Effectief vergaderen? Van zakelijk naar vermakelijk in Den Haag

Prijs vanaf € 46,50 p.p. excl. BTW

Effectief vergaderen blijft voor veel organisaties een uitdaging. Zeker als die organisatie ook behoefte heeft aan effectief teambuilden zijn de mogelijkheden schaars. Ons bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ is het perfecte antwoord op deze uitdagingen. Voor uw zakelijke meeting is alles in de puntjes voorbereid. U kunt dus direct effectief aan de slag. Na een inspannende meeting kunt u tijdens de lunch met uw gezelschap informeler doorpraten of desgewenst wat meer toelichting geven. In de middag zorgen we met een vermakelijk stadsspel dat uw boodschap nog een keer terug komt en ook blijft hangen. Doordat uw gezelschap het spel in teams speelt ontstaat gelijk een effectief stuk teambuilding.

Ons bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ is de geschikte oplossing om in één dag effectief te vergaderen en de uitkomsten direct tussen de oren van uw mensen te houden! Wilt u testen hoe effectief uw meeting in Den Haag wordt als u deze van zakelijk naar vermakelijk transformeert? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Hoe ziet effectief presteren met het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ eruit?

Dit Haagse bedrijfsarrangement om zo effectief mogelijk te presteren valt in drie delen uiteen:

Effectief zakelijk meeten

Een goed begin is het halve werk. Dit halve werk doen we tijdens een voorgesprek met de organisatie van uw meeting. We bepalen de meest inspirerende vergaderlocatie en inventariseren uw wensen op het gebied van presentatiemateriaal en vergaderopstelling. Op de afgesproken dag is alles conform uw wensen in gereedheid gebracht. De geur van verse koffie wijst uw gezelschap de plek naar uw tot in de puntjes voorbereide locatie. U hoeft desgewenst alleen de laptop nog in te pluggen en u kunt beginnen. Dat is effectief vergaderen!

Groepsgevoel opbouwen of herstellen tijdens een heerlijke lunch

Van zo’n efficiënte meeting krijgt een ieder wel trek in wat te drinken en te eten. Als u richting de tafels gaat is onze luxe broodjeslunch al opgesteld om de te verwachten aanval te pareren. Een glas lekkere koude melk of een verse jus d’orange erbij en u bent klaar om de inwendige mens te versterken. Wilt u naar aanleiding van de meeting nog even informeel verder praten of wat meer uitleg? Dit is de gelegenheid. Als het goed is voelt u de groepsdynamiek weer ontstaan. Er is ruimte voor wat ontspanning en voorpret voor het spel van vanmiddag. Kortom, effectief lunchen!

effectief teambuilden met een vermakelijk stadsspel

Na de lunch is het tijd om de teambuilding effectief te versterken. Onze Smartphonegames blijken hiervoor uitermate geschikt. Niet in de laatste plaats omdat de teams zelfstandig naar resultaat moeten werken en dus echt moeten teambuilden om te kunnen winnen. In dit voorbeeld kiezen we de BE SMART Citygame. De keuze voor de juiste Smartphone game voor uw bedrijfsarrangement is een van de punten voor ons vooroverleg.

De BE SMART Citygame, wat is dat?

De BE SMART(phone) Citygame in Den Haag is een combinatie van drie activiteiten ineen die alle drie bijdragen aan de teambuilding. Allereerst gaat u in teams zelfstandig Den Haag verkennen.  (Ook het exacte speelgebied stemmen we graag vooraf af). Ten tweede moet u gezamenlijk uw weg zien te vinden, bijzondere opdrachten uitvoeren en hilarische vragen goed beantwoorden om te kunnen winnen. Het vereist dus teamvaardigheden om de route te vinden en op het goede punt te finishen. Gelukkig heeft u de Smartphone, met daarop de speciale BE SMART-app, voorzien van uw bedrijfslogo in de interface tot uw beschikking als hulpmiddel. Tot slot moet u als snelste eindigen en de andere teams van u afhouden om als winnaar te eindigen. Coördinatie, samenwerking en wat misleiding is dus nodig voor de winst!

