Zeskamp – sportieve teambuilding op het strand

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

De Zeskamp is lekkere sportieve teambuilding, waar u op een leuke manier in teams strijdt om de eer. We gaan vandaag niet op zoek naar sportieve grenzen. Vooraf bepalen we aan de hand van de samenstelling en sportiviteit van uw gezelschap hoe we de Zeskamp indelen. Of u nu de auto pakt om naar de brievenbus te rijden of in het weekend graag een triathlon wint, is niet relevant. We maken het voor iedereen op een sportieve manier gezellig! Spectaculair wordt het in ieder geval! Hoe serieus moeten we de sportprestaties, waar iedereen bij de koffieautomaat over opschept, nemen? Blijkt die sportieve torso van uw favoriete collega toch eerder het resultaat van aanleg dan van training? Blijkt die rustige medewerker van administratie toch sportiever dan gedacht? Tijdens onze Zeskamp bent u er zo achter. Vraag dus snel meer informatie aan!

Wat houdt de zeskamp op het strand van Scheveningen en Kijkduin in?

Vooraf hebben we in overleg de locatie vastgesteld. Mogen we u welkom heten op het strand van Scheveningen en Kijkduin? Waar het ook is, wij zorgen dat alle onderdelen klaar staan. Zodra u aankomt en de spelleiding u welkom heeft geheten kunnen we de groepen in teams verdelen. Elk team krijgt een overzicht waarop staat hoe laat u bij een bepaald onderdeel moet zijn. Als team speelt steeds of zelfstandig of tegen een ander team voor de hoogst mogelijke score.

We delen de Zeskamp zo in dat elk team alle onderdelen kan spelen, maar dat de tegenstander zo veel mogelijk wisselt. Dat is leuk voor het spel maar ook voor de teambuilding aangezien u met zo veel mogelijk collega’s in contact komt. Uiteraard wint het team met de hoogste score. Er zijn verschillende spellen, waaronder spellen die een beroep doen op het mentaal vermogen, als spellen die om een sportieve uithoudingsvermogen vragen. Het is dus belangrijk uw eigen en elkaars kwaliteiten goed te kennen. Het team met de hoogste score wint dit gezellige bedrijfsuitje. Een prijsuitreiking zal als afsluiter dan ook niet ontbreken.

Kijkt u er ook zo naar uit om eens een dagje niet naar de jaarrekeningen te kijken als het over winst en verlies gaat? Vraag dan snel meer informatie over onze Zeskamp!

Wat is er bij de Zeskamp in Den Haag en omgeving inbegrepen?

Naast lekker veel buitenlucht, samenwerking, teambuilding, spanning, hilariteit, uitdaging en gezelligheid is deze Zeskamp inclusief:

 • Professionele instructeurs
 • Zes actieve / sportieve spellen (keuze in overleg)
  – Beachvolleybal
  – Beach soccer
  – Knotshockey
  – Hindernisbaan + vuurmaken
  – Skippybalrace
  – Reuze Jenga XL
  – Tug of war
  – Waterrace
  – Mega twister (5×5 meter)
  – Katapult bouwen
  – Lacrosse
  – Bamboe toren
  – Ultimate frisbee
  – Beachtennis
  – Tjoekbal
  – Bumper (optioneel bij te boeken
 • Prijsuitreiking
 • Originele prijs voor het winnende team

Desgewenst organiseren we deze sportieve teambuilding ook in het Engels.

Kunt u de Zeskamp ook combineren met andere activiteiten?

Na de sportieve krachtmeting zullen de deelnemers vast wel zin hebben in iets te eten en te drinken. Een lekkere lunch, gezellige borrel of heuse barbecue wordt dan zeer gewaardeerd. Aangezien wij de Zeskamp op iedere gewenste locatie kunnen organiseren en daarbij ook de aankleding van de locatie kunnen verzorgen (denk aan stoelen, tafels, mobiel toilet, geluid, de bar en de keuken) verzorgen we graag een uitbreiding van de Zeskamp met een gezellige borrel en/of een lekker diner, uitgebreide lunch of zelfs een heuse barbecue op uw locatie. Heeft u vragen, opmerkingen of andere suggesties over deze sportieve teambuilding? Heeft andere ideeën of behoefte aan een eigen indeling? Bel of mail; we denken graag met u mee.

Welke locaties in Den Haag zijn geschikt voor de Zeskamp?

We hebben goede samenwerkingen met diverse strandtenten in Scheveningen en Kijkduin. Ook andere locaties bespreken we in overleg graag vooraf. Na de sportieve krachtmeting zullen de deelnemers vast wel zin hebben in iets te eten en te drinken. We verzorgen graag een uitbreiding van de Zeskamp met een gezellige borrel en/of een lekker diner, uitgebreide lunch of zelfs een heuse barbecue.

Tot slot is het ook mogelijk om de Zeskamp elders in het land te organiseren. Wat dacht u van bijvoorbeeld de stranden in de buurt van Amsterdam, Rotterdam of Leiden?


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 28.50 p.p. excl. BTW
20 - 34€ 31.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.