The Meeting Escape – verfrissende teambuilding in één uur

Prijs vanaf € 22,40 p.p. excl. BTW

The meeting escape in Den Haag rekent af met de ‘inkakmomenten’ die ieder seminar, congres of intensieve zakelijke meeting kent. De blokken rond de lunch of tegen het einde van de middag zijn per definitie de momenten dat de aandacht dreigt te verslappen. Soms zijn er in de meetings zaken besproken die ingrijpend zijn en om een directe teambuilding vragen. Onze Meeting Escape is de activiteit voor al deze momenten. In een spannende variant van Escape Room die precies één uur duurt gaan alle deelnemers mee naar buiten. Letterlijk even een frisse neus halen en in teamverband aan de slag met spannende opdrachten en onverwachte vragen. Het doel? Zo snel mogelijk ontsnappen door onze Escape Meeting-kist te openen. Op iedere gewenste locatie en bij iedere gelegenheid.

Heeft u ook zin om uw gezelschap met een uurtje teambuilding weer op scherp te zetten? Vraag dan meer informatie aan.

Hoe werkt The Meeting Escape in Den Haag?

Terwijl u ergens in of rond Den haag aan het vergaderen bent brengen wij alles in gereedheid. Wij staan dan ook voor u klaar zodra u op het door u gewenste tijdstip aan de Meeting Escape gaat beginnen. Rond uw vergaderlocatie maakten wij een onzichtbare ‘no-go’ area. Wij verdelen uw gezelschap in teams van 5 personen.  Elk team ontvangt een koffer met materialen, een Smartphone met daarop de speciale Meeting Escape App en een plattegrond gaan de teams van start om de code van de kist te kraken. De Smartphone voorziet u van de raadsels en opgaven om u naar de oplossing te leiden.

De app registreert alles, dus zodra u buiten de ‘no-go’ area komt verrekent de App direct de strafpunten met het saldo dat u verdiend heeft. Verzamelt u binnen een uur de meeste checkpoints en belangrijkste informatie? Dank krijgt u een voorsprong in het eindspel doordat u als eerste de noodzakelijke code ontvangt die u nodig heeft om de Meeting Escape kist te kraken.

Om de kist te kraken is teamwork nodig. Heeft u door goed samen te werken, te overleggen en te coördineren de snelheid om uw voorsprong uit te buiten? Is een ander team net wat beter op elkaar ingespeeld? Binnen een uur weten we het. Ook weten we dan wie de kist met de prijs gekraakt heeft. Wat u in ieder geval weet is dat iedereen weer scherp, gemotiveerd en betrokken terug keert bij het programma.

Wilt u als spreker na de lunch geen laf applausje maar een staande ovatie die bruist van de energie? Speel dan de Meeting Escape. We geven u graag meer informatie als u contact met ons opneemt.

Wat is bij de Meeting Escape inbegrepen?

Naast een teambuilding oefening om de boodschap van uw congres, symposium of belangrijke mededeling te onderstrepen, competitie en vooral veel motivatie is inbegrepen:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Toepasselijke Escape prijs in de kist voor het winnende team: wie krijgt ‘m het eerste open?
  • Een korte, verfrissende, ontspannen maar actieve onderbreking van uw zakelijke event

Kun je The Meeting Escape teambuilding oefeningen combineren met andere activiteiten?

Als u rond de lunch of voor het diner een luchtige sfeer en groepsgevoel wilt creëren dan is de Meeting Escape daarvoor ideaal. Een lekkere lunch, borrel of diner sluit dan mooi aan om dit gevoel vast te houden en waar nodig te versterken. Zowel op uw vergaderlocatie als in de binnenstad van Den Haag kennen wij genoeg gelegenheden om samen verder te brainstormen en te genieten van de dag en de escape.

Vergadert u spoedig in een andere stad dan Den Haag? Meeting Escape organiseren we in alle grote steden van Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam, en Leiden. Graag vertellen wij u hier meer over. Neem contact met ons op en laat u verrassen over de mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW