Walking Dinner in Den Haag, smaakvol genieten!

Prijs vanaf € 62,50 p.p. excl. BTW

Ons Walking Dinner door Den Haag biedt een inkijkje in het bruisende uitgaansleven van De Hofstad. Ook de mooi verlichtte historische panden en grachten geven een unieke dimensie aan uw Walking dinner. U geniet van 3 bijzonder gezellige restaurants, een heerlijk driegangendiner en per gang een verschillende tafelschikking. Met recht een smaakvol bedrijfsuitje! Maakt u zich vooral geen zorgen om eventuele calorieën, want door de wandeling bent u die al kwijt voor u weer in de buurt van de weegschaal komt. Tijdens de wandelingen wordt u vergezeld door onze deskundige gids die u onderweg op tal van bijzonderheden en bezienswaardigheden kan attenderen.Wij weten zeker dat u na dit gezellige en educatieve Walking Dinner door Den Haag zowel geestelijk als fysiek een voldaan gevoel heeft. Wandelt u mee?

Wat kunt u verwachten tijdens het Walking Dinner?

Dat ligt voornamelijk aan u. Vooraf bespreken we namelijk graag de eventuele (di)eetwensen en van uw groep en de invulling van het diner. Daarmee weten we zeker dat iedereen lekker geniet. Daarnaast kunt u in het voorbereidend gesprek ook aangeven of u speciale bezienswaardigheden of punten in de wandeling(en) opgenomen wilt zien.

Uw heerlijke teambuilding begint bij het eerste restaurant. Onze begeleiding heet u welkom en u krijgt ruim de gelegenheid om elkaar gedag te zeggen en uw plek aan tafel te vinden. Als uw gezelschap compleet is en iedereen de juiste plek aan tafel heeft gevonden is het tijd om lekker bij te praten. Terwijl u lekker met elkaar in gesprek gaat of aanstekelijk lacht om een mooie anekdote wordt er een heerlijk voorgerecht geserveerd. Geniet ervan! Na het voorgerecht maken we ons klaar voor vertrek en gaat u de eerste wandeling maken. Onze stadsgidsen begeleiden u en wijzen of vertellen u de best bewaarde geheimen en anekdotes van Den Haag. Als u lekker opgefrist bent en toe bent aan het hoofdgerecht is het tweede restaurant in zicht.

these boots are made for walking….

Na het, wederom zeer vriendelijke, welkom krijgt u weer de gelegenheid om de jassen uit te doen en de uw plek aan tafel volgens de tafelschikking te vinden. Gezellig, een hele tafel vol nieuwe gespreksonderwerpen! Het zal vast niet lang duren voor de eerste anekdotes over tafel gaan. Leuk! Terwijl u geniet van een amicaal gesprek komt het hoofdgerecht op tafel. Nog meer te genieten. Eet smakelijk! Neem rustig de tijd want we gaan pas weg als alle borden leeg zijn en iedereen er klaar voor is. Zodra dat moment daar is kunnen de jassen weer aan voor een beetje verfrissing en het strekken van de benen. Onze gidsen zijn natuurlijk weer van de partij. Een mooie gelegenheid om nog even die prikkelende stelling of prangende vraag over Den Haag voor te leggen die tijdens het eten opkwam.

Natuurlijk is ook hier het welkom hartelijk en alles voor u in gereedheid gebracht. De tafelschikking is weer ingedeeld op verrassende combinaties en het dessert uw enige onderbreking van de gezellige gesprekken die volgen. Bon appetit!

Heeft u ook zin om op één avond in drie restaurants te eten zonder calorieën te sparen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Wat is bij het Walking Dinner door Den Haag inbegrepen:

Naast twee onverwachte kennismakingen met verborgen Den Haag, culinair ontspannen en ongetwijfeld verrassende gesprekken is het Walking Dinner inclusief:

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan drie verschillende restaurants in Den Haag
  • Professionele stadsgids(en)
  • Een unieke wandeling door Den Haag. In overleg plannen we graag uw eigen route of favoriete bezienswaardigheden in de te nemen route.

Daarnaast zijn er diverse opties om het Walking Dinner in Den Haag nog verder te verrijken:

  • Als u wat competitie wilt toevoegen dan is het wellicht een suggestie om de dinergasten aan de hand van een Smartphone en App met opdrachten zelf hun weg naar het volgende restaurant te laten vinden.
  • De wandelingen kunnen natuurlijk ook ingeruild worden voor twee bijzondere rondvaarten. De grachten van Den Haag zijn altijd een belevenis.
  • Heeft u andere creatieve ideeën voor invulling van uw Walking Dinner op maat? We zijn benieuwd en denken graag mee!

Kunt u het Walking Dinner combineren met andere activiteiten?

Met het diner is de avond goed gevuld. Des te uitdagender om in de middag iets leuks te doen. Zo is het Walking Dinner prima te combineren met bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Heerlijke teambuilding met het Walking Dinner kunt u ook ervaren in Amsterdam, Rotterdam of Leiden.

Optioneel Walking Lunch Den Haag:

De gezellige en leerzame wandelingen door Den Haag kunnen ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch in 3 restaurants, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 62,50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 64,50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 66,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.