1,5 METER UITJES IN DEN HAAG | WE KIJKEN UIT NAAR FYSIEKE TEAMUITJES!

1,5 meter uitjes in Den Haag | Juist nu, in deze voor velen moeilijke tijd is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s. Hoe bewaar je de onderlinge teamspirit in een tijd waarin velen onder ons noodgedwongen thuiswerken en anderen wel op kantoor samenwerken, op anderhalve meter afstand?

Wij hebben niet stilgezeten en diverse originele 1,5 meter uitjes in Den Haag (op)nieuw ontwikkeld naar de geldende adviezen en richtlijnen die door het RIVM zijn vastgesteld. Bekijk ons 1,5 meter protocol | Den Haag.

Uiteraard volgen ook wij de situatie omtrent het Coronavirus op de voet en doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Mocht u een reservering hebben gemaakt of gaan maken en het RIVM spreekt deze datum tegen, kunt u kosteloos uw reeds geboekte datum verzetten.

Bekijk de mogelijkheden in Den Haag en dus ook mogelijk vanuit uw kantoor en neem vooral contact op om al uw wensen te bespreken. Tel: 070 – 76 20 263

TV Quiz Show

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host.

Naast fysieke uitjes op 1,5 meter afstand in Den Haag, hebben we ook volledig ‘online uitjes’ die nu al geboekt en georganiseerd kunnen worden voor groepen tot wel 1500 personen. Ook de hybride uitjes zijn zeer populair, waar een deel van de collega’s thuis vanachter de laptop digitaal deelneemt en samenwerkt met de andere collega’s die samenwerken aan ludieke en uitdagende vragen en opdrachten in en rondom het kantoor of op een locatie naar keuze in Den Haag. Alles ‘Corona proof’.

Online Pubquiz

Online Pubquiz

Speel deze hilarische Online Pubquiz samen met collega’s op je eigen scherm! Onze quizmaster entertaint van afstand live en geeft uitleg voor iedere ronde. Dit zorgt voor leuke interacties en zo kun je toch samen op een originele manier quizzen.