Stadsspellen in Den Haag – teambuilding tijdens een unieke citygame!

Op zoek naar unieke stadsspellen in Den Haag? Ontdek al het moois van Rotterdam tijdens een GPS citygame vol teambuilding en competitie. Vele thema’s als sabotage, moord, treasure hunt, misdaad, escape en meer zijn verwerkt in de verschillende stadsspellen. Spannende en uitdagende GPS ontdekkingstochten dwars door Den Haag en in Scheveningen.

Onze stadsspellen zijn gebaseerd op speurtochten met GPS en tablet. De teams krijgen via tablet en door speurwerk vragen en opdrachten die aansluiten bij het gekozen thema. Het is bij ons ook mogelijk om een stadsspel in Den Haag volledig op maat voor uw gezelschap te ontwikkelen.

Al onze stadsspellen worden begeleid door professionele en enthousiaste spelleiders en tevens kenners van Den Haag. Geïnteresseerd? We nemen graag contact met u op of bel direct met onze Haagse specialisten: 070 – 76 20 263

Wie is de Mol is door IDTV alleen aan HaagseUitjes.nl in licentie gegeven om een uniek bedrijfsuitje te ontwikkelen. Boek daarom nu en speel deze spannende teambuilding als op TV!

Wie is de Mol spel? Het origineel alleen bij ons!

Speel de officiële "Wie is de Mol?" – The Game nu zelf. Een volledig nieuwe 2.0 productie in samenwerking met mediabedrijf IDTV. Vanaf nu is niemand meer te vertrouwen tijdens de vele originele opdrachten in het centrum van Den Haag!
Het groepsspel Haagse Geheimen leert u Den Haag kennen op een manier die zelfs voor de meest verstokte Hagenees nog onbekend is. In de vorm van een doldwaas stadsspel leert u alle geheimen van Den Haag kennen. Neem nu snel contact op met HaagseUitjes.nl voor meer informatie!

Groepsspel Haagse geheimen, een onthullend stadsspel!

Met dit uitdagende groepsspel vindt u Kris Kras door Den Haag de antwoorden op de meest originele vragen die u in een speurprogramma zult tegen komen. Met die antwoorden geeft Den Haag al haar geheimen prijs. Bent u ook zo…
De Voedselbank als winnaar van uw bedrijfsuitje? Boek dan het Win voor de Voedselbank stadsspel bij HaagseUitjes.nl!

Het Voedselbank stadsspel in Den Haag. Iedereen wint vandaag!

Altijd al eens iets goeds willen doen voor uw samenleving? Vandaag krijgt u de kans hiervoor tijdens ons voedselbank stadsspel, een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje in Den Haag! Geniet van leuk en maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje terwijl u gezond eten voor een…