Het originele Wie is de Mol spel in Den Haag | 1,5 meter Uitje!

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

Het officiële Wie is de Mol spel zorgt ervoor dat u dit spel speelt alsof u zelf in de TV-serie speelt. Let op! Alleen met HaagseUitjes.nl werkt IDTV  samen in Den Haag. Een uniek bedrijfsuitje met het originele wie is de mol spel inclusief alle geluidseffecten, jokers, vrijstellingen en sfeerbepalers, alleen bij ons te boeken. De Mollen krijgen onze instructies al van tevoren. Zelfs op kantoor bent u dus al niet meer veilig voor hun sabotage en misleiding. Zo’n bedrijfsuitje boekt u haast alleen al voor de voorpret. Bent u benieuwd met wie u straks uw jokers deelt? Neem dan contact met ons op en vraag om meer informatie.

IDTV gaf ons een exclusieve licentie voor het ‘Wie is de Mol spel’ in Den Haag

IDTV geeft alleen Uitjesbureau de exclusieve ‘Wie is de mol’-licentie. Uitjesbureau is dan ook het enige bureau in Nederland dat het Wie is de Mol spel kan aanbieden met alle (geluids)effecten, tunes, vrijstellingen, attributen en opdracht-formats, want alleen wij hebben de medewerking van de producent. Een ervaring die u normaal alleen kunt opdoen als u een bekende Nederlander bent, kunt u nu als bedrijfsuitje boeken!

Bekijk de trailer en ervaar de impact van een origineel Wie is de Mol bedrijfsuitje op anderhalve meter

Hoe werkt het originele ‘Wie is de Mol’ bedrijfsuitje op 1,5 meter?

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol Den Haag.

De spelleiding heet u welkom op de verzamellocatie en legt het spel nog een keer uit, rekening houdend met de 1,5 meter afstand regel en alle andere hygiëne maatregelen. Hierna verdeelt de presentator uw gezelschap in teams. Ongemerkt is er in ieder team één mol geplaatst. Deze mol is vooraf door de hoofdmol gebrieft en weet dus welke opdrachten er gaan volgen. Bovendien hebben de mollen alle tips en trucs gehad om uw teamopdrachten zo onopvallend mogelijk te kunnen saboteren. U kunt dus maar beter voorbereid zijn op het opvallend onopvallende!

Zodra de teams zijn ingedeeld krijgt ieder team een tablet met speciale app ter beschikking. Met de app zoekt u uw weg door de stad en vervult u de verrassende opdrachten die u onderweg tegen komt. De app registreert direct hoe de pot gevuld wordt en hoe de mollen er alles aan doen om dat te voorkomen. Ieder teamlid is op zoek naar de mol. De mol moet strategisch kiezen wanneer het eigen belang boven het teambelang moet gaan. Ook de teamleden die geen mol zijn moeten balanceren tussen teambelang en eigen belang. Te veel voorkeur voor één van de twee kan immers ook verdacht zijn. Welke keuze de teamleden ook maken, het blijft spannend en de app registreert alles!

Wie is de mol? De ontknoping …

Als iedereen weer op de verzamellocatie terug is heeft u vast een idee wie de mol in uw team is. Voelen de mollen aan of ze ontdekt zijn? Met een lekker drankje kijkt u alle registraties terug die de apps gemaakt hebben. Nu kunt u het bedrog van de mol(len) met eigen ogen aanschouwen. Heeft u goed geraden of was de mol toch te geraffineerd? Er zullen genoeg ‘ohhs’ en ‘aahhss’ te horen zijn. De prijsuitreiking is hét moment om de winnaar en de beste mol de lof toe te bedelen die zij verdiend hebben. Bij de winst hoort natuurlijk een prachtige prijs, al zit daar nu net het enige kenmerkende verschil met het Tv-programma. Voor al het overige wanen uw collega’s en u zich alsof ze met dit unieke bedrijfsuitje zelf tv-sterren zijn.

Heeft u altijd al een keer ongestraft de boel willen saboteren en dwars willen liggen? Vraag dan meer informatie aan en wie weet bent u de eerste mol!

Wat is er bij het officiële Wie is de Mol spel in Den Haag inbegrepen?

Naast 3,5 uur ontspanning, achterdocht, spel, misleiding, competitie, samenwerking en de mogelijkheden uw teamgenoten en/of vrienden nog beter te leren kennen bieden we uw team (vanaf 20 personen) het volgende:

  • Professionele presentator
  • Tablet met speciale Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste Mol
  • Versnapering voor onderweg
  • Teambuilding
  • voorafgaande briefing van de Mollen
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende optie om het originele Wie is de Mol spel ook als uw bedrijfsuitje te spelen neem dan contact met ons op!

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van eerdere deelnemers?

Is het officiële Wie is de Mol spel ook te combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Deze uitdagende en originele teambuilding is een ervaring waar nog lang over na te praten valt. Dat vraagt om een gezellige borrel en wellicht een lekker diner om uw gezelschap nog meer kennis met elkaar te laten maken en gezellig bij te kletsen en anekdotes over dit unieke bedrijfsuitje te delen. Wij hebben de mollen onder Haagse horeca al ontdekt. Daarom adviseren u graag hoe u het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje kunt combineren met een gezellige borrel, heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Gaat u liever mollen vangen met een volle maag? Dan organiseren we met plezier een uitgebreide lunch voor u van start gaat. Als u contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden graag!

Het officiële Wie is de Mol spel kunt u in iedere stad en op elk moment spelen. Als verrassende optie zijn Amsterdam, Rotterdam of Leiden leuke suggesties.


Pers.Prijs
> 15€ 39.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.