The Ultimate Digital School Game!

Prijs vanaf € 14,50 p.p. excl. BTW

Onze ultimate digital school game is een ontspannende teambuilding activiteit voor de leerlingen/studenten die opgroeien in het multimedia-tijdperk. Als docent en organisatie zult u ongetwijfeld merken dat de leerlingen/studenten tegenwoordig andere eisen stellen aan hun omgeving dan, laten we zeggen, tien of twintig jaar geleden. Activiteiten worden niet of nauwelijks gewaardeerd als er geen digitaal of multimedia-aspect in verweven is. Ook aan teambuilding stellen zij digitale eisen. Onze schoolgame is speciaal ontwikkeld voor de Smartphone. Daarmee is deze school game de perfecte invulling van de eisen aan digitale teambuilding.

Het onderwijs verandert van het ontwikkelen van kennis naar het ontwikkelen van vaardigheden. Onze Ultimate Digital School Game speelt precies op die ontwikkeling in. Samenwerking, naar elkaar luisteren, initiatief nemen en teamgeest kweken zijn noodzakelijk om deze game te winnen. Ook de ontwikkeling naar individuele leerprogramma’s hebben wij in deze school game verwerkt. De opdrachten zijn namelijk volledig op maat te maken!  De Ultimate Digital School Game kunnen we niet alleen op maat maken voor een school game, maar ook voor: introductiedagen, culturele uitstapjes, groepsprocessen, teambuilding van en voor leraren en jubileum-events. App of mail ons en laat u informeren!

Hoe werkt The Ultimate Digital School Game?

Bij het verzamelpunt wacht de spelleiding om u en het gezelschap welkom te heten en de groep in teams te verdelen. Zodra de teams ingedeeld zijn ontvangt ieder team een smartphone met daarop de speciale Den Haag School App. Deze app leidt de teams door Den Haag. Het doel van de tocht is om zo veel mogelijk opdrachten met goed gevolg uit te voeren. De activiteiten en resultaten worden direct in de App geregistreerd. Onze begeleiders leggen dit ’s morgens nog een keer helder uit, zodat de opzet voor alle teams duidelijk is. De teams gaan dus zelfstandig in groepsverband aan de slag en op weg. Na 3,5 uur spelen worden alle apps gesloten en worden de teams terug geroepen naar het verzamelpunt. De spelleiding vergelijkt de resultaten en bepaalt de terechte winnaar van deze Ultimate Digital School Game. Het winnende team krijgt naast eeuwige roem en ongetwijfeld jaloerse blikken ook een mooie prijs uitgereikt.

Hoe wordt u betrokken bij het bepalen van de inhoud?

Vooraf overleggen wij of u een of meer eigen thema’s aan de school game wilt koppelen. Wij kunnen bijvoorbeeld opdrachten toevoegen over digitale ontwikkelingen, sociaal gedrag, taal of de geschiedenis (van de stad). Ieder gewenst thema is mogelijk. Als u niet als school komt kunt u bijvoorbeeld kiezen om de geschiedenis van uw bedrijf, de jubilaris of een belangrijke ontwikkeling als thema op te nemen. U kunt uw bijdragen in ieder gewenst formaat (videoboodschap, audiofragment, filmpje etc.) aanleveren. Onze software kan met elk soort bestand werken. Uiteraard kunt u de inhoudelijke kant ook in vertrouwen bij ons laten. Met de doelstelling ‘spelenderwijs leren’ in ons achterhoofd hebben wij meer dan genoeg opdrachten ontwikkeld om spel en educatie tegelijk te bieden. Door het sturen van vragen en antwoorden kunnen we direct spelenderwijze, wel haast ongemerkt, kennis overdragen door de opdrachten.

Heeft u ook al zin om na een ongelukje op zoek te gaan naar telefoonopladers in plaats van pleisters? Neem dan nu contact met ons op en vraag naar onze opties.

Wat heeft Digital School Game in Den Haag te bieden?

Naast een digitale teambuilding die aansluit bij de wensen van de deelnemers van nu, groepservaring, spelplezier, sportieve strijd en ongetwijfeld veel gezelligheid is het volgende bij de Digital School Game inbegrepen:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Den Haag School-App
  • Originele opdrachten, filmpjes en vragen (Rekening houdend met het gewenste thema)
  • Toepasselijke prijs voor het winnende (studenten) team
  • Een verfrissend, ontspannen maar actief en leerzaam teambuilding uitje in Den Haag.

Prijs details:

(300+ pers.) € 17,50 p.p. incl. BTW (14,50 excl. BTW)
(van 251 tot 300 pers.) € 20,00 p.p. incl. BTW
(van 201 tot 250 pers.) € 22,50 p.p. incl. BTW
(van 151 tot 200 pers.) € 25,00 p.p. incl. BTW
(van 101 tot 150 pers.) € 27,50 p.p. incl. BTW
(van 50 tot 100 pers.) € 29,50 p.p. incl. BTW

Kun je The Digital School Game combineren met andere activiteiten?

Het enige dat bij een schoolactiviteit niet digitaal hoeft te zijn is het eten en drinken. Daarom combineren wij The Digital School Game graag met een gezellige borrel, heerlijke lunch of spannend (barbecue)diner op locatie. Zo blijft de sfeer luchtig, stijgt het groepsgevoel en is er ook nog ruimte voor ouderwets menselijke communicatie. Graag vertellen wij u hier meer over. Neem contact met ons op en laat u verrassen over de mogelijkheden.

Als het thema Aardrijkskunde is of uw groep uit Den Haag komt, kunt u met de The Digital School Game uw leerlingen ook op pad sturen door Amsterdam, Rotterdam of Leiden.