagse Geheimen! op het programma en met een lege maag is het niet fijn spelen. Tijd voor een heerlijke lunch! Bij het (vooraf afgestemde) restaurant wordt u vriendelijk verwelkomd en krijgt u alle gelegenheid lekker bij te praten en van het eten te genieten. Eet smakelijk!

Haagse Geheimen! (3 uur)

Na de lunch gaan we van start met ons spannende stadsspel Haagse Geheimen! Dit spannende stadsspel zit vol met …. Haagse geheimen en als we u nu meer vertellen zijn het geen geheimen meer. We kunnen u alleen vertellen dat u de geheimen van Den Haag in teamverband zelf uit gaat voeren. Het team dat het snelst alle geheimen heeft ontrafeld is de terechte winnaar van vandaag. Tijdens de prijsuitreiking, die tevens dit gezellige groepsarrangement afsluit, zetten wij hen in het zonnetje met een, alweer geheime, prijs.

Heeft u ook zo’n zin in een spannend stadsspel waarbij de geheimen echt tot het laatste moment geheim blijven? Neem dan contact op voor meer informatie!

Wat is er inbegrepen bij dit geheime groepsarrangement?

Naast een kennismaking met onbekend Den Haag, kennis van de stad, teambuilding en competitie, maar vooral veel gezelligheid is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Rondvaart
  • Uitgebreide Lunch
  • Spelbegeleiding
  • Spelmaterialen
  • Één consumptie per persoon
  • Prijs voor het winnende team

Hoe kunt u uw eigen invulling geven aan dit groepsarrangement?

Er zijn diverse manieren om dit groepsarrangement uw eigen tintje te geven. Zo is het een mogelijkheid om tijdens de rondvaart koffie met iets (Haags) lekkers te serveren. Wellicht wilt u liever een high-tea? Een andere mogelijkheid is het aan boord nemen van een gids die u diverse bijzonderheden over de Haagse grachten kan vertellen. Tijdens het stadsspel zijn er ook diverse mogelijkheden om uw eigen gevoel in ons groepsarrangement te verwerken. Wellicht is het leuk een tussenstop in te bouwen voor een drankje, een bijzondere plek of een presentatie? Misschien is het ook leuk om bekende historische personen van Den Haag hun geheim te laten vertellen?

Na zo’n mooie dag is er genoeg stof tot napraten. Hoe kan dat beter dan tijdens een gezellige borrel en/of lekker diner, buffet, barbecue of outdoor cooking? De Haagse horecageheimen hebben wij al lang geleden verkend, dus wij kennen alle adresjes om uw groepsarrangement te combineren met een lekkere borrel en/of smakelijk diner. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Als u contact met ons opneemt en uw wensen en ideeën bespreekt denken wij graag met u mee!

Zijn de onderdelen van dit groepsarrangement ook los te boeken of is het groepsarrangement elders te beleven?

U kunt de onderdelen van dit arrangement natuurlijk prima gebruiken om uw bedrijfsuitje op maat samen met ons vast te stellen. Meer informatie over het spannende stadsspel “Haagse Geheimen” vindt u hier. De mogelijkheden voor een diner, lunch en borrel zijn zo divers en de smaken zo verschillend dat we dit graag persoonlijk met u afstemmen als u contact opneemt.

Hoewel veel steden hun geheimen beschermen hebben we ook het altijd mooie Amsterdam en indrukwekkende Rotterdam bereid gevonden hun geheimen aan u te onthullen.