Boottochten in Den Haag | Ontdek de mooiste plekjes vanaf de grachten of met een vaartocht over de Vliet

Een populaire en unieke manier om Den Haag te ontdekken, is vanaf het water. De schipper manoeuvreert u vakkundig door de prachtige grachten tijdens de verschillende boottochten in Den Haag. Onze gidsen onthullen de leukste geheimen en tonen bijzondere bezienswaardigheden.

Een gezellige borrelboot na een teambuilding activiteit of juist een gezellige boottocht voorafgaand aan bijvoorbeeld een lunch. Alles is mogelijk en te combineren. Onze boottochten in Den Haag zijn keer op keer een feest voor u en uw gasten. Naast de vaartochten in het centrum van Den Haag (in combinatie met een lunch, diner of een bezoek aan een bierbrouwerij), bieden we ook originele en unieke vaartochten over de Vliet. Geniet van de levendigheid op het water tussen Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorschoten en Leidschendam-Voorburg. Vaar door havens, langs molens en gezellige terrasjes van oude pittoreske plaatsjes. Onze gidsen, entertainers, muzikanten en zangers kunnen zorgen voor de nodige informatie en feestelijk vermaak aan boord.

Bekijk onze vele boottochten met of zonder catering of vraag naar alle mogelijkheden op maat! Bel 070 – 76 20 263 of laat ons contact met u opnemen. We reageren binnen een werkdag.

Borrelboot door de grachten van Den Haag

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot, waar u heerlijk kunt genieten van alles wat de Haagse grachten te bieden hebben. Ontdek Den Haag vanaf het water.
Uw bedrijfsarrangement is vandaag drie keer lekker genieten. Lekker varen, een lekker spannend spel en lekker eten. Hoe lekker wilt u het hebben? Vraag snel meer informatie bij HaagseUitjes.nl

Bedrijfsarrangement Borrelboot & Moorddiner in Den Haag

Ons bedrijfsarrangement is lekker genieten. Rond borreltijd stapt u aan boord van onze gezellige rondvaartboot. Hier kunt u anderhalf uur lekker genieten van de Haagse grachten en versnaperingen uit onze Hollandse bar. Daarna probeert u tijdens het spannende MoordDiner spel…