Onze Zeskamp, ontspannen en sportieve teambuilding in Den Haag

Prijs vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW

De Zeskamp is lekkere sportieve teambuilding die u op een leuke manier in teams laat strijden om de eer. We gaan vandaag niet op zoek naar sportieve grenzen. Vooraf bepalen we aan de hand van de samenstelling en sportiviteit van uw gezelschap hoe we de Zeskamp indelen. Of u nu de auto pakt om naar de brievenbus te rijden of in het weekend graag een triatlon wint is niet relevant. We maken het voor iedereen op een sportieve manier gezellig! Spectaculair wordt het in ieder geval! Hoe serieus moeten we de sportprestaties waar iedereen bij de koffieautomaat over opschept nemen? Blijkt die sportieve torso van uw favoriete collega toch eerder het resultaat van aanleg dan van training? Blijkt die ietwat gezette medewerker van de postkamer toch sportiever dan gedacht? Tijdens onze Zeskamp bent u er zo achter. Vraag dus snel meer informatie aan!

Wat houdt de zeskamp in Den Haag in?

Vooraf hebben we in overleg de locatie vastgesteld. Mogen we u welkom heten op het strand van Scheveningen, in het Zuiderpark of misschien toch op het Malieveld? Waar het ook is, wij zorgen dat alle onderdelen klaar staan. Zodra u aankomt en de spelleiding u welkom heeft geheten kunnen we de groepen in teams verdelen. Elk team krijgt een overzicht waarop staat hoe laat u bij een bepaald onderdeel moet zijn. Als team speelt steeds of zelfstandig of tegen een ander team voor de hoogst mogelijke score.

We delen de Zeskamp zo in dat elk team alle onderdelen kan spelen, maar dat de tegenstander zo veel mogelijk wisselt. Dat is leuk voor het spel maar ook voor de teambuilding aangezien u met zo veel mogelijk collega’s in contact komt. Uiteraard wint het team met de hoogste score. Om het spel nog spannender te maken krijgt ieder team een joker. De joker kunt u op één onderdeel inzetten. Met de inzet van de joker verdubbelt u op dat onderdeel uw score. Het is dus belangrijk uw eigen en elkaars kwaliteiten goed te kennen. Daarnaast moet u als team ook uw tegenstanders goed in kunnen schatten om het beste rendement uit uw joker te halen.

U bent vast benieuwd uit welke onderdelen de Zeskamp bestaat. Dat proberen we nog even een verrassing te houden, maar de foto’s lichten een tipje van de sluier op. Wat we al wel zeker weten is dat het team met de hoogste score dit gezellige bedrijfsuitje wint. Een prijsuitreiking mag dan als afsluiter natuurlijk niet ontbreken.

Kijkt u er ook zo naar uit om eens een dagje niet naar de jaarrekeningen te kijken als het over winst en verlies gaat? Vraag dan snel meer informatie over onze Zeskamp!

Wat is er bij de Zeskamp in Den Haag inbegrepen?

Naast lekker veel buitenlucht, samenwerking, teambuilding, spanning, hilariteit, uitdaging en gezelligheid is deze Zeskamp inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Zes actieve / sportieve spellen (in overleg)
  • Spelmaterialen
  • Overzicht met aanvang van de onderdelen van de Zeskamp
  • Prijsuitreiking
  • Originele prijs voor het winnende team

Desgewenst organiseren we deze sportieve teambuilding ook in het Engels

Kunt u de Zeskamp ook combineren met andere activiteiten?

Na de sportieve krachtmeting zullen de deelnemers vast wel zin hebben in iets te eten en te drinken. Een lekkere lunch, gezellige borrel of heuse barbecue wordt dan zeer gewaardeerd. Aangezien wij de Zeskamp op iedere gewenste locatie kunnen organiseren en daarbij ook de aankleding van de locatie kunnen verzorgen (denk aan stoelen, tafels, mobiel toilet, geluid, de bar en de keuken) verzorgen we graag een uitbreiding van de Zeskamp met een gezellige borrel en/of een lekker diner, uitgebreide lunch of zelfs een heuse barbecue op uw locatie. Heeft u vragen, opmerkingen of andere suggesties over deze sportieve teambuilding? Heeft andere ideeën of behoefte aan een eigen indeling? Bel of mail; we denken graag met u mee.

Welke locaties in Den haag zijn geschikt voor de Zeskamp?

Afhankelijk van de spellen die we in gaan zetten zijn de meeste geschikt voor een dagje sportief teambuilden. Wat dacht u van het Strand van Scheveningen, het Malieveld, het Westduinpark en het Zuiderpark. Ook andere locaties bespreken we in overleg graag vooraf.

Tot slot is het ook mogelijk om de Zeskamp elders in het land te organiseren. Wat dacht u van bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Leiden?

 


Pers.Prijs
> 50€ 34.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 36.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 39.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.