Het Voedselbank stadsspel in Den Haag | Beste keuze in bizarre tijd!

Prijs vanaf € 26,50 p.p. excl. BTW

De Voedselbank. Iedereen kent het en niemand hoopt er ooit gebruik van te hoeven maken. De mensen die dit wel moeten hebben veel aan hun hoofd, maar zeker geen gezellig bedrijfsuitje. Hoe werkt de voedselbank eigenlijk en waar bestaan zij van? Vandaag komt u daarachter. Samen met de voedselbank ontwikkelden wij een uniek en ‘geitenwollensokkenvrij’ stadsspel door Den Haag als bedrijfsuitje. Terwijl u dit leuke spel speelt verdient u geld voor de voedselbank. Vandaag geen competitie want iedereen die meedoet of hiervan kan profiteren is automatisch een winnaar! De aard van dit spel maakt dat dit bedrijfsuitje ook zeer gewild is in de non-profit sector.

Heeft u nu al zin in een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje waarbij iedereen wint? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk houden we ons tijdens de teamgame aan alle extra noodzakelijke regels met betrekking tot het voorkomen van verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Check ons 1,5 meter protocol (COVID-19)

Wat houdt het voedselbank stadsspel in?

Doldwaze opdrachten en bijzondere vragen laten u vandaag kennis maken met de binnenstad van Den Haag en onze MVO-partner. Door het uitvoeren van deze opdrachten en het beantwoorden van de vragen leert u Den Haag en de Voedselbank pas echt kennen. Wat is het antwoord op de vraag sinds wanneer het parlement aan het Binnenhof resideert of wanneer de voedselbank is opgericht? Zo maar wat vragen die u na vandaag zomaar beantwoordt. De hilarische opdrachten houden we nog even geheim, maar kramp in de lachspieren valt te verwachten! Als we aan het eind van het spel weer terug zijn bij de centrale locatie is het de hoogste tijd om de totale donatie met een grote Cheque aan de voedselbank te overhandigen. Met een drankje proosten we vervolgens op de gezellige (mid)dag en het succes voor dit goede en noodzakelijke doel.

Vandaag staat de teambuilding niet in het teken van creativiteit maar veel meer in het teken van samenwerken, onderling respect, saamhorigheid en betrokkenheid bij de medemens. Hoewel er bij dit spel geen prijsuitreiking is gaan we ervan uit dat het euforisch gevoel aan een ieder af te zien is als de Voedselbank uw cheque in ontvangst neemt.

Hoe is de voedselbank bij dit spel betrokken?

Vandaag is het doel dat u per deelnemer één voedingspakket voor uw MVO-partner doneert. In zo’n pakket stelt dit wel heel goede doel de gezonde voeding voor een heel gezin samen. Aangezien de voedselbank zeer efficiënt kan werken kost één zo’n pakket € 5,00.

Daarnaast hebben zij de input geleverd om dit uitdagende stadsspel te verrijken met een aantal bijzondere opdrachten en opgaven. Zo leert u nog meer over hen.

Als u nog meer wilt weten over hoe zij het geld besteden of hoe het hen lukt de kosten steeds zo laag mogelijk te houden dan verzorgt de Voedselbank graag een presentatie voor of na het spel (in overleg).

Bet u ook benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om in dit spel € 5.00 te verdienen? Neem dan contact met ons op en help een gezin aan gezonde voeding.

Wat heeft het Voedselbank Stadsspel Den Haag u te bieden?

Naast een hilarische middag, saamhorigheid en de wetenschap dat u daadwerkelijk maatschappelijk betrokken bent biedt dit bedrijfsuitje u:

  • Een donatie van € 5,00 per persoon die mede namens u door Uitjesbureau wordt overgemaakt.
  • Spelprogramma in en over Den Haag, de Voedselbank en ‘op maat’ opdrachten.
  • Kwalitatief goede spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Één ontvangstconsumptie per persoon
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Is de steun aan de Voedselbank ook in andere steden te bieden of te combineren?

Uitjesbureau.nl staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en saamhorigheid. Daarom steunen wij de voedselbank in elke stad waar wij actief zijn. Ook willen wij altijd meedenken om uw steun aan dit initiatief te combineren met andere evenementen die bijdragen aan een maatschappelijk verantwoorde stad. Als u contact met ons opneemt denken wij graag met u mee.


Pers.Prijs
> 50€ 26.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 29.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 36.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.