Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition | Corona Proof!

Prijs vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW

Ons virtual reality dinerspel in Den Haag is het antwoord op de vraag om een innovatief bedrijfsuitje dat anders is dan al het andere. Ook de vraag of virtual reality (VR) geschikt is voor sociaal contact en teambuilding kunt u na deze unieke teambuilding volmondig met ‘ja’ beantwoorden. Onze virtual reality games zijn namelijk spannende teamspellen. Uw Avatar (virtueel karakter) en de Avatars van uw collega’s zijn de teamgenoten, die moeten samenwerken, elkaar begrijpen en op elkaar in moeten spelen om te winnen in virtual reality.

Over virtual reality raakt u niet uitgepraat en de inspanning maakt hongerig. Met het lekkerste eten van nu zetten wij u een diner voor dat de honger stilt en genoeg gelegenheid biedt om uw fenomenale ervaringen te delen. Dit vernieuwende VR dinerspel wordt door ons in Nederland aangeboden vanaf 1 oktober 2017. Als u zich nu aanmeldt, bent u een van de eersten in Nederland die unieke en onvergelijkbare ervaring mee gaat maken. Aarzel daarom niet en vraag meer informatie.

Bekijk de trailer:

Hoe werkt het Virtual Reality dinerspel in Den Haag?

U komt binnen en ziet direct de futuristische virtual reality bril met koptelefoon en microfoon liggen. Zodra iedereen zijn of haar plek heeft gevonden kunt u uw nieuwsgierigheid bevredigen. De koptelefoons en VR-brillen mogen op en u staat in eens via uw Avatar (virtueel karakter) in een fascinerende vitual reality omgeving. Kijk rustig rond en laat u verrassen door de indrukwekkende beleving. Terwijl u rondkijkt, wordt u opnieuw verrast, want ook alle leden van uw team kunt u zien.als Avatar. De unieke virtual reality teamspellen kunnen beginnen!

In meerdere rondes spelen jullie (avatars) in totaal in 5 verschillende virtual reality werelden een spannende en levensechte game. Zo is er een ware VR Escape Room, maakt u deel uit van een Olympisch bobsleeteam en waait de eeuwige wind van de Mount Everest om uw hoofd als u(w Avatar) een ijzig potje 360º Pictionary speelt. Om de teambuilding nog iets intenser te maken, speelt u steeds in andere samenstellingen terwijl u tegelijk uw teambelang moet verdedigen. Dat is 21e-eeuw teambuilden! Per spel licht onze spelleiding de puntentelling en spelwijze toe, dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.

Uw virtual reality beleving:

Communiceren, bewegen en het verrichten van handelingen samen u met uw teamleden kan met de VR-bril met koptelefoon en microfoon. Alle leden van uw gezelschap zullen net zo opgaan in virtual reality als u. Zo ontstaat, zonder dat u het door heeft, op de speellocatie een mix van geluid, geroep en  (on)gecontroleerde bewegingen. Voor iemand die van afstand toekijkt een vermakelijk schouwspel. Jammer dat u daar niets van meekrijgt. Om te voorkomen dat u geheel onwetend van uw beste moves en hardste kreten het pand verlaat, nemen we tijdens één spel (en nee, we verklappen niet welk) alle bewegingen in de zaal op. Dat filmpje spelen we later die avond af, zodat u ook kunt zien hoe intens de beleving tijdens uw virtual reality dinerspel is. Ook een mooie gelegenheid om even te lachen om de capriolen van uw collega’s. Voel u niet schuldig, zij lachen ook om uw kronkelingen!

Het ouderwets lekkere driegangendiner is een mooie gelegenheid om de virtuele wereld te onderbreken voor het fysieke genot van lekker eten, napraten, bijkletsen en het delen van de mooiste en grappigste VR-belevingen. Aan gespreksstof en lachsalvo’s vanavond geen gebrek!

Het virtual reality dinerspel – VR dining – Game Edition als teambuilding-/netwerk event

Of u nu als team dicht bij elkaar zit of niet, maakt vanavond niet uit. U kunt immers communiceren en samenwerken in virtual reality. Hiervoor hoeft men zich fysiek niet te verplaatsen. Toch ontstaat er ongemerkt een teamband tussen de collega-spelers van wie de Avatars bij elkaar in één team zitten. De drempel is dus niet groot meer om elkaar na het spel op te zoeken. Het ijs is gebroken in virtual reality, waardoor napraten en kennismaken een logisch gevolg is. Een ideale basis om mensen die elkaar nog niet kennen, aan elkaar te koppelen en met elkaar te laten samenwerken en communiceren in virtual reality.

Een laatste uniek aspect van deze games is dat zij elk vaardigheden trainen die nodig zijn om samen te werken zonder fysiek samen te komen. Dit werken op afstand is precies de lijn die men ziet in de manier van werken van nu en in de toekomst. Samenwerking vindt steeds vaker samen op verschillende plaatsen en tijden. Om uw medewerkers daarop voor te bereiden is dit virtual reality dinerspel een unieke en passende optie!

Wilt u ook als een van de eerste in Nederland uw medewerkers voorbereiden op de toekomst met het Virtual Reality dinerspel? Vraag dan nu meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition?

Naast fascinerende vr-werelden, teambuilding voor de toekomst, heerlijk eten, humor en veel gezelligheid is dit innovatieve bedrijfsuitje inclusief:

  • Spelleider
  • VR equipment / brillen
  • Driegangendiner
  • Eigen zaal/ruimte
  • Prijsuitreiking met futuristische prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
  • Een uniek bedrijfsuitje met al even unieke teambuilding

U kunt het spel op elke gewenste locatie spelen, zolang er een internetverbinding beschikbaar is. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een locatie door ons te laten verzorgen. Wij kennen in Den Haag genoeg unieke en aansluitende locaties. Als u contact met ons opneemt denken wij graag mee.

Vanwege de nu al enorme belangstelling is het Virtual Reality Dinerspel ook beschikbaar in Amsterdam, Leiden en Rotterdam!

Korte impressie video


Pers.Prijs
> 30€ 69,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 75,00 p.p. excl. BTW