Als extra uitdaging is onze begeleiding vanuit de controleruimte live getuige van alles wat er gebeurt. Door middel van de App zal zij directe opdrachten versturen die een hele andere wending aan het spel geven. Het winnende team is in dit geval daadwerkelijk een terechte winnaar…

Tijdens de gezellige prijsuitreiking zetten wij hen met een passende prijs in het zonnetje. We delen daar ook direct de digitale groepsfoto’s en resultaten van de foto-opdracht. Zo sluit u deze dag af met een gulle glimlach en veel herinneringen aan effectief vergaderen en effectief teamwork.

Welke bijdrage biedt dit bedrijfsarrangement aan het bereiken van uw doelen?

Door uw meeting extern te organiseren onderstreept u het belang van deze vergadering. Aangezien alles tot in de puntjes is voorbereid en de locatie extra inspireert kunt u uw boodschap direct en zo effectief mogelijk brengen. Door het gezelschap een lunch en spannend stadsspel aan te bieden onderstreept u dat u hun inbreng belangrijk vindt en waardeert. Bovendien zorgt de indeling van het stadsspel voor effectief teambuilden op drie niveaus. Deze combinatie waarbij u uw boodschap professioneel en op bijzondere wijze presenteert en deze door teambuilding onderstreept maakt dat de kans groter is dat u uw bedrijfsdoelen effectief behaalt. Dit bedrijfsarrangement is dus geen kostenpost maar een investering in het effectief presteren van u en uw team!

Uw bedrijfsarrangement roept om teambuilding op maat en wij luisteren graag!

Voor het samenstellen van onze teambuildingsactiviteiten gebruiken wij alleen de modernste apparatuur. Daarom kunnen wij, naast onze eigen vragen ook uw vragen en opdrachten in het spel van uw keuze verwerken. Zo kunt u het thema van de ochtendmeeting, de kernwaarden van uw bedrijf of de doelstellingen voor het komend jaar direct terug laten komen in het stadsspel. Herhaling is immers de kracht van de reclame en bij uw uw eigen bedrijfsarrangement hoort natuurlijk uw eigen bedrijfsgame! Wederom een bijdrage aan het effectief “tussen de oren brengen” van uw doelen!

Wilt u ook graag effectief bijdragen aan het rendement van uw meetings en teambuilding? Kies dan voor de meest rendabele investering en neem contact met ons op!

Wat is er inbegrepen bij effectief vergaderen met het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’?

Naast maximaal effect tijdens het zakelijke deel en effectief teambuilden tijdens het vermakelijke evenement met veel gezelligheid is het bedrijfsarrangement in Den Haag inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Ontvangst met koffie / thee
  • Gevarieerde broodjeslunch met luxe belegde broodjes
  • Melk en jus d’orange bij de lunch
  • Uw eigen smartphone game op maat
  • Één smartphone per team en bijhorende spelmaterialen
  • Tot 10 vragen op maat verwerkt in de game
  • Bedrijfslogo verwerkt in de interface van de app
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Afsluitend drankje bij de prijsuitreiking (bier, fris, wijn)

 Is het bedrijfsarrangement ‘van Zakelijk naar Vermakelijk’ te combineren met andere activiteiten?

We weten zeker dat deze mix van effectief vergaderen en interactieve teambuilding meer dan genoeg gespreksstof oplevert voor bij een borreltje of een lekker diner. Bovendien zal het thema van vandaag nog vaak door iedereen worden nabesproken en kan het teamgevoel zo op ongedwongen wijze nog verder versterkt worden. De Haagse horeca is voor ons een open boek. We informeren u dus graag hoe we het bedrijfsarrangement effectief ‘Van zakelijk naar Vermakelijk’ uit kunnen breiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Het bedrijfsarrangement is ook te benutten in Amsterdam, Rotterdam of Leiden.

 


Pers.Prijs
> 50€ 46,50 p.p excl. BTW
30 - 50€ 49,50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 54,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.