Bedrijfsuitjes in Den Haag, de populairste uitjes-stad van 2020

Speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt van onze meest populaire bedrijfsuitjes van 2020.

Onze TOP uitjes zijn stuk voor stuk unieke, innovatieve en originele teambuilding programma’s. Bent u op zoek naar een interactief uitje waar uw collega’s elkaar op bijzondere wijze beter leren kennen? Telt uw groep tussen de 20 en 250 personen? Laat u dan verrassen door een onvergetelijk bedrijfsuitje van Uitjesbureau op één of meerdere bijzondere locaties in Den Haag. Wij verzorgen niet alleen de activiteit, maar ontzorgen u in de organisatie van A tot Z.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met onze Haagse specialisten.

*070 – 76 20 263

Wie is de Mol is door IDTV alleen aan HaagseUitjes.nl in licentie gegeven om een uniek bedrijfsuitje te ontwikkelen. Boek daarom nu en speel deze spannende teambuilding als op TV!

Wie is de Mol spel? Het origineel alleen bij ons!

Speel de officiële "Wie is de Mol?" – The Game nu zelf. Een volledig nieuwe 2.0 productie in samenwerking met mediabedrijf IDTV. Vanaf nu is niemand meer te vertrouwen tijdens de vele originele opdrachten in het centrum van Den Haag!

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Virtual reality dinerspel, als u de teambuilding van de toekomst wilt combineren met lekker eten van nu. De fantastische virtual reality spellen bieden u de ervaring die past bij een uniek innovatief bedrijfsuitje. Bovendien bent u met deze innovatieve teambuilding…
Het groepsspel Haagse Geheimen leert u Den Haag kennen op een manier die zelfs voor de meest verstokte Hagenees nog onbekend is. In de vorm van een doldwaas stadsspel leert u alle geheimen van Den Haag kennen. Neem nu snel contact op met HaagseUitjes.nl voor meer informatie!

Groepsspel Haagse geheimen, een onthullend stadsspel!

Met dit uitdagende groepsspel vindt u Kris Kras door Den Haag de antwoorden op de meest originele vragen die u in een speurprogramma zult tegen komen. Met die antwoorden geeft Den Haag al haar geheimen prijs. Bent u ook zo…